Shein.com- тема 3

• 35 462
  • 747
  •   2
Отговори
# 705
За нов има винаги по нещичко, нали трябва да те зарибят Joy
Поръчвам и по някоя дреболия за сестра ми или племенника, покрай моите, че тя не иска да се занимава с Shein - те си издирват там каквото е и само ми пращат линк да го метна в кошницата. Ами, понеже те не са поръчвали и всеки път разглеждат като нови и подлежащи на примамка тепърва, често на тях им показва по-ниски цени. Като ги отворя аз, вече тепърва решаваме искат ли някаква глупост дето са си мислели че ще им я взема за много по-малко. На сестра ми поръчвах няколко силиконови гърбове за телефона - те пак бяха по 2-3-5лв но тя при нея ги виждаше за стотинки. На племенника ми някакви щуротии за колелото пак така, като ги видя през моя телефон колко струват и ги отказа.

# 706
Като цяло цените,които ги пише докато разглеждаш не са същите като добавиш артикула в количката. Ако имаш купон някои неща се намаля цената,но на повечето в количката става по-голяма с 2-3 лева,че понякога и с 10 лева ако е за дрехи или обувки.

# 707
Аз винаги си ги гледам и сравнявам там. Също, чисто добавям идно и също нищо жт различни търговци, че и там се оказва разлика в крайната цена. Но в случая е фрапиращо, понеже сестра ми не е поръчнала никога и при нея показва много по-ниски.

# 708
Заради един персонал. печат голямо чакане и не се знае още колко дни минаха 12 ,тръгна чак на 6 ден уж и пиша къде е но предполагам че поне още 2-3 няма да дойде.А иначе си пише 9-11.9 което си е много време от 22.8 .Сумата е малка за 5-6 неща е сведена до  25 лв безпл.доставка и -6-7 лв от точки.То не се и знае смотания печат дали ще го направят добре.

# 709
Добре де те не си ли пишат предварително колко време би отнело? Днес е втори, до 9ти има цяла седмица.
Доста често някой се оплаква тук че не му е дошла пратката за 10 дни както обикновено, но те 10 са в началото на обявения интервал и никой не обещава да е все толкова скоро.

# 710
Моята днес беше крайната дата за получаване, а пратка няма и в Сеймдей нямат информация за пратката. Пиша на бота на шейн и те ми отговарят все една и също,тоест че съжаляват за забавянето, имало някакво натоварване и щели да направят всичко възможно да получа пратката си възможно най-скоро,но резултат все още няма.

# 711
Две пратки получих вече със Сеймдей и нямам проблем.

Първата получих съобщение сутринта че ще дойде днес и дойде до адрес.
При втората ми се обадиха да ме попитат дали не искам да я оставят в бокс понеже така доставката ще е по-бърза и аз се съгласих и на същият ден я оставиха в бокса.

# 712
Да, пишат но така стават почти 20 от 22.8 дни ако наистина дойде в края на срока .Те винаги пишат по -дълг срок и все идва на 8-10 ден и сме свикнали така ,затова мрънкаме😉

# 713
При мен проблема е,че не знам въобще къде е пратката в момента. Пишеше,че е пристигнала,след това че е минала митническата проверка и от там нататък няколко пъти ми пише,че е в ускорен транзит. Процеса на взимане или доставяне на Сеймдей все още не е осъществен и не знам те ли взимат пратките или им ги носят в склада,че да звънна на Сеймдей и да ги питам. Поне да беше като тему,че забавянето да се плаща,но шейн нямат такава опция доколкото знам.

# 714
Имаха нещо си за забавяне и че уж да компенсират с точки, но не го схванах съвсем, а и май е само за определени държави. Трябва да огледам пок къде го бях гледала из сайта им.

# 715
Писах им, като не ми даваше да пиша на чатбота,а само не мейл. Отговорили ми,че съжаляват за забавянето и ако не получа пратката си до 9 септември пак да им пиша. Трябваше да е при мен най-късно до 1 септември, а те и до 9 може да не ми я доставят. Ако наистина не дойде до тази дата ще им пиша пак,че искам компенсация, затова че пратката ми закъснява повече от седмица. Все пак при повечето сайтове ако пратката закъснее те компенсират с цената.

# 716
И при мен беше така и като не дойде до деня, който чат бота ми каза, ми върнаха парите за пратката и точките, които бях използвала. Извиниха се и така и не си получих пратката. Загубена ли е какво стана не знам. Казаха ми, ако все пак я получа да им пиша, но това не се случи. За първи път имам проблем с доставката след десетки поръчки.

# 717
Моята има развитие в сеймдей, но то едно развитие..... Нищо не разбрах от това " Без взимане от подател".

# 718
Здравейте! Имам същия проблем със сеймдей, за първи път пристига с тях и са занесли пратката в някакъв склад. Не получих никакво съобщение от тях, а направо от Шийн, които ми казаха (този петък), че ако не си взема пратката до 3 дни ще я върнат. Сега с тези почивни дни не знам какво се е случило, утре ще отида, дано е още там lol

# 719
Аз все още си чакам пратката. От Сеймдей нямат никаква информация, а като пиша на шейн казват,че съжаляват и ще дойде до 9-10 . Също така решиха,че трябва да ме компенсират за забавянето ,а компенсацията беше купон за следващата поръчка. Купона представлява безплатна доставка за над 3 лева. Сякаш ще тръгна да поръчвам нещо за 3-4 лева.

Общи условия

Активация на акаунт