⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
От къде купувате хубави и качествани кюфтета?
Родопа милк

Препоръчайте добър очен лекар за дете на 13 г. във Варна с направление? Досега ходихме при д-р Светла Николова, но там вече прегледите са платени. В същия център Изгрев д-р Петрова работила с направления, но нямам информация за нея. Някой с отзиви?

Др Диана Люцканова.

# 391
  • Варна
И аз съм доволна от д-р Люцканова, преди беше в кабинета на детски очен център Изгрев, но вече се е преместила,
мисля че на Драгоман беше кабинета.

# 392
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кюфтета купувам от Монти мес във Възраждане. Имат магазин и на Лятно Тракия, но не предлагат абсолютно всичко.

# 393
  • Варна
Кюфтета и кърначета купувам от магазини Добротица.

# 394
  • In transit
В Родопа Милк мисля, че кюфтетата са на Трапезица. Поне едните със сигурност са такива. Ако има няколко вида.
Ивелина, не говориш ли за Монти мес на пазарчето в Младост? Не знаех, че имат във Възраждане.
Иначе на Мръвката са им хубави кюфтетата.

# 395
Аз отговарям за подложките за маса-купих от Домко един комплект да ги видя как се държат след пране и да, харесват ми. Ще ида за още. Благодаря на който ги препоръча.
Тук питате за кюфтета, предполагам за сурови. Но ако някой път имате ходене към това заведение за готвена храна, не пропускайте да купите от пържените им кюфтета. Не знам какво слагат вътре и не ме интересува, но са просто страшни. Особено ако са топли.

# 396
От с Родопа Милк купувам кюфтета/кебапчета и кайма само на Ферма Шопар, Бик и Щука.

Да, на ул. Драгоман е др Люцканова и е много трудно паркирането наоколо. Но си заслужава прегледа при нея.

# 397
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Родопа Милк мисля, че кюфтетата са на Трапезица. Поне едните със сигурност са такива. Ако има няколко вида.
Ивелина, не говориш ли за Монти мес на пазарчето в Младост? Не знаех, че имат във Възраждане.
Иначе на Мръвката са им хубави кюфтетата.
Да, Мики, грешката е моя ама аз Възраждане - Младост много не им правя разлика 😁😁😁
Съжалявам.

# 398
На Мръвката не съм пробвала кюфтетата, но имаха една наденица много хубава.
На тази ферма Шопар, бик и щука им загледах нещата на фермерскшя пазар, но не взех нищо. В Родопа милк ги предлагат ли?

# 399
A защо не си смелите кайма и да си я омесите вие на кюфтета? За пържене, за скара.  Харесвам сега пролетта да са с лук и пресни подправки, такива няма как да намеря готови.
От години нямам вяра на кайми, кюфтета, кебапчета и наденица. Във всички се добавя соя и разни други прилепители

# 400
На тази ферма Шопар, бик и щука им загледах нещата на фермерскшя пазар, но не взех нищо. В Родопа милк ги предлагат ли?
Да, имат техни продукти.
Изцяло изчистени са, нямат соя и други подобни.

Някъде по магазините/зарзавачийниците дали сте виждали да се продава тиква?
Или вече няма шанс да се намери..

# 401
  • In transit
alethea, и да има някъде ще е изкуфявала вътре и на конци. Отвън може да изглежда идеално.

# 402
Точно така, имахме една последна, наше производство и уж изглеждаше добре, но когато я разрязах, много се ядосах, защото имах планове за едно, а стана друго, обрах малко, но с триста зора

# 403
Да, имат техни продукти.
Изцяло изчистени са, нямат соя и други подобни.

Някъде по магазините/зарзавачийниците дали сте виждали да се продава тиква?
Или вече няма шанс да се намери..
Преди няколко дни взех от Метро и беше добре.

# 404
  • Под Слънцето
Малко инфо

Варна: Събират опасни отпадъци от домакинствата от 27 до 30 март (график по райони)

Скрит текст:
Община Варна организира първата през 2025 година кампания за разделно събиране на опасни отпадъци от домакинствата. Тя ще се проведе в четири дни – от 27 до 30 март във всички райони на града и предоставя възможност на гражданите да предават опасни отпадъци, образувани от домакинствата в мобилни събирателни пунктове.

Гражданите ще могат да предават безвъзмездно следните видове отпадъци:

- Лакове и бояджийски материали (бои, лакове, политури, разтворители, лепила, разредители);

- Домакински препарати и химикали (почистващи препарати, дезинфектанти, белина, препарати за растителна защита и борба с вредители, киселини, основи, реактиви);

- Мастила и замърсени опаковки;

- Фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност);

- Отпадъци, съдържащи живак (живачни термометри, луминесцентни тръби и др. подобни).

Разделното събиране, транспортиране и последващото оползотворяване/обезвреждане на опасните отпадъци се извършва от „Екосейф“ ООД, съгласно сключен договор с Община Варна.

График на кампанията по райони:

Район „Приморски“ - 27.03.2025 г. (четвъртък):

09:00-12:45 ч., пазар „Чаталджа“, паркинга на ул. „Цар Асен“;

13:45-17:30 ч., кв. „Виница“;

Район „Аспарухово“ - 28.03.2025 г. (петък):

09:00-12:45 ч., пазара на ул. „Моряшка“;

Район „Одесос“ - 28.03.2025 г. (петък):

13:45-17:30 ч., площад „Лаврентий“ и ул. „Коста Тюлев“;

Район „Младост“ - 29.03.2025 г. (събота):

09:00-12:54 ч., паркинга до газостанцията на ул. „Вяра“ срещу бл.138;

Район „Владислав Варненчик“ - 29.03.2025 г. (събота):

13:45-16:30 ч., паркинга до „Супермаркет 5“;

Район „Приморски“ - 30.03.2025 г. (неделя):

09:00-16:30 ч., сградата на Община Варна до бариерата в близост до бул. „Осми приморски полк“.

https://www.moreto.net/novini.php?n=509702

Общи условия

Активация на акаунт