⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 395
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Здравейте,  кой офис на Спиди е близо до Колхозен пазар ?
Аз ползвам  СПИДИ Варна - Стара Планина, ул. СТАРА ПЛАНИНА 34-36.

# 301
  • ВАРНА
Офис на Спиди има на "Стара планина" 43-45.

# 302
Ако може тук да задам 1 въпрос за лекар. Трябва ми уролог идните 1-2 дни + ако може да работи с Булстрад.
Аджибадем Сити клиник мисля работят с Булстрад, но също не мога да дам препоръка за уролог там
не зная за какво ти е нужен лекар, аз ходих с цистит при Д-р Хриска Пантева и останах много доволна

Какво изписва Пантева при цистит?

Не знам дали не е прекалени хард или нездравословно, но откакто намерих еднократния антибиотик Монурал се преродих... Просто при мен болките са неописуеми и само това ме спасява - до час и няма следа от болка.

# 303
Във Фармадент скоро някой правил ли е панорамна снимка на зъби и каква е цената?
Или някъде другаде в централна част.

# 304
Панорамна не знам, но скоро във Фармадент за секторна на 1 зъб /или 2 съседни снимаха, не помня/ платих 12 лв, ако ви ориентира.

# 305
  • В центъра на моретата
Здравейте, къде е най-добрия DEXA скенер за измерване на костна плътност и съотношение на мускули, мазнини, BMI. Четох, че започва пролетна кампания за остеопороза в Курортна поликлиника, аа се замислих даки е добър апарата там и дали не си струва да отида на друг.  Знам, че има в ДКЦ 1 и в Образната диагностика на Куцаров.

# 306
Водих свекърва ми в Курортна поликлиника за това изследване. Направиха го и с резултата я препратиха към ревматолог. Повече относно разчитане и насоки не дават. С две думи отбиване на номера.

# 307
  • In transit
Здравейте, къде е най-добрия DEXA скенер за измерване на костна плътност и съотношение на мускули, мазнини, BMI. Четох, че започва пролетна кампания за остеопороза в Курортна поликлиника, аа се замислих даки е добър апарата там и дали не си струва да отида на друг.  Знам, че има в ДКЦ 1 и в Образната диагностика на Куцаров.
За костната плътност знам, че има добър уред и в ДКЦ-то на Св. Марина. Но, ревматолозите препоръчват да се прави такова изследване 1 година, след като окончателно е спрял цикъла и е настъпила менопауза. Докато жената има цикъл няма смисъл да се прави, освен, че имало и някакво облъчване.

Това за BMI и съотношението мазнини/мускули, мисля, че е друг уред.

# 308
Здравейте, предстои ми поставяне на СОТ на търговски обект - малък е около 20 кв.м. Имате ли препоръки или мнения относно някоя фирма?

# 309
Здравейте, предстои ми поставяне на СОТ на търговски обект - малък е около 20 кв.м. Имате ли препоръки или мнения относно някоя фирма?
СОТ Спартак.Имам в служебното помещение.Доволна съм.

# 310
СОТ Спартак.Имам в служебното помещение.Доволна съм.

А какви средно са месечните такси, знаете ли?

# 311

DEXA скенера няма да Ви измери съотношението на мускули, мазнини, BMI, по-скоро това ще Ви свърши работа -
https://novavarna.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0 … 1%82%D0%B0%D0%B2/

# 312
  • В центъра на моретата
DEXA измерва и това, тъй като двете неща са свързани едно с друго, но този, който е в Курортна поликлиника мери само костна плътност. Новите апарати DEXA  мерят плътност на цяло тяло, % мускули, и отделно по зони https://muscle-damage.com/dexa_scanning  .
В ДКЦ 1 е това https://osteoporoza-varna.com/ и мери всичко, даже звънях да питам - 105 лв струва 2 зони плюс цяло тяло.

# 313
  • Варна
Давам отзив за д-р Щерева, УНГ в МЦ Санита.
Приемът е без часове, идваш и чакаш. Докторката обаче се опита преди моя ред да вкара своя позната, на което аз съвсем културно се възмутих. Пусна ме в кабинета, но остана видимо раздразнена, което не й прави чест. Не знам дали ми назначи адекватно лечение, прегледът мина за няма и 1 минута, като през цялото време се държеше пренавито. Не е имало скандал в никакъв случай, просто твърдо настоях, че е мой ред, а не на нейната позната, която беше след мен.
Точно преди 10 години бях при нея и беше ми харесала, но сега съм с някакво предубеждение вече.

# 314
  • Варна
Аз също съм леко на кантар за нея. Бях водила дъщеря ми преди години и назначи много адекватно лечение. При следващо боледуване обаче нещо не се получиха нещата. Нито диагнозата, нито лечението бяха ок според мен.

Общи условия

Активация на акаунт