Отговори
# 525
Joy Не разбирам защо е тази истерия от противниците на бойкота?Нали няма ефект, утре ще купуват евтино, какъв е проблема?Всичко поскъпва и някои носят вода от девет сухи кладенеца.Уж няма нищо общо с евентуалното приемане на еврото по политически причини, но властта се чуди, откъде да закърпи бюджета с шашми и стъкмистика.За първи път от 22г. доплащах инсулин.Мин. месец 5лв. и нещо, този месец 10лв. и нещо.
A защо в тази статия от 2009 г. се оплакват, че в България  се доплаща за инсулин?
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/306205

# 526
Цитат
A защо в тази статия от 2009 г. се оплакват, че в България  се доплаща за инсулин?
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/306205
Нямам идея.Да не е било само проект?За първи път от началото на миналият век ми поискаха доплащане през януари.Сега двойно, но каквото, такова.
Това какво общо има с хранителните магазини?! Thinking
Има с всеобщата скъпотия, но не и покрай еврото.Те и жилищата така поскъпват, не заради това. Wink

# 527
Интересно, аз виждам истерия и късане на ризи от привържениците на бойкота. И гръмки слова, и тръшкане, как не можем да се обединим.

А за инсулина се доплаща, защото не е приет бюджета за 2025 година. Като го приемат нещата ще се регулират.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 23:10 от alex_jp

# 528
О да бюджета, за всякакви глупости пари има, ама за децата събираме пластмасови капачки

# 529
И защо да не събираме? Това е кауза.

# 530
И аз имам наблюдения, че този измислен протест се подкрепя от хора, които не ходят да гласуват. Не мога да съм на тяхна страна, не.

Доста си се объркала, както винаги.

Аз съм от негласуващите, защото няма за кого. Майката партия създаде останалите и това продължава вече 35години! Хората отдавна го разбраха! Още в началото на 90-те.....

За бойкота написах по-назад, че един ден бойкот нищо няма да промени, а е необходимо значително намаляване на потреблението за дълго време.

Учудвам се на защитата на високите цени от толкова хора! Да си увеличаваме доходите.......С колко и докога??? И как??? Възможностите ни не са безгранични! И само за пари ли трябва да мислим??? Заради парите ли живеем???

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 00:17 от vl

# 531
Аз пък съм от гласуващите и подкрепям бойкота.Други познати, които казват, че ще бойкотират утре, също са гласуващи.

# 532
  • София
И аз мисля, че привържениците на определени русофилски партии, гласуващи за тях пробутват протеста и намесват ЕЗ.

# 533
И аз мисля, че привържениците на определени русофилски партии, гласуващи за тях пробутват протеста и намесват ЕЗ.

Да, много са загрижени за населението, но все още помним Жан и Луканов! И Сергей Дмитриевич.......

# 534

Учудвам се на защитата на високите цени от толкова хора! Да си увеличаваме доходите.......С колко и докога??? И как??? Възможностите ни не са безгранични! И само за пари ли трябва да мислим??? Заради парите ли живеем???

Много странен коментар.
По тази логика излиза, че активно бойкотиращите мислят само за ядене и живеят само за да ядат.

# 535
  • Далечният изток
На когото му е скъпо, мисли за пари. Обратната логика нещо не мога да я схвана... Не ми е скъпо, защото имам пари и мога да си позволя много неща. Всъщност скъпо е разбира се, скъпи са ми смартфони по 4000 лв, скъпи са ми телевизори на цената на една кола, скъпи са ми имотите, но явно не са скъпи за привържениците на бойкота, които си изразяват недоволството от цените само към хранителните магазини. Точно там, където има доста добри намаления и промоции и може на съвсем нормални цени да пазаруваш, ако си правиш сметката.

# 536
И най-важното - имаш избор. Ако искаш - имаш вериги, можеш да избираш от коя да пазаруваш. Ако не - малки квартални магазини, фермерски магазини и т. н. От където, каквото искаш.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 07:16 от alex_jp

# 537
И защо да не събираме? Това е кауза.

Наистина ли трябва да се обяснява този абсурд?!? В другите държави има ли подобни? Или там държавата си е на мястото и децата, здравеопазването и всичко свързано с добруването на населението е приоритет и няма нужда хората да събират пари.

Данъците за какво според вас ги плащаме? Не е само за автомобилите на депутатите, нали?

# 538
Едното не пречи на другото. Не е абсурд.

# 539
Е, при нас едни определени политици не се интересуват от здравеопазване. Дори оставиха на поста, доказано корумпиран човек, защото знае как да се отчита. Но са избрани, за пореден път, така че на хората явно им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт