Февруарчета 2025 г. -Темa 7

• 27 351
  • 467
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, роди се Велислав, 3800, 51 см.
Голямо бебе, измъчи ме доста, но вече всичко е наред.
Сложих епидурална, няма нищо страшно, нито от окситоцина. До напъването всичко беше песен, не усетих, че раждам. Само малко ми скочи пулса (на 150 от бусколизина). Обаче напъването... беше час и половина, вече с пуснала упойка. През цялото време повтарях и мислех, че няма да успея. Въпреки това, нямам никакви разкъсания, имам само шев от епизиотомията, нямаше как с това голямо бебе.
Той не се адаптира веднага, не изплака добре и сега е в кувиоз, но вече е добре - розовичък, плаче си и търси храна. Спокойна съм и не го мисля.
За екипът на Токуда просто без коментар  - никакъв компромис. Просто съм толкова доволна. Ако някой се чуди къде да ражда и смята да е в частна болница - тук е мястото.

Иначе аз хапнах, раздвижих се, супер съм, сега почивам и си чакам бебчо, въпреки, че като го видя и е много странно - все едно не е мой, но има време, ще се опознаем Heart
Честит да бъде Велислав! Да сте здрави и двамата, справила си се супер!🍀

# 121
КРР, хайййдее най-накрая честито бебче! 🍀 Да е много здрав и щастлив! Много се радвам, че е се е получила индукцията! Бързо възстановяване🍀💙

# 122
  • Варна
КРР Честито! Да ви жив и здрав Велислав. На теб бързо възстановяване, Звучиш добре.

# 123
Честито! Бързо възстановяване!

# 124
КРР Честито щастие!
Нека бъде здрав и благословен, пожелавам му безгрижно детство, а на теб бързо възстановяване! 💙

# 125
Много благодаря, момичета. Наистина се забравя всичко, сега леко ме боли отдолу, вероятно и от шевовете, но ще мине. Утре в 13 часа ще ми го донесат. Казаха, че имам здраво и хубаво бебе, само дето и той се е поизмъчил от раждането. Просто е много голям, не очаквахме. Онзи ден го измериха 3500, преди това 3200. Но мина Heart
Прилича на умалена версия на баща си Grin

Окситоцин ми пуснаха към 7:30, в 15:10 се роди. Реално не е толкова много време. Упойката много помогна за скъсяване на времето. Преди нея си стоях на 5 см доста време, след нея почти веднага станаха 7 см. Тогава поспах за около 30 мин и после вече бях 10 см и започна напъването. Честно казано, не очаквах толкова напъване, мислех си че за 10-15 мин и готово. В другите стаи също дълго време напъваха момичетата. Жените не сме от тази земя! Днес просто се убедих и съм горда, че преминах през всичко това и се справих Heart Всички си справихме, както и останалите, на които предстои раждане ще се справят Heart

# 126
КРР, честитоооо!
Признавам си, твоят син го чаках почти със същото нетърпение, както и моят хахаха
Радвам се, че се чувстваш добре. Предполагам, вече знаеш, че качените кг рязко губят значение, след като погледнеш в очите на рожбата си.
Въпреки че, аз съм много нетърпелива да проверя с колко по лека съм. Знам със сигурност, че ще съм 70+, а не 80+ и това ме кара да се усмихвам хахаха.

Иначе, при мен всичко е 6. Чувствам се като на почивка. Чисто, приятно, хапване... Любезни са акушерките. Бебето си засука от раз. Не му давам  АМ. Като цяло - без забележки.

# 127
Да не ви разочаровам, момичета, понеже аз се разочаровах 😂, но като ходих до кабинета на АГ да ми свали конците отдолу, бях само -6 кг 😂

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:46 от Unicorn94

# 128
Нищо разочароващо, и на мен вчера АГ ми каза, че горе-долу при раждането се свалят около 6 кг. И после добави "нали знаеш, че другите качени са си за теб" Joy
Аз още преди около месец спрях да се меря, но по контролата на акушерката съм около + 15. Искаше ми се да са по-малко, но каквото - такова. Ще ги свалим.

# 129
Да не ви разочаровам момичета, понеже аз се разочаровах 😂, но като ходих до кабинета на АГ да ми свали конците отдолу, бях само -6 кг 😂

КРР Честито!

Иначе аз снощи мислех да се кача на кантара, отказах се Grinning

# 130
Аз да кажа, че като се прибрах от болницата се качих на кантара, само за да се депресирам. Изхвърлете ги 😂😂😂. След раждането бях от раз с -7кг. Сега имам да свалям едни 15кг, ако искам да влезна в старите си дрехи. 🤭Мисля да си дам още малко време, докато се наместят всички органи.
п.п. Корема ми започна да се прибира сам, от днес вече ще започна и да слагам колан. Пробвах със стягащо бельо, но след два часа ме заболя доста и го свалих.

# 131
17 кг качих. 82 тръгнах за болницата. Затова съм убедена, че ще съм 70+ и съм доволна. По-така ми звучи 🤣
Подготвена съм да съм с -5. Нямам очаквания за повече. Ще видим.
Иначе знам, че от ханш имам да свалям 10см, от бедро 4. Водила съм стриктно счетоводство на запасите от мазнина 🤣🤣🤣

# 132
И аз се включвам.Приеха ни сутринта,взеха ми кръв,пуснаха тонове и сега малко почивка и свободна програма.Малката още е седалищна ,но вече е 3250кг.
Общо за бременността съм качила аз 6 кг,днес последно се теглих.

# 133
Честито щастие КРР🤍

# 134
Честити да са новите бебета в темата,!
М.Стеф, успех на теб!

Аз излязох -9.5 кг от болницата, но то само бебето беше почти 4.5 кг , а бях и 7 дни вътре, така че е очаквано Simple Smile оставаха ми 3, към днешна дата 2, но коремът има още много са се прибира. За съжаление пъпната ми херния (която си направих при първата бременност, но беше много мъничка) сега доста се е увеличила, вероятно ще се наложи операция след някакво време, но гледам да не го мисля сега, достатъчно коремни операции за тази година.

Общи условия

Активация на акаунт