⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Също от баба са останали много чилета, кълбета,  започнати и ..
пробвайте в някоя ФБ група, моя позната че имало предлагане и търсене - и продавали и подарявали.
аз също имам страшно много от баба ми, но си ги пазя Relaxed

# 631
  • Под Слънцето
Също от баба са останали много чилета, кълбета,  започнати и ..
пробвайте в някоя ФБ група, моя позната че имало предлагане и търсене - и продавали и подарявали.
аз също имам страшно много от баба ми, но си ги пазя Relaxed

Оплетените ги пазя. Прибрани са в шкаф.  Учих се и да колосвам, горе-долу се справих. Ще видя във Фб.. само в такива групи не съм се навирала Laughing

# 632
Здравейте. Къде във физически магазин мога да намеря оформащо бельо /бикини/ освен в HM? Виждала съм и в тези големи китайски магазини дето има какво ли не, но са ми много долнопробни, всичко вътре мирише кофти и нещо не си представям точно бельо оттам да нося. Други идеи?

# 633
Виж в магазинчетата за бельо зад пощата на центъра. Купувала съм от там такова боди.

# 634
Има ли химическо чистене във Виница?
И заслужава ли си?
Става въпрос за палта и завивки.

По принцип съм доволна от Пеликан на Феликс каниц, но ако има в квартала ще ми е по-удобно.

# 635
Има ли химическо чистене във Виница?
И заслужава ли си?
Става въпрос за палта и завивки.

По принцип съм доволна от Пеликан на Феликс каниц, но ако има в квартала ще ми е по-удобно.
Преди време беше на входа на пазара, на канала. Скоро не съм минавала.

# 636
Здравейте! Да попитам за мнението Ви относно магазин Маркетдоор, до завод Дружба. Има интересни неща, но как са като качество?

# 637
Здравейте, откъде да си купя керамични подложни чинии за саксии. Докато цветето стане за пресаждане, си стои в опаковка, в която е купено, но искам да сложа керамична, а не пластмасова чиния, нямам никаква идея откъде.

# 638
Някъде на колхозния пазар бараките около Била бях мярнал такива чинии.
В последно време цените им са много високи и не знам защо. На пластмасовите качеството е лошо. Едвам издържат година.

# 639
  • In transit
Здравейте, откъде да си купя керамични подложни чинии за саксии. Докато цветето стане за пресаждане, си стои в опаковка, в която е купено, но искам да сложа керамична, а не пластмасова чиния, нямам никаква идея откъде.
Последно съм купувала керамични от Практикер.

Лан, за пластмасови чинии за еднократна употреба ли говориш, че не издържат или за подложки? Защото подложките за саксии са достатъчно здрави. Моите са на 7-8 години и са съвсем здрави.

# 640
Чинии съм взимала от тук https://mitevbg.com/category/keramichni-chinii?price_range=from_0-to_20, това е китайска имитация на троянска керамика, за цената са си направо супер. И аз ги ползвах като кашпи, особено купичките за супа, които са сини отвън
100% ги има  някъде из Варна, но къде???

# 641
Къде във физически магазин мога да намеря оформащо бельо /бикини/ освен в HM? Други идеи?
Триумф със сигурност имаха такива серии
и Скини

# 642
Говоря за едни пластмасови чинии/подложки кафеви и бели на цвят, които си вървят с пластмасовите саксии и се продават и отделно. При мен не издържат. Цяло лято ги пече слънцето на терасата и се пукат. Самите саксии особено тези които да големи се деформират от пръстта.
Преди много години имахме дървени сандъчета и керамични саксии и нямаше такива проблеми.

# 643
Преди време се обсъждаше място където продават оригинални парфюми на "черно", дали има нещо такова за маркови очила?
Grinning
Може и на лично.

# 644
Чинии съм взимала от тук https://mitevbg.com/category/keramichni-chinii?price_range=from_0-to_20, това е китайска имитация на троянска керамика, за цената са си направо супер. И аз ги ползвах като кашпи, особено купичките за супа, които са сини отвън
100% ги има  някъде из Варна, но къде???
Такива съм взимала от Булмаг. И в Тип Топ съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт