⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • при най-добрия мъж...
Най-хубавите козунаци, които съм яла някога особено с мармалад, ги купувам от Галата. Има една фурна точно до спирката и тотото. Изключително качество, траен и обемен. Изобщо не се пести от мармалада, шоколада или с каквото го вземете там. Всяка седмица купувам поне по 4-5 козунака, защото вкъщи ги изяждат доста бързо. Тази година пак там ще ходя да купувам. 😊

Абсолютно подкрепям! Там са най-хубавите козунаци. Всяка неделя сутрин мъжа ми е там с колата за закуски.
Не са лоши и тези на пекарна "Верде" в Аспарухово.

# 376
Най-хубавите козунаци, които съм яла някога особено с мармалад, ги купувам от Галата. Има една фурна точно до спирката и тотото. Изключително качество, траен и обемен. Изобщо не се пести от мармалада, шоколада или с каквото го вземете там. Всяка седмица купувам поне по 4-5 козунака, защото вкъщи ги изяждат доста бързо. Тази година пак там ще ходя да купувам. 😊

Абсолютно подкрепям! Там са най-хубавите козунаци. Всяка неделя сутрин мъжа ми е там с колата за закуски.
Не са лоши и тези на пекарна "Верде" в Аспарухово.
В Неделя не работят в зимния период, включително и сега. Летния сезон работят без почивен ден. ☺

# 377
Здравейте,

къде във Варна мога да намеря шушулка от ванилия? В DM имаше преди време, но сега няма. Ако някой е купувал скоро ще съм благодарна да сподели.

# 378
  • Под Слънцето
Таласъми ООД са магазини Дрога. Колхозния  пазар гаражите и Чаталджа. Сигурно имат в Балев над Чаталджа и магазин Зелен на 27 юли.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 20:32 от TopsyG

# 379
Моля препоръчайте ми добър адвокат фирмено и търговско право.

# 380
Моля препоръчайте ми добър адвокат фирмено и търговско право.
Адв.Андрей Христов.Пишете ми на лично за координати, ако желаете.

# 381
  • Варна
Ани Георгиева. Но не е евтина.

# 382
Благодаря! Да е надеждна и коректна. Евтини...

# 383
От къде купувате хубави и качествани кюфтета?

# 384
момичета, за смяна на цип на раница, къде ще ме насочите?

# 385
Хубави кюфтета взимам от месарница Чайка-смес, има и само свински. Магазин мръвката на Каймакчалан също. От големите магазини опаковани кюфтрта вече не смея, че се отвратих

# 386
  • Варна
Препоръчайте добър очен лекар за дете на 13 г. във Варна с направление? Досега ходихме при д-р Светла Николова, но там вече прегледите са платени. В същия център Изгрев д-р Петрова работила с направления, но нямам информация за нея. Някой с отзиви?

# 387
  • Варна
Аз съм много доволна от Мария Славова в Санита. Не ме претупа, обстойно ме прегледа и всичко ми обясни.

# 388
Малко съм претенциозна към кайма, неща от кайма, лятото взимахме няколко пъти от Баш и Месони, пържолите им също бяха хубави.

# 389
  • Варна
Привет, черна пръст ще ни трябва скоро, някой с препоръка? 3-4 кубика ще купим.
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт