⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Утре мога да проверя в био магазинчето на пазар Младост и ще дам инфо има ли и каква е цената. Ако ви устройва.
Да, много благодаря. Грахов протеин тъкмо намерих в Булмаг в Грандмол, само слънчогледов лецитин остана.

# 151
  • Deutschland/HE
Според гугъл, слънчогледов лецитин на прах има в магазини Дрога. Цената е 26.90 за 200г.

# 152
Здравейте,в неделя ще имам гости в къщи около 10 човека сме,та въпроса ми е дали има от някъде да поръчам готова скара,но не просто да отида от някоя топла точка и да си взема готови,а някъде където да си поръчам месо и да ми го опекат на място.Цър-пър предлагат такава услуга,но те не работят в неделя.

# 153
Здравейте,в неделя ще имам гости в къщи около 10 човека сме,та въпроса ми е дали има от някъде да поръчам готова скара,но не просто да отида от някоя топла точка и да си взема готови,а някъде където да си поръчам месо и да ми го опекат на място.Цър-пър предлагат такава услуга,но те не работят в неделя.
Питайте в Гюрла.
Пекли са ни агне.

# 154
Ива1, oтиди там, където принципно си купуваш храна и питай. Кой бяха от това да знае, че някой в 11:30 ще купи точно 10 пържоли и ребра 1 кг Simple Smile Може да ти искат 10-20лв капаро
Правила съм поръчки и на топлата точка на Май Маркет, и в КИПа на Роза,  Горнооряховска скара и пилетата на Коко

# 155
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Редактирам поста

Кв. Трошево, ул. Елин Пелин (пазарчето)

Има едно магазинче за скара в Трошево. Мистър Барбекю ли се казваше, ще ви подведа. Локацията е зад една малка автомивка. Срещу нея има голям хранителен магазин. Работното време е от 11п.по спомен. Каквото съм купувала ещот там е супер вкусно.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:29 от iv.elina

# 156
  • Под Слънцето
Днес ходих в Центъра по Образна диагностика  на д-р Куцаров в Аспарухово. Доволна съм!
Чисто, спретнато, шаренко с украси от скандинавски мъх, уютно.
Добронамерен персонал, отзивчиви. Снимката стана бързо, не чаках повече от 10 мин.
Разходих се малко из квартала и след 40 мин ми дадоха папката с документа.

# 157
Кренвирши от Паркмарт или Чинара

Къде, освен ВИК , мога да  сменя партида на вода?

# 158
Къде, освен ВИК , мога да  сменя партида на вода?
Скрит текст:

Само там, нямат изнесени каси отдавна

# 159
Малко странен въпрос 🤭 Някой,който да има кученце Йорки и да ползва храна Acana? Има хубава оферта в Емаг ,но грамажа ми е доста и искам да разделим с някой...ако има с кой разбира се.

# 160
Пиши в темата за кучетата.

# 161
  • Под Слънцето
Дайте съвет за читава застраховка за дома, която покрива щети от външни фактори.
Без Булстрад и Алианц или смешната застраховка на SDI.

# 162
Армеец, ДЗИ. Не зная какъв точно риск искате да застраховате.
Важно е какви покрития имате включени в полицата. Всички могат да дадат 20 лв на година,колкото да кажете,че имате застраховка,но какво покрива и вий не знайте. Или за по-евтино имате включено самоучастие и после не плащали 😄

# 163
  • Под Слънцето
Да- изгоря ми скъп телевизор,  множество токови уреди за около 20 мин. Според двамата техника, които  Енерго-то прати да обследват, нямало такова нещо. Алианц не ми признаха щетата.
SDI ми попълват бланка  без опис на нот. акт, само имена и адрес на имота, който посочих.  Смешка. Какво включва? - питах.. Основното. Но и девойката не беше конкретна, та  станах и си тръгнах.
Булстрад не признаха щета за изгорял сайвант с  много кубици дърва  на село. И до сега подозирам комшията със зла умисъл и палеж.

Тея са ми анти. Търся фирма, която да предложи услуга, не само прибирайки някакви пари.

# 164
  • Пеликания
За съжаление всяка ЗК ще намери причина да не се признае щета. Моя приятел има застраховка в Дженерали за къщата на родителите му, не се е случвало нищо и не мога да кажа колко са читави, но ако се случи нещо и не признаят щета сигурно ще ги вдигне във въздуха.
За електроуреди от Енергото трябва да издадат удостоверение, че е имало токов удар, но дали ще го направят не се знае. А ЗК ако ел. инсталацията не е проверена от сертифициран електротехник не признават щети. Плащат се едни пари за застраховка и накрая винаги ще намерят начин да те ощетят.
Ако имате време изберете си няколко ЗК и им прочетете Общите условия за застраховка на дома. Трябва да ги има във всеки един сайт.

Общи условия

Активация на акаунт