⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Има травми които не търпят отлагане. Има Спешно в Окръжна болница и в Св. Марина. Съвета ми е да посетите спешен кабинет а не да прилагате самолечение. Разбира се Вие си знаете най-добре кое е най-доброто за Вас. Повече не мисля за Ви убеждавам.

# 526
В спешното, а мисля, че има дежурен ортопед и в Майчин дом

# 527
  • Sofia
Относно терапиите за бебета питам за медицински специалисти, а не за спа и плуване.

# 528
  • Под Слънцето
Не знам какво е. Мернах го , докато минах напряко веднъж за един  магазин. За бебета пишеше нещо.
Не съм се заглеждала. Просто се сетих като прочетох поста.  За медицински специалисти има теми по градове в друг раздел на форума.

# 529
Относно терапиите за бебета питам за медицински специалисти, а не за спа и плуване.

Погледни в Карин дом.

# 530
Някой има ли мнение за Айкидо Доджо във Възраждане?
Става ма въпрос за дете на 3г.
Обмисляме да го запишем на спорт.

# 531
Синът ми ходеше на айкидо от 5г и едва ги контролираха, а за 3г дете абсурд. Нека си играе по площадките

# 532
Аз за лятото си мисля, когато ще е на и половина.
Предполагам че зависи от детето, тъй като той е доста изпълнителен. Също е и много енергичен и само площадка, детски кът или дълги разходки не са му достатъчни.
Или айкидо или плуване ще е.

# 533
Предполагам че зависи от детето, тъй като той е доста изпълнителен. Също е и много енергичен и само площадка, детски кът или дълги разходки не са му достатъчни.
Ако ще е плуване, препоръчвам Никола Арбалиев в морско училище  .Не знам  обаче дали взимат толкова малки деца.

# 534
  • Варна
Ако ще е плуване, препоръчвам Никола Арбалиев в морско училище  .Не знам  обаче дали взимат толкова малки деца.
И аз го препоръчвам, но моят син тръгна на 5 и беше на индивидуални занимания, защото е малък.

# 535
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не се заблуждавайте, че ако детето тренира нещо ще се измори по-бързо и пр. Още повече енергия  им идва 😁. Много е малък и почти никой не се заема с толкова малки дечица защото бързо се разсейват и това нарушава дисциплината.

# 536
  • Варна
Момичета, бяхте писали за пекарна на спирката на Галата. Дали местните знаете какво ще е работното време по празниците и приемат ли поръчки за козунаци? Конкретно за събота ме интересува и не става дума за голяма бройка козунаци, а за 2-3 бройки.

# 537
Момичета, бяхте писали за пекарна на спирката на Галата. Дали местните знаете какво ще е работното време по празниците и приемат ли поръчки за козунаци? Конкретно за събота ме интересува и не става дума за голяма бройка козунаци, а за 2-3 бройки.
Не съм точно местна Wink но минахме от там специално днес та Инфо - не приемат поръчки. В събота ще отворят в 8. Купих си козунак за проба - не ми харесва нито вкуса нито се "точи" на конци тестото.
Споделяйте други места моля.

# 538
Слакопекарна в Левски, срещу Мамс енд ми. Вкъщи най-много ни харесаха техните козунаци тази година.
Пробвахме и на Манджера, предходни години много ги харесвахме, но тази година са им някак сухи козунаците. На пекарни Изгрев козунаците им са тотален компромис, в Билла са по-хубави дори.

# 539
  • In transit
Слакопекарна в Левски, срещу Мамс енд ми. Вкъщи най-много ни харесаха техните козунаци тази година.
Пробвахме и на Манджера, предходни години много ги харесвахме, но тази година са им някак сухи козунаците. На пекарни Изгрев козунаците им са тотален компромис, в Билла са по-хубави дори.
Каква им е цената, знаеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт