⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Детето го боли ухо, отидоха за направление уж...къде да го заведа набързо? Не ми се чака една седмица/месец за някое светило. Просто някой ,който ще си свърши работата свястно
Препоръчвам Ви д-р Танчева  .Млада, съвестна и ще ви помогне , казвам го от първа ръка. Работи в мед.център Хигия и УНГ отделение в окръжна болница. Само моля не ходете в никакъв  случай при Агнес Рашева( умишлено й спестявам  титлата).Всеки пациент иска да оперира.....

# 76
В Аджибадем - УНГ др. Томова

# 77
  • Под Слънцето
Трябва ми спешно някой притежател на машинка за вакуумиране за няколко суджука, дето трябва да ги пращам хуманитарна помощ  за чужбина. Не ми се ще да затварям пари и в такъв уред сега. Ще си платя за услугата, разбира се. Благодаря предварително!

# 78
Моля някой да ми обясни, защото днес е празник и никъде не ми вдигат телефона от общинските деловодства - Къде се подава декларация за МДТ след покупка на МПС.. Директно в Изчислителния ли трябва да ида, или може и в кметствата?
Някой знае ли до колко дни се вижда платената от нотариуса "такса придобиване на МПС"

Върпос 2: В магазина на Манго в Делтата зареждат ли големи номера дрехи (PLUS size)

# 79
Здравейте,някой знае ли от къде мога да купя от тези прословути корейски топчета Гонги,синът ми е луднал по-тях,но има само в OLX ,а не ми се поръчват през интернет.

# 80
Трябва ми спешно някой притежател на машинка за вакуумиране за няколко суджука, дето трябва да ги пращам хуманитарна помощ  за чужбина. Не ми се ще да затварям пари и в такъв уред сега. Ще си платя за услугата, разбира се. Благодаря предварително!
Мога да помогна ,дори по два начина и то абсолютно безплатно😃

# 81
Наталия Щерева, Санита.
Миналата година имах проблем, веднага записах час и се спазва ха часовете. Много съм доволна от прегледа и отношението.
Светкавица, прегледите при Д-р Щерева не са ли на изчакване, без предварително записване? Ако вече работи със записване на часове, моля, да обясниш по-подробно.
Благодаря.

# 82
  • София
Моля някой да ми обясни, защото днес е празник и никъде не ми вдигат телефона от общинските деловодства - Къде се подава декларация за МДТ след покупка на МПС.. Директно в Изчислителния ли трябва да ида, или може и в кметствата?
Някой знае ли до колко дни се вижда платената от нотариуса "такса придобиване на МПС"

Върпос 2: В магазина на Манго в Делтата зареждат ли големи номера дрехи (PLUS size)
Вече не се подава декларация за придобиване на автомобил. Трябва в едномесечен срок от подписване на договора да направите пререгистрация в КАТ, по постоянен адрес. Трябва да уведомите и застраховарелната компания, ако има застраховка Каско. За гражданска не съм сигурна, но е добре да проверите.

# 83
Здравейте,някой знае ли от къде мога да купя от тези прословути корейски топчета Гонги,синът ми е луднал по-тях,но има само в OLX ,а не ми се поръчват през интернет.
Вижте в Ориндж, Сиела и магазините за детски играчки в секциите им за настолни игри дали няма да има нещо.

# 84
  • In transit

Вече не се подава декларация за придобиване на автомобил. Трябва в едномесечен срок от подписване на договора да направите пререгистрация в КАТ, по постоянен адрес. Трябва да уведомите и застраховарелната компания, ако има застраховка Каско. За гражданска не съм сигурна, но е добре да проверите.
Ходи се в дружеството към което е ГО и се сменят имената.

# 85
През нотариуса платихме такса придобиване, талон в КАТ и ГО на мое име  ги оправих днес.
Искате да кажете, че тази декларация не се подава вече?  Данъчна декларация по чл. 54, ал. 4 от Закона за местните данъци и такси за притежаван лек или товарен автомобил с технически допустима максимална маса не повече от 3,5 тона
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/obshtinsk … irani+uslugi/9402

# 86
скаридка не се подава тази декларация.  Аз обаче проверих след месец дали вече е на името на ММ в данъчното на общината ни./ не съм във Варна/.  Тогава ми искаха бележката, че данъка е платен в другата община.  Преснимах оригинална и така го дадох. На копието написах къде е оригинала. Това е било някъде ноември-декември.  Февруари месец ММ отива да минава ГП и проблемите с данъците започват. Никъде не било отбелязан данъка за предната година за платен.  От работа излязох и с документите в данъчното. Този служител още ме помни. Много пазя документи и записвам къде какво съм дала.
Регистрационния номер не сменихме,  че имаше много време за изтичане на винетката и ММ не беше сигурен дали ще се прехвърли. Със застраховките предишния собственик съдейства, че колата всъщност беше фирмена на адвокатска кантора.

# 87
Наталия Щерева, Санита.
Миналата година имах проблем, веднага записах час и се спазва ха часовете. Много съм доволна от прегледа и отношението.
Светкавица, прегледите при Д-р Щерева не са ли на изчакване, без предварително записване? Ако вече работи със записване на часове, моля, да обясниш по-подробно.
Благодаря.
Сега, като го написа се замислих, че всъщност не помня дали имаше часове. Може и да съм се объркала, аз ходих много рано в началото на работния ден на два пъти и въобще не чаках, един човек имаше преди мен.

# 88
За преглед при д-р Щерева още е с изчакване, но не се чака много - когато заведох дъщеря ми преди около 3 седмици, пред нас имаше 2-ма души. Когато баща ѝ я води на вторичен също са минали много бързо.
Тогава ме осени, че прегледите без записан час са удобни, когато пациента е с болка и няма време да чака следващия свободен час след някакви дни. А аз съм голям фен на записаните часове. Simple Smile

# 89
Обещах да дам актуално инфо за лазера - 140лв. за около 20-тина сравнително малки брадавички.

Общи условия

Активация на акаунт