⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 374
  • 737
  •   2
Отговори
# 315
На мен ми се наложи преди 2м спешен УНГ, имах усложнение от грипа, много доволна останах от Петя Генова в МЦ Нова, работела и в Транспортна болница
Много внимателна, спазват се часовете,  сестрата вписва всичко в амбулатория лист. Адекватно лечение с бърз резултат, за съжаление с АБ, но беше неизбежно и аз си го знаех още отивайки на лекар

# 316
  • Варна
В Транспортна болница има ново УНГ отделение,завеждащ е доц.Илиев.

# 317
Давам отзив за д-р Щерева, УНГ в МЦ Санита.
Приемът е без часове, идваш и чакаш. Докторката обаче се опита преди моя ред да вкара своя позната, на което аз съвсем културно се възмутих. Пусна ме в кабинета, но остана видимо раздразнена, което не й прави чест. Не знам дали ми назначи адекватно лечение, прегледът мина за няма и 1 минута, като през цялото време се държеше пренавито. Не е имало скандал в никакъв случай, просто твърдо настоях, че е мой ред, а не на нейната позната, която беше след мен.
Точно преди 10 години бях при нея и беше ми харесала, но сега съм с някакво предубеждение вече.
Аз също не съм доволна от отношението и за това не повторих следващ преглед при нея

# 318
Др Щерева не я знам, но Аз не съм доволна от др Мутафова и др Илиев УНг.

Имам чувството, че добрите специалисти в различните области в града се броят на двете ми ръце

# 319
  • In transit

Имам чувството, че добрите специалисти в различните области в града се броят на двете ми ръце
Права си.
 Навремето имаше една много добра УНГ, д-р Венета Войчева. Беше много добра, като лекар и като човек. Видях, че сега преглежда в Майчин дом, но нямам скорошни наблюдения, а и никой не я споменава тук.
Мутафова не е ли доста възрастна вече, освен, ако не става дума за друга? Защото бях ученичка, като ме лекува в УНГ отделението на Окръжна, но това беше през 87-88 година някъде. Grinning

# 320
Значи Щерева, като се държи така, ще си загуби пациентите. Което е вид справедлив потребителски протест.

# 321
Войчева си работи, но там със смесени чувства. Малко е храс-прас всичко е решимо оперативно

# 322
Войчева си работи, но там със смесени чувства. Малко е храс-прас всичко е решимо оперативно
На същото мнение съм и аз. Преди 20-на години вадеше трета сливица на всяко второ дете, тогава стана ясно, че предимно било заради пътеките.........

# 323
DEXA измерва и това, тъй като двете неща са свързани едно с друго, но този, който е в Курортна поликлиника мери само костна плътност. Новите апарати DEXA  мерят плътност на цяло тяло, % мускули, и отделно по зони https://muscle-damage.com/dexa_scanning  .
В ДКЦ 1 е това https://osteoporoza-varna.com/ и мери всичко, даже звънях да питам - 105 лв струва 2 зони плюс цяло тяло.

аз правих миналото лято в градска болница, костна, мускулна, бми - целия пакет. Бързо получих час, спазва се точно. Смятам през година да се тествам, на 50г. съм и ми е важно, да следя  -  да не ми намалява мускулната маса, освен костната плътност. Ходих обаче на разчитане и разговор при ортопед. Момичето в градска е много мило, казва две думи, но не е доктор.
Млади боди билдъри също ходят, да следят как им нараства мускулната маса, след тренировките.

# 324
Не съвсем по темата, но ще питам. Дали в Камчия / Шкорпиловци край плажовете има някое работещо заведение с кухня /в краен случай без, поне за някое кафе да става/ или всички са само сезонни?

# 325
  • Варна
На Камчия със сигурност трябва да има.

# 326
  • ВАРНА
В Качмия работят Щураци и При Братчеда.Мисля,че и Старата лодка може да са отворени.

# 327
Здравейте момичета. Препоръчате ортопед за възрастни. Имам болки в таза още по време на бременността, които се надявах да отшумят,но уви. Благодаря 🌷

# 328
Др.Веселин Маринов, невероятен е. Работи в диц 5 и началник във ВМА.

# 329
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчвам едно заведение на отбивката за Камчия - Ела. Кухнята е уникална. Знам, че имат заведение и на реката, но незнам точно къде е.

Общи условия

Активация на акаунт