⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Моля споделете,  за химическо чистене на приемливи цени в района на Лятно кино Тракия, Центъра, Колхозен,  Чаталджа и в този периметър на пешеходно разстояние за почистване на палто естествен косъм, късо. И съответно цена, ако някой е давал скоро? Simple Smile
Багра на Чаталджа - преди ден носих яке - 17лв.
Посещавали ли сте това козметично студио - ново е с много реклами - DPSP Studio - Varna?

# 106
И ние имаме врати от Стефко стил и давам глас за тях, но да определено се чака при тях.
Аз да попитам  къде мога да намеря дрехи или аксесоари на Хари Потър (за момиче).

# 107
Нашите врати са от Аветисян, който след пожара май функционира само като онлайн магазин, но доколкото знам си ги предлагат вратите. Доволна съм аз, 5-та година ги имаме, няма фалове. По спомен бях адски недоволна от монтажистите им, но знам, че тогава бяха 2 екипа, другият екип беше ок.

# 108
Аз си намерих едно семейство от ФБ  , фермери. Носят във Варна в четвъртък и неделя на 5-6 локации из града.
Давам тел. номер при поискване Wink И билки носят градински, домашни, и меса сушени.
Да, може да споделите и за тях, ще е полезно.

# 109
Благодаря за отзивите за врати. Не ми пречи да чакам за изработка при Стефко стил, повече ме притесняват вратите им за баня -те са с някакво пвц покритие, не знам във времето да не се издуят. Както и недоволни наши близки, които преди години са поръчвали там.

# 110
Аз си намерих едно семейство от ФБ  , фермери. Носят във Варна в четвъртък и неделя на 5-6 локации из града.
Давам тел. номер при поискване Wink И билки носят градински, домашни, и меса сушени.
Бихте ли ми дали координати? Може и на лични.

# 111
  • Под Слънцето
Ето, слагам номера .

# 112
Ето, слагам номера .

Благодаря!

# 113
  • In transit
Благодаря за отзивите за врати. Не ми пречи да чакам за изработка при Стефко стил, повече ме притесняват вратите им за баня -те са с някакво пвц покритие, не знам във времето да не се издуят. Както и недоволни наши близки, които преди години са поръчвали там.
Покритието е добро. При нас не е мръднало изобщо за 7 години. Даже в нашия случай, като купихме апартамента се наложи мм да прекрои точно вратата за баня, т.е да я скъси, след като направихме банята. Отдолу залепи фолио със специално лепило, но няма нищо раздуто.
Това с раздуването на вратите зависи много и от това дали и как проветрявате банята.

# 114
От къде си купувате заешко? Последния път като пуснаха в Лидъл нямаше наличности. Погледнах и в Метро за замразен, защото знам, че там охладени няма, но и замразени нямаше.

# 115
  • In transit
В Била пускат от време на време, предполагам, че и в Кауфланд има, поне замразени.

# 116
  • ВАРНА
Здравейте, за изтекла шофьорска книжка на 2 седмици плаща ли се глоба и каква - някой ако има представа ? Каква е процедурата - в 3то РПУ ли се ходеше, КАТ ?

# 117
  • Варна
Здравейте, за изтекла шофьорска книжка на 2 седмици плаща ли се глоба и каква - някой ако има представа ? Каква е процедурата - в 3то РПУ ли се ходеше, КАТ ?
Глоба се плаща само ако те хванат катаджиите, че шофираш с изтекла книжка. Иначе ако искаш да ти я издадат до 3 дни се ходи в КАТ. Ако не, може и в районното, но там срока е месец. За кат. B искат само медицинско от личен лекар /може и всеки един дежурен лекар/

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:48 от Nell999

# 118
[/quoteНе се плаща глоба.Моята беше изтекла 3 дни, но не можете да шофирате  с нея.

# 119
Мнение за доктор  Михаил Сиромахов от Аврора уж педиатър?
Не намирам никакво инфо чрез гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт