Shein.com- тема 3

• 42 922
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Аз имам същата лампа, тоест като първата снимка,тази он шейн. Пристигна същата като от снимките,но кутията беше омачкана и скъсана и очаквах да не работи,но откакто я взех преди 4-5 месеца все още си работи безупречно. Иначе и на мен ми се е случвало да не получа точно това, което е на снимките най-вече за избран от мен цвят не ми пращат друг,но не съм връщала,защото е била нещо за 2-3 лева

# 646
  • Пловдив
Някой да препоръча покривало за диван?

# 647
Върнах едни обувки за 50 лв. и платих 10 лв. за куриер . Не получих и стотинка и се правят на глухи , въпреки , че са ги получили. Проследих ги , при тях са , но пари няма вече половин година . Не се лъжете . Не изглеждайте глупави като мен !

# 648
Писахте ли им? На мен винаги са ми връщали всичките пари в рамките на максимум 10 дни

# 649
И моите пари не връщат,докато не им пиша. Извиняват се за забавянето и на следващия ден вече са ми пратили парите.

# 650
Няколко пъти ми се е налагало да се свързвам с тях понеже се мотаят докато ми върнат парите и ми твърдят, че още не е пристигнало. Но свържа ли се с тях до 24 часа ми ги връщат.

# 651
Веднъж връщах,без да се налага да им пиша ми възстановиха парите в рамките на до две седмици.

# 652
Аз изчаквам 3 седмици някъде след пристигането и ако не са ми ги върнали отварям тикет.
Сега имам една пристигнала в склада им на 08.08 изкчавам си.

# 653
Споделям негативен отзив, свързан с доставка от Сеймдей от днес. Имам съобщение от сутринта за доставка на същия ден. Съобщението дава опция за пренасочване към бокс. Пренасочвам. Преди малко ми звъни куриера, че е на адреса. Аз му казвам, че съм пренасочила пратката сутринта. Той казва нямам такова известие, мога да го оставя в пощата до вас, защото имаме договор с тях за предплатени пратки. Казвам ОК. Отварям пак съобщението, пак се опитвам да пренасоча, но ми казва, че вече не мога. Звъни ми пак куриера, че дошло съобщението за пренасочване, но ще зареди пратката в бокса утре. Хайде кажете ми как да не ми се изправя косата всеки път, когато видя, че куриер е Сеймдей (или Експресуан)?

# 654
И моята последна пратка беше сеймдей. В понеделник трябваше да я взема,но с техните малоуми работници чак в петък успях да я взема и то от пощата. На телефонен номер не се надявайте да се свържете с някого, защото или те вдигат или е заето и ви се обаждат след 5-6 часа, ако въобще ви върнат обаждане. Много нерви изхабих с тях, докато си взема пратката.

# 655
Последната ми с тях като знаех че наближава дебнех да я пренасоча още рано сутринта, веднага щом ми пратиха съобщението с линка. Нещо от сорта на 8 и половина сутринта са им все, явно тогава ги говорят за разнос из града. По обед ми пратиха кода за кутията че е там вече.

# 656
Последната ми с тях като знаех че наближава дебнех да я пренасоча още рано сутринта, веднага щом ми пратиха съобщението с линка. Нещо от сорта на 8 и половина сутринта са им все, явно тогава ги говорят за разнос из града. По обед ми пратиха кода за кутията че е там вече.
Да, ок. Обаче миналия път съобщението нямаше опция за пренасочване към бокс, а само за отлагане за друг ден и за отказ за получаване. А днес, въпреки пренасочването, куриерът не беше уведомен навреме и чакаше пред вкъщи. Хубава е опцията с пощите, на мен ми е удобно, но изрично питах и ми каза човекът да не чакам съобщение от пощите, а да ида директно и да получа пратката само с имената си.

# 657
Те си знаят къде какви са им опциите, предполагам че не навсякъде имат и кутии.
Но е тъпо така, спор няма. Отделно че и пощенските клонове затварят сравнително рано и не нсеки може да отиде в работното им време.

# 658
Тя и моята нямаше опция пренасочване. Като не ме намериха на адреса ми звъннаха да я пренасоча, но кутията взела че дошла малка и затова я пратиха в пощата. Иначе за да стигна до тази информация трябваше да звъня по 20 пъти на ден 4 дни подред,защото не си вдигат телефона и макар да сменям адреса, то на следващия ден пак пише,че я куриера пътува към стария адрес. А като искаха да я оставят в пощата, разговора ни беше рано сутринта, нямаше 10 ч. и жената ме уверяваше,че до края на деня ще мога да си я взема,но след един час получавам известие,че пратката ми отново е върната в склад. На следващия ден отново звънях безброй пъти докато някой ми вдигне и тъй като търпението ми беше изчерпано до краен предел се скарах на този,с когото говорех по телефона. Така след един час вече беше в пощата.

# 659
  • София
Ако е грешка на сайта, както е за лампата, защо потребителят ще си плаща връщането? Нямат ли рекламации?
И извинявам се за въпроса, може би е изяснен, но само със Спийди ли се връща или има избор?

Малко офтопик: В един базар си харесах тяхна рокля, но като видях, че е от Шейн и беше 28 лв., реших, че ще си я намеря в сайта. Няколко дни търсих.....тц и снощи съвсем случайно ми попадна за 5,56 евро Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 13:03 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт