Shein.com- тема 3

• 42 929
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Не, даже куриера като ми звънна като беше пред нас и му казах,че искам да я пренасоча към шкафче, той каза че няма такива права и ще го върне в склада,а аз да звънна на номера в сайта, на който не ми вдигаха до двайстото обаждане

# 631
Интересно. Аз като отворих линка имаше три избора: пренасочване до бокс, отлагане за следващият ден и отказ от пратката.

# 632
При мен имаше само два варианта отказ от пратка и отлагането. Даже попитах защо няма опция за пренасочване, както беше на първата ми пратка с куриери от Сеймдей,но няма обяснение, както и на въпроса ми защо никой не вдига телефона поне от второто или третото ми обаждане,че трябваше да звъня 20 пъти

# 633
Нали уж всеки ден дава точки при логване? Днес влязох и въобще го няма прозорчето в ляво..

# 634
Не знам какво прозорче имаш предвид, дава си всеки ден като се "разпишеш" на съответното място в приложението.
На мен поредна пратка със Сеймдей до последно пишеше че е в Унгария и тая сутрин получих съобщение че днес ми я носят... Хич ги няма с тракинга и не мога да разбера от кого е това. Когато е със Спиди поне получавам известие пледишния ден, когато влезе в тяхната система в страната, а с тия нищо. Ако има как, ще си траят че я носят докато не цъфнат на адреса...

# 635
Явно е бил бъг, вече се оправи.

# 636
Здравейте, и при вас ли вече не излиза веднага намалената цена в количката след като добавите артикула както преди?

# 637
На мен ми излизаше календарче за точките, сега трябва да вляза в профила на Точки.

# 638
Ако пратката е дошла със Сеймдей трябва ли и връщането да е с тях? или може и със спиди?

# 639
  • София
Моля за инструкции за връщане..... Как се случва? Пратката получих в boxnow, но как да върна и колко струва?

# 640
  • София
Ако пратката е дошла със Сеймдей трябва ли и връщането да е с тях? или може и със спиди?
Може и със Спиди. Вие го плащате връщането, така че няма значение с кой куриер.
Моля за инструкции за връщане..... Как се случва? Пратката получих в boxnow, но как да върна и колко струва?
Ще опиша аз какво направих.
Генерирах връщане през Шейн, получих точни указания за адреса, без посочен телефон, който пък се изисква от Спиди. Отворих тикет да ми дадат тел.номер, но докато ми върнат отговор се порових по фейсбук и намерих споделена инф.и телефон, като адреса за получаване беше същия като моя. Генерирах си товарителница в Спиди и в офис занесох пратката.
В тикета междувременно ми бяха поискали номер на поръчката, аз 10 дена по-късно им я пратих. Пратката ми излизаше доставена според тракинга. След като им пратих по коя поръчка съм направила връщане, нещата се задвижиха и си получих парите много скоро след това.
Връщането ми беше 8лв.

# 641
Моето последно връщане беше февруари месец и беше 12 лева,но връщах един чифт обувки, 2 блузи и един панталон, така че може и да има значение големината на пакета или тежината му. Иначе те ви пращат данни за връщането. Аз показвам серийншот на това,което са ми пратили и в спиди го отпечатват и залепят над стария етикет и мисля,че беше задължително да пазиш оригиналната опакова, защото на нея има данни от тяхното изпращане, но ако не я пазиш в спиди би трябвало да имат информацията от лепенката на плика.

# 642
Здравейте, за първи път поръчвам от шеин и още с първата поръчка съм меко казано разочарована. Поръчах си лампа за изпичане на гел лак, специално гледах колко лед диода има в нея и за да не се окаже разочарование, я поръчах по-скъпа. Моля посъветвайте ме какво да правя, защото получих това, прилагам и снимки:

# 643
Аз бих се обърнала към съпорта им и да обясня проблема че съм получила нещо различно от поръчаното. И да питам съответно какви са вариантите да се коригира това. В Shein обаче няма безплатно връщане както примерно в Тему, така че ако се стигне до това да им я пращаш обратно, ще си поемеш куриерската услуга сигурно.
В отзивите за лампата има ли някой друг да се е оплакал от същото? Много често слагат и снимки, че дава повече точки така.
Ако няма никакъв отзив от други купувачи, поне аз избягвам да поръчвам, търся си нещо което има и с ответно преценявам по тях. Но не само звездите да гледам а ги и чета да видя какво казват.

# 644
Специално и снимки гледах, и коментари четох. Наистина избрах по-скъпа лампа, защото и маникюристката ми ползваше такава, и защото и аз бях много доволна. Благодаря за вашия съвет

Общи условия

Активация на акаунт