⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
С две ръце за д-р Веселин Маринов.

# 331
  • Под Слънцето
Някой да е давал килими за пране в Полифреш тия дни? Заявих, дойде девойка с кола, взе каквото имах да давам. Каза седмица, мина повече.  Проверявам в сайта колко трябва да платя- нищо не излиза.. Чудя се  трябва ли да се притеснявам, щото никой не отговаря на посоченият телефон. Дали са затрупани с неща за пране..

едит:
По обяд най-сетне ми звъннаха и ги  донесоха изпрани и ухаещи приятно . Препоръчвам!

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 20:09 от TopsyG

# 332
Здравейте! Искам да подаря една чанта с много запазени дрехи за момче на 12-13 години.Също така маратонки 38 номер, два чифта маркови като нови.Може да ми пишете на лично 🙂

# 333
Здравейте, къде мога да намеря този коректор?

# 334

Питайте в аптеките и био магазинчетата.
Аз си го взимам от магазин за билки и храни във Владиславово.

# 335
Коректорът го има в магазин Здраве от природата

# 336

Магазинчето на пазара ли ?

# 337

Магазинчето на пазара ли ?
Да

# 338
Откъде да си купя /поръчам хубави подложки за хранене от плат. Изключвам магазина срещу Ню Йоркър, там си направих поръчка и я отказах при получаване, защото едва тогава ми казаха цена, с около 50%над тази, обявена при поръчката. И на всичко отгоре като попитах "защо" ми се троскат. Но останах без подложки и пак съм в издирване.

# 339
Момичета здравейте, трябва да направим здрава метална врата на маза, с хубави "не отваряеми " уж ключалки. Можете ли да препоръчате фирма, от която сте доволни? Да дойдат, да видят, да си вземат мерки и после да я сложат.

# 340
Галина, такава врата не съществува, такава врата ще казва само - тия тука държат нещо ценно, трябва да проверим.
Иначе във всички магазини, които продават входни врати за апартаменти ще ви направят такава и за маза

# 341
Галина, такава врата не съществува, такава врата ще казва само - тия тука държат нещо ценно, трябва да проверим.
Иначе във всички магазини, които продават входни врати за апартаменти ще ви направят такава и за маза

Кои например магазини за врати имате предвид? Не живея във Варна от 15г. и малко не съм наясно, да не се лутам, ако мога още сега чрез имейли да организирам всичко, това ми е идеята.

# 342
Откъде да си купя /поръчам хубави подложки за хранене от плат. Изключвам магазина срещу Ню Йоркър, там си направих поръчка и я отказах при получаване, защото едва тогава ми казаха цена, с около 50%над тази, обявена при поръчката. И на всичко отгоре като попитах "защо" ми се троскат. Но останах без подложки и пак съм в издирване.

Аз купувах от Икеа последно, но са едноцветни. Може би Джъмбо? По Коледа купувах преди няколко години и бяха доста добри от жакардов плат, че и с подплата, но не знам дали сега има демисезонни.

# 343
  • In transit
Домко. На втория етаж има един стелаж с такива, хубави, дебели памучни подложки. В най-различни цветове са и размери.

Да се допълня, защото видях, че сме писали с Реге. В Икея също има, но не са памучни. Имам и от двата магазина, но тези в Домко са по-хубави, за мен.

# 344

Аптека Глухарова, на ул.Юрий Венелин 10  ( района на Лятно кино Тракия). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт