Shein.com- тема 3

• 42 917
  • 766
  •   2
Отговори
# 660
Нямат рекламации, поне не в смисъл да си поемат и разходите за връщане. Преди време получих дрехи, които бяха описани като деним и на снимките изглеждаха така, а бяха от някакъв тънък и прозрачен изкуствен материал. Няколко дни спорих с тях, че трябва да си поемат куриерските разходи, защото артикулите не отговарят на описанието в техния сайт и това е подвеждане, но не приеха. Накрая им върнах боклуците за моя сметка и вече пазарувам от там само ако нещо много, много ми хареса, и предварително съм прежалила парите, защото нямам намерение втори път да давам десетина лева на куриерите. Голям пропуск в тяхната политика е да не приемат връщане за тяхна сметка, когато клиентите не са виновни.

# 661
  • София
А може ли да се върне с друг куриер, не Спиди

# 662
Сигурно, но може да е още по-скъпо Grin

# 663
Мда, това с връщането определено им е недостатък. И аз поръчвам неща без изобщо да предвиждам такава опция, те повечето са на съизмерима или по-ниска цена от това да върна нещо...
От друга страна, като че ли на мен лично така ми е по-добре. Виждам около мен които предпочитат Тему заради възможността безплатно връщане, много по-лесно се навиват да купят нещо като знаят че могат да го върнат после. Не че често връщат, но много по-често поръчват Grinning
За мен е по-добре да се ограничавам до малко поръчки и то за малки суми - имам страхотно сполучливе покупки от там но и се опитвам да не се заривам с твърде много вещи.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 16:28 от natka

# 664
Нямат рекламации, поне не в смисъл да си поемат и разходите за връщане. Преди време получих дрехи, които бяха описани като деним и на снимките изглеждаха така, а бяха от някакъв тънък и прозрачен изкуствен материал. Няколко дни спорих с тях, че трябва да си поемат куриерските разходи, защото артикулите не отговарят на описанието в техния сайт и това е подвеждане, но не приеха. Накрая им върнах боклуците за моя сметка и вече пазарувам от там само ако нещо много, много ми хареса, и предварително съм прежалила парите, защото нямам намерение втори път да давам десетина лева на куриерите. Голям пропуск в тяхната политика е да не приемат връщане за тяхна сметка, когато клиентите не са виновни.
И аз пазарувам като предварително съм прежалила парите. Събраха се от началото на годината поне 3-4 неща за връщане, но не ми се занимава. Но имам и много качествени и красиви неща. Ще споделя скоро сполучливи стоки, които дойдоха днес.

# 665
Вчера пуснах нова поръчка и пак е със Сеймдей, но за адрес на доставка написах пощата до вкъщи. Дали, защото съм написала пощенски клон за доставка затова да са избрали Сеймдей, тъй като те работят с бг пощи или вече няма товарителница DPD?

# 666
  • София
Здравейте.
При вас има ли купони? При мен от месец сигурно, няма кьорав купон, а редовно пазарувам. 😁

# 667
Вчера пуснах нова поръчка и пак е със Сеймдей, но за адрес на доставка написах пощата до вкъщи. Дали, защото съм написала пощенски клон за доставка затова да са избрали Сеймдей, тъй като те работят с бг пощи или вече няма товарителница DPD?

Аз така и не разбрах как разпределят поръчките по фирми. Според мен е на случаен принцип, понеже никога не съм променяла начина и адреса за доставка, пък идват ту със сеймдей, ту със спиди

# 668

Аз така и не разбрах как разпределят поръчките по фирми. Според мен е на случаен принцип, понеже никога не съм променяла начина и адреса за доставка, пък идват ту със сеймдей, ту със спиди

Преди се карах с Тему за Сеймдей и ми написаха, че на случаен принцип се избира и те не могат да го променят.
Започнах да пазарувам от Шейн точно заради Спиди, че ми ги оставят в кутия и ми е удобно.

# 669
На случаен принцип са, каквото ти се падне...
Това че работеха само с един куриер и за мен беше голямо предимство пред Тему, че винаги се знаеше кой е.

# 670
Здравейте!
Как да върна артикул? Генерирах си код от проложението, отивам с него и занасям продукта в Спиди или? От Спиди го получих.
Благодаря!

# 671
На тему винаги ми го слагат в шкафче на бокснау,което е близо до спидито,което съм написала. По принцип от шейн винаги са ми го плащали до офис на спиди,но защото винаги и било с товарителница DPD, а тези сеймдей от къде се пръкнаха не знам,но хич не съм доволна от тяхното обслужване. А за самата,която питаше за купоните, то след време спира да дава всеки ден, даже на мен като не ми даде цял месец нищо и си правя нов акаунт. Много по-евтино ти излиза сметката ако акаунта е нов,защото дава много купони и все един те хваща. Даже сега на последната поръчка от двата телефона избрах едни и същи неща и като влязох да платя от новия профил сумата беше по-ниска,макар че само 100 точки имах, а на другия профил, където имах 800+ точки, сметката ми излизаше със 15 лева повече ,така че изтрих профила макар че имаше доста точки

# 672
Някой да препоръча хубаво преходно яке, тип ветровка...

# 673
Някой поръчвал ли е нещо персонализирано,поръчах си печат с лого и още 5-6 неща и заради него има изчакване и се чудя колко време ще е персонализирането ?!

# 674
Някой поръчвал ли е нещо персонализирано,поръчах си печат с лого и още 5-6 неща и заради него има изчакване и се чудя колко време ще е персонализирането ?!
Поръчвам постоянно. Нормална доставка, нямала съм забавяния. Конкретно печат поръчвах миналата седмица за племенника за детската с име и лепенки за залепване, нямала съм проблем.

Общи условия

Активация на акаунт