⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 450
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Панорамни снимки правят и в търг.център Ян Палах.

# 286
  • Варна
Да споделя по въпроса ми за светената вода, ако на някой му се наложи. Ходих в малката Богородица. Ако си носиш шише, ти наливат безплатно. Иначе имат техни напълнени шишенца, плаща се 1 лв за тях.

# 287
Някой може ли да препоръча фирма за СОТ? За жилище.

# 288
ТИМ сот, сот 161

# 289
В района на пивоварния завод открили преди дни голям магазин за дрехи втора употреба с добри цени.Някой да е ходил и да каже как е,че да не се разхождам напразно ако не си струва?

# 290
В района на пивоварния завод открили преди дни голям магазин за дрехи втора употреба с добри цени.Някой да е ходил и да каже как е,че да не се разхождам напразно ако не си струва?
Да работи само в събота ако искаш да си купиш нещо трябва да чакаш мнооооооого време щом стоях 40мин на опашката и се отказах представете си за какво става на въпрос

# 291
  • Варна
Да работи само в събота ако искаш да си купиш нещо трябва да чакаш мнооооооого време щом стоях 40мин на опашката и се отказах представете си за какво става на въпрос

Брех, 40 мин на опашка...какви дрехи продават, разкажете повече, че ми стана любопитно.

# 292
И на мен ми е много любопитно.Това ,което ми казаха,е на принципа ЕЖК,затова много не вярвам и исках да разбера дали има някой престрашил се.5 лв.било ама бройката ли,килограма ли-не уточниха,а 30 лв(пак дали е за бр.или кг.)-аутлет,каквото и да означава.Мога да се жертвам с 40 мин.,но доколкото разбирам Dpk25 е щяла да чака поне още толкова.Вътре представям си каква гъчканица ще е.

# 293
Това е магазина на  Мания, тикток или инстаграм трещи с видеа,как да стигнете до там

# 294
  • Варна
При тази евтиния на нови дрехи в моловете май не бих си го причинила това.

# 295
Аз лично отдавна ходя за ВУ само в Хумана. Има 5 магазина и от двете им ценови категории, състоянието за мен често е прилично, цените например в по-евтиния стигат от 12 до 1 лв/брой максимална. Та според кога отида и колко поровя намирам различни находки, но като цяло имам попадения редовно. Най- вече дънки, някоя блуза тип риза, пуловер. Вчера взех 5 неща по 7 лв например. Връхните само не ми харесват, по-опърпани са..
Работят и неделя даже. Затова не бих се бутала в този дето обсъждате.

# 296
При тази евтиния на нови дрехи в моловете май не бих си го причинила това.

Лошото е, че в мола дрехите вече приличат на втора употреба. Наскоро влезнах в Мохито в Делта планет и наистина се зачудих дали не влязох във ВУ. Ужасни кройки, ужасни материи, грозни модели, нахвърляни безразборно навсякъде. Но цените хич не бяха като за ВУ Joy Аз повече от 5 лв за някоя блуза там не бих дала, те ми искат 50 Joy

# 297
Здравейте,  кой офис на Спиди е близо до Колхозен пазар ?

# 298
На ул. Баба Тонка имаше преди офис на Спиди. И зад Първа градска има със сигурност  на ул. Христо Попович.

# 299
  • Под Слънцето
Да, на ул. Баба Тонка си работи, друг има над пазара близо до МакДрайв.

Общи условия

Активация на акаунт