Shein.com- тема 3

• 40 634
  • 766
  •   3
Отговори
# 720
Според вас дали днес да го очаквам?

# 721
Утре!
Според вас дали днес да го очаквам?

# 722
В мейла би трябвало да пише, не знам и дали се намираш в Стара Загора все пак но вероятно са ти пратили мейл за утре.
И при мен е така - точно днес пратиха че ще е при мен утре. Довечера би трябвало да я превозят от Стара Загора до моя град, по-скоро през нощта.

# 723
пратка върната на 03.09 днес си получих парите, но другите две върнати на 05.08 и 18.08 и пристигнали уж отдавна при тях още няма нищо. Моля изчакайте, моля изчакайте само....

# 724
Не съм от Стара Загора. Явно утре ще го очаквам. Странно аз не получавам имейли на пощата кога да очакваме пратка. Най-вероятно е нещо от настройките.
Цитат на: natka [b
[/b]link=topic=1738215.msg50183786#msg50183786 date=1757427456]
В мейла би трябвало да пише, не знам и дали се намираш в Стара Загора все пак но вероятно са ти пратили мейл за утре.
И при мен е така - точно днес пратиха че ще е при мен утре. Довечера би трябвало да я превозят от Стара Загора до моя град, по-скоро през нощта.

# 725
На мен отново са ми я пратили със сеймдей, ужасни са. Но просто ми трябваше подложка за хладилник заради един нов шкаф в банята, по който остават следи от препарати като ги оставя. Все се заричам да не поръчвам заради тези сеймдей. Ужасно се бавят поръчките с тях.

# 726
Споделям за последната си поръчка, доставена със Сеймдей.
Онзи ден вечерта, към 22:00 ч. получих имейл (не вайбър съобщение, а имейл), в който ме уведомяват за предстояща доставка за следващия ден (вчера) с опция за пренасочване към изибокс. Избрах си пренасочване до кутия, направих скриншот на отговора, че заявката за пренасочване е приета. Да, обаче, вчера сутринта получавам на вайбър съобщение информация, че пратката ми ще дойде до адрес. Пренасочих пак през линка в съобщението и така си взех пратката от изибокса, който посочих. Обаче, заради този имейл, съвсем не съм си проверявала Вайбър за съобщения от Сеймдей и като нищо, куриерът можеше да ми звънне, когато е пред нас. Чудя се и дали този имейл е действително от Сеймдей и трябваше ли да го отварям и да кликвам на линка за пренасочване. Пощата е yahoo. Thinking

# 727
Споделям за последната си поръчка, доставена със Сеймдей.
Онзи ден вечерта, към 22:00 ч. получих имейл (не вайбър съобщение, а имейл), в който ме уведомяват за предстояща доставка за следващия ден (вчера) с опция за пренасочване към изибокс. Избрах си пренасочване до кутия, направих скриншот на отговора, че заявката за пренасочване е приета. Да, обаче, вчера сутринта получавам на вайбър съобщение информация, че пратката ми ще дойде до адрес. Пренасочих пак през линка в съобщението и така си взех пратката от изибокса, който посочих. Обаче, заради този имейл, съвсем не съм си проверявала Вайбър за съобщения от Сеймдей и като нищо, куриерът можеше да ми звънне, когато е пред нас. Чудя се и дали този имейл е действително от Сеймдей и трябваше ли да го отварям и да кликвам на линка за пренасочване. Пощата е yahoo. Thinking

При мен също дойде мейл, че е изпратена по тях и аз я пренасочих до кутия. Стана ми странно, че още при изпращането ме карат да я пренасочвам.

# 728
Моята поръчка,която трябваше да дойде до 1 септември ще я получа чак в петък, което е 12 септември и не знам дали сеймдей са причината за забавянето или шейн,тъй като им пиша освен извинения друго не получавам. Бях пуснала втора поръчка, но преди това оцених доставката на двете стари от Сеймдей, написах им негативен отзив и след отзива ми даде да си избера доставчик и написах DPD и сега новата ми поръчка си е с DPD, а не малоумните Сеймдей.

# 729
При мен също дойде мейл, че е изпратена по тях и аз я пренасочих до кутия. Стана ми странно, че още при изпращането ме карат да я пренасочвам.
Провери и Вайбър за съобщение.
Моята поръчка,която трябваше да дойде до 1 септември ще я получа чак в петък, което е 12 септември и не знам дали сеймдей са причината за забавянето или шейн,тъй като им пиша освен извинения друго не получавам. Бях пуснала втора поръчка, но преди това оцених доставката на двете стари от Сеймдей, написах им негативен отзив и след отзива ми даде да си избера доставчик и написах DPD и сега новата ми поръчка си е с DPD, а не малоумните Сеймдей.
На моя приетелка продължава всичко да идва със Спиди, а при мен от известно време само със Сеймдей.

# 730
Имаше ли опция ако цената на артикул е паднала след като си поръчал да поискаш да ти върнат пари?

# 731
Имаше ли опция ако цената на артикул е паднала след като си поръчал да поискаш да ти върнат пари?
Не, корекция на цената има само в Тему.

# 732
На някой идвала ли му е пратка със Сеймдей в събота? Аз още си чакам пратката от 1 септември ,от два дни куриера все тръгва и не стига до мен. Вчера ми звънна,че днес ще я достави след 12часа, защото бил далеч и работното му време щяло да свърши скоро и не може да дойде. Днес седя и чакам, от 10 сутринта ми изписа,че куриера е на път и така и не дойде. Звъннах му към 2 на обяд и троснато ми отговори,че щял да дойде в рамките на деня. Звъни ми в 7 вечерта да ми каже,че е на адреса, но аз бях излязла, все пак цял ден го чаках,а и в четвъртък работи до 6, а петък до 7, доста странно. Казах,че ще я пренасоча до шкафче на изибокс, защото не мога да седя по цял ден в къщи и да им чакам кефа. Попитах го дали в събота ще го остави в шкафче, а той не отгори,а направо ми затвори.

# 733
Може ли да ме ориентирате за размерите на обувките? Нося 41 номер, какво трябва да гледам, че се обърквам, хем 38,39 EUR, пък в скоби пишат 41 см...

# 734
Гледай те какви сантиметри са писали, прехвърли и отзивите от потребители.
Shein е платформа на която продават различни търговци, а не производител или марка и всичкото да им е по едни размери. Да ти отговори някой така както питаш - все едно да те излъже. За някой артикул може и да се окаже вярно, а за друг не.
Имам няколко чифта пантофи и подобни от там, всичките ми стават но не всичките се водят един номер.

Общи условия

Активация на акаунт