⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте!
Уедрявам стотинки по 10, 20, 50, 1лев и 2 лева.
Също и банкноти по 5 лева.

# 511
  • Sofia
Здравейте, търся МЦ или болница където правят физиотерапия на бебета във Варна.
Също бихте ли споделили дали има гръцки магазини в града (за храни)?

# 512
  • Под Слънцето
Ей , това зад екс Дом Младост в новата кооперация май е точно такова за бебенца. Но едва ли работят сега.
А  на пазарчето след Дом Младост има магазинче за гръцки неща, но наблягат на маслините.

# 513
  • Sofia
Ей , това зад екс Дом Младост в новата кооперация май е точно такова за бебенца. Но едва ли работят сега.
А  на пазарчето след Дом Младост има магазинче за гръцки неща, но наблягат на маслините.

Клиника Нова ли е това или друг МЦ?

# 514
vaflichka, ако имате предвид рехабилитация, то такава има в Карин дом, както и в дома за медико-социлни грижи във Виница.

# 515
  • Под Слънцето

Не. Зад Дом Младост има нова кооперация. Няколко даже. По дължина на улицата като свиеш в дясно има център за бебета, правят им процедури някакви.

Намерих го.
https://babyspawhitelagoon-varna.com/

# 516
Момичета, имам нужда от съвет.
Запазила съм си час за ортопед при д-р Веселин Маринов във “Пазар Съв” - Варна, но чак за 30 април… Проблемът е, че глезенът ми е толкова подут и болезнен, че вече почти не мога да стъпвам — направо усещам, че ще стане още по-зле, ако изчакам дотогава.

В понеделник има свободни часове при:
      д-р Александър Ядренски
      д-р Емил Константинов
      д-р Атанас Табаков

Моля, ако имате лични впечатления от някой от тях или знаете при кого е най-добре да отида за първо мнение и преглед — ще съм много благодарна да споделите!

Благодаря предварително!

# 517
Отивате веднага в Спешното да ви прегледат щом не можете да стъпвате. Няма какво да чакате до понеделник.

# 518
  • Варна
И аз съм за спешното.Веднага ще ви направят снимка.

# 519
Отивате веднага в Спешното да ви прегледат щом не можете да стъпвате. Няма какво да чакате до понеделник.
И аз съм на това мнение.  Има ли травма - стъпване на криво, падане? С какво е третиран глезена - загряване с компреси, масажи, унгвенти със загряване действие? Бил ли е в покой кракът или си работила. Глезенната става е много чувствителна. Дори да няма фрактура много боли. Понякога се налага обездвижване за да е в покой. Пожелавам да попаднете на специалист и да се възстановите бързо!

# 520
Здравейте, моля за мнение откъде мога да купя хубав козунак на конци?

# 521
Най правилното са ви посъветвали какво да направите. Най добре на спешен кабинет да минете.
Ако път все пак решите да идете в понеделник на някой от споменатите лекари съвета ми е да не ходете при Яндрески. Д-р Константинов е станал голям бизнесмен. Табаков не го познавам, нямам наблюдения.

Да ви кажа честно в петък взех козунак от ЛИДЛ. Беше разкошен. Всяка година взимам от там.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 21:13 от Реа

# 522

Не. Зад Дом Младост има нова кооперация. Няколко даже. По дължина на улицата като свиеш в дясно има център за бебета, правят им процедури някакви.

Намерих го.
https://babyspawhitelagoon-varna.com/
Плацикане в басейн с пояс срещу немалка сума пари (70 ле за 15-45 Мин) .
А и разбира се, име на бебето за разкош за снимката.

Къде, къде по-полезно за бебето  е да се плува с треньор в отредените за това басейни.
Ама новата мода е бейби спа.

Момичета, имам нужда от съвет.
Запазила съм си час за ортопед при д-р Веселин Маринов във “Пазар Съв” - Варна, но чак за 30 април… Проблемът е, че глезенът ми е толкова подут и болезнен, че вече почти не мога да стъпвам — направо усещам, че ще стане още по-зле, ако изчакам дотогава.

В понеделник има свободни часове при:
      д-р Александър Ядренски
      д-р Емил Константинов
      д-р Атанас Табаков

Моля, ако имате лични впечатления от някой от тях или знаете при кого е най-добре да отида за първо мнение и преглед — ще съм много благодарна да споделите!

Благодаря предварително!
Мога да дам личен тел на др Веселин Маринов и да те прегледа при първа възможност.
Последно като бях на преглед, дойде мъж без час и изчака всички пациенти да приключат, за да го прегледа доктора.

# 523
Тъкмо при д-р Ядренски бях запазила за понеделник…
В спешното умишлено не ходя, защото имам доста лоши преживявания там и избягвам, ако мога.

При мен всичко започна с болка в ахилеса при разтягане и движение. Мислех си, че ще отшуми — свикнала съм, защото от години ми се случва да ми се възпалява и подува коляното. Но този път не минава… Вече втора седмица съм с подут глезен (и отвътре, и отвън), болезнени движения, а ходенето става все по-трудно. Мажа се с Тендивал, но честно казано — ефект не виждам.

Благодаря ви много, дами, за бързите отговори и съветите! Наистина ми помагате да се ориентирам.

# 524
  • In transit
Нищо не пречи да прескочиш до спешното. Според мен, има голяма вероятност да случиш на някой млад и кадърен лекар, който наистина да ти помогне...ако не, винаги може да идеш на специалист след това.

Синът ми няколко пъти ходи при д-р Владимиров и беше доволен от него, като отношение и терапия.
При Константинов съм ходила преди 2-3 години, но съм със смесени чувства.

Общи условия

Активация на акаунт