Shein.com- тема 3

• 42 911
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Те и на каква цена са сложени пък накрая колко плащаш съвсем нямат общо в много от случаите Grinning

# 691
Някой знае ли защо като съм в количката ми дава една цена, а като цъкна за плащане цената се вдига супер много

# 692
Не знам колко е това супер много, но вчера се ядосах че нещо им е омотано и си оставих поръчката за друг път. Начисляваше ми и доставка, въпреки че иначе пишеше че е безплатна. Сумата я имах достатъчна, естествено. Точно при плащане беше това.

# 693
  • Пловдив
Не знам колко е това супер много, но вчера се ядосах че нещо им е омотано и си оставих поръчката за друг път. Начисляваше ми и доставка, въпреки че иначе пишеше че е безплатна. Сумата я имах достатъчна, естествено. Точно при плащане беше това.

Защото напоследък автоматично добавя и натрупаните точки и може да паднеш под минималната сума. Просто премахваш точките или слагаш само част от тях към поръчката, така че да не падаш под 9 евро

# 694
Видях че ми ги е добавило всичките, а реално с тях наистина падах под сумата за безплатна доставка. Но ги махах, променях само до тази сума, пак същата работа.
После не ми се занимаваше че се изнервих и не съм пробвала повече, довечера ще го ръчкам на спокойствие да видя какво ще стане.

# 695
Ами около 90лв ми я вдигна хаха

# 696
  • Пловдив
Ами около 90лв ми я вдигна хаха
Автоматично ви се добавят купони - има ги в разбивката на цените, а повечето купони имат максимална сума на отстъпка. Като ви е толкова голяма сумата, нормално да се вдига цената - разделете си на няколко поръчки всичко, за да ползвате максимума на купоните

# 697

Защото напоследък автоматично добавя и натрупаните точки и може да паднеш под минималната сума. Просто премахваш точките или слагаш само част от тях към поръчката, така че да не падаш под 9 евро
Значи, пак го мъчих - това нещо и с точките, и без точките, все тая. Начислява си ми доставка и ми казва да допълня за още еди каква си сума за безплатна, като гледам излиза до 56 лева и нещо че ми иска. Изобщо не мога да им схвана логиката.

Дописвам, може да свърши работа и на някой друг - това получих от съпорта им:

Значи изобщо не е над 9 евро в момента вече. Аз както пускам все за дребни суми, мен лично ме губят с това, ако все така ще е.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:31 от natka

# 698
По принцип безплатната доставка не е ли еднаква за всички. На мен и в двата профила ми пише 17,68 и в предишните профили,който съм трила пак сумата си беше над 17 лева.

# 699
  • Пловдив
Да не си променила някоя настройка или адрес, да си излязла от профила си? Аз току-що пробвах - над 9 Е си е безплатната доставка - с поръчка за 10 Е си дава БД.
В същото време сега нямам никакви допълнителни купони, за да е от това - аз също пускам само дребни поръчки - макс. по 12-15 Е

# 700
Нищо не съм променяла, освен и че това е и отговор в чата им. От бот, но все пак...
Купони и аз действително отдовна не съм получавала, има месеци вече.
Приемам всякакви идеи какво евентуално да ровя и търся.

# 701
Направи си нов профил и без това без купони сметката ти ще излезе огромна( ако ще поръчваш доста неща.) Аз все още не съм получила пратката си,а крайният срок беше вчера. Като пиша на бота ми отговаря,че съжаляват и ще направят всички възможно да я получа в най-скоро време, а в Сеймдей нямат информация за пратката.

# 702
Май само това не съм пробвала да направя, доста точки имам в този акаунт но при сегашното положение не е особено вероятно да ги употребя. Ще пробвам довечера да направя нов и да видя там как ще ми го даде, то вероятно ще има и някоя отстъпка като за нов.

Редактирам да допиша че направих последен опит ей сега и си ми даде безплатна доставка за 20тина лева поръчка... Тия не знаят какво искат май.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 17:18 от natka

# 703
Аз имах 900 точки и пак си изтрих профила, защото поръчах доста неща и без купон ми излизаше доста скъпо. Направих нов профил и сравних крайните суми на двата профила, новия акаунт беше по-евтино с над 10 лева

# 704
  • София
Не зная дали ме зарибяват, но на 4,37 евро ми дава БП. Сериозно говоря. Нов потребител съм, ако това има значение, досега не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт