⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ако може да ме насочите към магазини с дамски стилни рокли? Не тип бални с пера и пайети и не от китайските сайтове.  Обиколих 'Владислав', моловете. Основно поръчвам онлайн, но нямам време да реагирам, понеже ми трябва за сряда 😏 Също, къде има избор на брошки?

# 691
Сложна работа, аз така обикалях и останах изумена от цените и най-вече от предлаганото. Единственото нещо, което ми хареса, беше една басмяна рокля в Дафне за 230 лева?!? Ядосах се и на майтап влязох в една втора употреба на Владислав, мисля Шано беше, страхотна рокля за скромните 25 лева взех. Сложих я на цели два официални повода. И радостта ми беше не заради ниската цена, а заради това, че ми стои добре и е качествена.

# 692
Като стана дума за този Шано на Владислав, той ли беше един голям двуетажен? Ако да, дали още е там или са го затворили? Питам понеже ми се мярна скоро в района нещо като голям китайски магазин и сякаш беше на същото място.

# 693
Не, Мис. Може би мислиш за Мания, той беше на два етажа. Шано е малко след пощата на един ъгъл.

# 694
Брошки и рокли има в Corso Italia на Севастопол, магазина е до Sweet parmy. Имат сайт, така че предварително може да прегледате дали роклите са това, което търсите и да не се разхождате напразно.

# 695
Някъде виждали ли сте във физически магазин стоманени бутилки за вода, вместимост 1000-1200 мл?

# 696
  • Варна
Обекта на сладкарница дъга във Владиславово само цех ли е, или може да се отиде всеки ден и да се купи торта от там. Имам предвид като сладкарница ли е или там само правят тортите и няма достъп до клиенти?

# 697
Обекта на сладкарница дъга във Владиславово само цех ли е, или може да се отиде всеки ден и да се купи торта от там. Имам предвид като сладкарница ли е или там само правят тортите и няма достъп до клиенти?
На място има готови торти и разни сладки.
Не е само цех.

# 698
Ако може да ме насочите към магазини с дамски стилни рокли? Не тип бални с пера и пайети и не от китайските сайтове.  Обиколих 'Владислав', моловете. Основно поръчвам онлайн, но нямам време да реагирам, понеже ми трябва за сряда 😏 Също, къде има избор на брошки?
Дика?

# 699
Брошки в Бижумания на бул.Мария Луиза.

# 700
Препоръка за онкодерматолог?
Мнение за д-р Камбурова?

# 701
Tърся шоколодави бонбони и фигури, ръчно правени на абитуриентска тематика..
Магазинът за шоколад в Делтата го знаем, но фигурките са оцветени само от едната страна

# 702
В Обнова правят такива неща, намират се срещу Лидъл на Битоля.

# 703
  • Варна
На място има готови торти и разни сладки.
Не е само цех.

А къде се намира?

# 704
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Tърся шоколодави бонбони и фигури, ръчно правени на абитуриентска тематика..
Магазинът за шоколад в Делтата го знаем, но фигурките са оцветени само от едната страна

Потърси във ФБ Галина Христова(на латиница). Преди се занимаваш основно с торти сега вече има бутик за шоколадови изделия. Обнова за абитуриентска ми се струва много неприемливо. Изработва много неща. Адрес не мога да ви кажа. Галето е къдрава и русолява дама.

Редактирам

Общи условия

Активация на акаунт