⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 354
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, някой пита скоро за добър очен лекар, но нямам време да открия отговорите. Детето ми (на 14 год.) се оплаква от болки в очите…, което не е учудващо предвид многочасовото взиране в телефон и всякакви екрани, но все така искам да го прегледа специалист. Педиатърката нямала направления за този месец, а ние ще пътуваме през ваканцията, та прегледа ще е платен, ако успея да запиша час за текущата седмица, моля ви за насоки 🙂

# 406
  • Варна
На предната и по-предната страница помежду постовете за кюфтаци има и малко предложения за очен лекар Simple Smile

# 407
Аз водя децата при Люцканова, има информация за нея на предната страница. Наскоро ЛЛ ме праща и мен на очен, също се спрях на нея и съм доволна.

# 408
  • Под Слънцето
С конкурс избират най-красиво оформените градинки във Варна
Най-добрите примери ще бъдат популяризирани като вдъхновение за градската общност

Всеки, който поддържа градинка пред дома или бизнеса си, може да участва, като изпрати снимки на градинката, адрес на обекта и телефон за контакт.

Заявки ще се приемат до 25 май на email: pressroom_varna@varna.bg.

Специална комисия ще оцени предложенията по критерии като оригиналност на аранжировката, растително разнообразие, редовна поддръжка и екологичен подход.

Победителите ще бъдат обявени на 5 юни – Световния ден на околната среда, като Община Варна ще ги отличи със зелени награди. Най-добрите примери ще бъдат популяризирани като вдъхновение за градската общност.
https://www.moreto.net/novini.php?n=509771

# 409
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За очен препоръчвам Дечева от Николай Чудотворец. По спомен само в четвъртък е следобед. През останалото време е сутрин.

# 410
  • Варна
Момичета, някой пита скоро за добър очен лекар, но нямам време да открия отговорите. Детето ми (на 14 год.) се оплаква от болки в очите…, което не е учудващо предвид многочасовото взиране в телефон и всякакви екрани, но все така искам да го прегледа специалист. Педиатърката нямала направления за този месец, а ние ще пътуваме през ваканцията, та прегледа ще е платен, ако успея да запиша час за текущата седмица, моля ви за насоки 🙂
Аз питах за препоръка. Записах за д-р Люцканова по ЗК. Другата седмица сме на преглед и ще дам отзив.

# 411
Скрит текст:
Здравейте, къде мога да намеря този коректор?

Питайте в аптеките и био магазинчетата.
Аз си го взимам от магазин за билки и храни във Владиславово.
Магазинчето на пазара ли ?
Да
Самоцитирам се за коректора за пъпки. Да кажа за въпросното магазинче на пазара във Владиславово.
Отидох да си взема един антицелолитен крем на Кройтърхоф, гледам 20 лв. викам си добре ще го взема и си викам моя коректор за пъпки е на привършване да си взема и от него, гледам от 4-5 лв. го вдигнали на 7,50 Flushed, обаче се подлъгах и го купих.
После разгледах в интернет коректора го има за около 5 лв., а антицелулитния крем за 16 лв.
И хем си знам, че там цените са надути, защо изобщо отидох. Много ме хвана яд после.

# 412
За Кройтерхоф, понякога и в Софармаси е на добра цена.

# 413
  • при най-добрия мъж...
Здравейте, знаете ли къде във Варна са останали фото кабини за моментни снимки? И къде може да се изкара бързо медицинско за професионален шофьор без да се чака? Таксата е без значение.

# 414
Здравейте, знаете ли къде във Варна са останали фото кабини за моментни снимки? И къде може да се изкара бързо медицинско за професионален шофьор без да се чака? Таксата е без значение.

Кабинка мисля,че има в Гранд мол,на ниво-1. Медицинско последно правих в клиника Нова, за 15мин.

# 415
Oня ден случаЕно се сблъсках с фотокабинка на последния етаж на Гранда,  веднага след като влезеш в мола от паркинга, който е на покрива..

# 416
И в оранжевия мол има. Намира се пред изипей, малко отстрани.

# 417

Кабинка мисля,че има в Гранд мол,на ниво-1. Медицинско последно правих в клиника Нова, за 15мин.

И в оранжевия мол има. Намира се пред изипей, малко отстрани.

В делтапланет на междинния етаж, над тоалетната дето е в посока на била. До стълбите дето се въртят около прозрачния асансьор .... ама го обясних...

# 418

На първи етаж в сити центъра на Аспарухово.

# 419
  • при най-добрия мъж...
Много благодаря на всички! Голяма сила сте!

Общи условия

Активация на акаунт