⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 395
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Привет Simple Smile
Пиша с молба за препоръка за магазин за рокли, търся официална рокля, но не типично масовите бални, нито пък някоя съвсем изпълнение стил "aliexpress" (не, че имам нещо против, но бих поръчала от сайта, а не да давам цена х2 за същото нещо тук).
В краен случай читава шивачка, която и да не ми одере кожата за една рокля.
Благодаря

# 271
Някой скоро да е ходил при д-р Наталия Щерева, УНГ в МЦ Санита? Казаха от регистратура, че не работела с часове, а на свободен прием от 8-12ч. Идваш и чакаш по реда си. Чудя се дали се чака много...
никога не се чака с часове. Тя работи бързо.

# 272
Ако може тук да задам 1 въпрос за лекар. Трябва ми уролог идните 1-2 дни + ако може да работи с Булстрад. С тези 2 условия в Супердок имаше само в клиника Нова и засега запазих при д-р Станимиров. Минус ми е, че според графика е там само веднъж седмично петък следобед, малко неудобно за проследяване след това. Нямам и отзиви за д-ра. Мнения?

Знаете ли друго място от големите клиники /Младост, Санита/ или ДКЦ-тата, където има шанс да мина преглед утре? Някой, който приема без часове с изчакване? Иначе ще прозвънявам утре, но съм песимист за успешното свързване с всички...

Благодаря!
Доц.Тошо Ганев  ви препоръчвам.Само не знам дали работи с въпросната  компания.

# 273
В Аджибадем Сити клиник съм ползвала Булстрад за гинеколог. За уролог там не мога да дам мнение, но в сайта може да проверите кои са лекарите, практикуващи в клиниката.

# 274
Привет Simple Smile
Пиша с молба за препоръка за магазин за рокли, търся официална рокля, но не типично масовите бални, нито пък някоя съвсем изпълнение стил "aliexpress" (не, че имам нещо против, но бих поръчала от сайта, а не да давам цена х2 за същото нещо тук).
Благодаря
Дафне, ДИКА. Особено в Дафне има за всеки вкус. Има дълги, но не както казваш"бални". Аз за бала на сина ми си купих от ДИКА, много елегантна. Първоначално мислех от Дафне, харесах си дълга, семпла от сатен, но младежът не ме одобри.

# 275
  • Варна
Препоръка и от мен за Дика, Дафне - не.

# 276
Ако може тук да задам 1 въпрос за лекар. Трябва ми уролог идните 1-2 дни + ако може да работи с Булстрад.
Аджибадем Сити клиник мисля работят с Булстрад, но също не мога да дам препоръка за уролог там
не зная за какво ти е нужен лекар, аз ходих с цистит при Д-р Хриска Пантева и останах много доволна

# 277
  • Варна
Знаете ли дали във всяка църква мога да ида и да взема светена вода? Преди в катедралата имаше да си налееш, но отдавна не съм влизала там.

# 278
Привет Simple Smile
Благодаря
Юнона, Луци, имат магазини в града

# 279
Къде в района на ПобедаГранд молОкр.болница мога да направя панорамна зъбна снимка по ЗК?

# 280
В МЦ Победа /на Сахаров/ и МЦ Хелиос /окръжна/ има Росидент, но в сайта им не пише да работят със ЗК. Освен да звъннете да питате https://rosident.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8-2/  . Със сигурност по ЗК са Фармадент на центъра и правят снимки.

# 281
  • Под Слънцето
Някой виждал ли е налични дъвки на ленти?  Изчезнаха . Ни 5, нито Риглис.. нито на Орбит. Само и навсякъде дражета. А, хуба буба има  тук таме , но не ми харесват. УНГ-то препоръча да дъвча. Идеал също не мога да открия.

# 282
Дкц 4, Дкц Чайка, Дкц 5 също работят с Булстрад. Звъннете на регистратура и обяснете, че ви трябва час със застраховка.

# 283
  • Варна
Ако може тук да задам 1 въпрос за лекар. Трябва ми уролог идните 1-2 дни + ако може да работи с Булстрад.
Аджибадем Сити клиник мисля работят с Булстрад, но също не мога да дам препоръка за уролог там
не зная за какво ти е нужен лекар, аз ходих с цистит при Д-р Хриска Пантева и останах много доволна

Какво изписва Пантева при цистит?

# 284
  • Варна
Киса,при мен цистит минава с Цистон на Хималая.Никакви боровинки и скъпи добавки не ми помагаха.Пие се 3×2 и още при втория прием на деня,няма помен.Дори и след минаване на симптомите,трябва да се пие,няколко дена.Вече много години нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт