Сто и пета плетаческа тема

• 23 739
  • 834
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Като гледам, трябват още една-две лодки, по-големи водорасли, още три-четири морски кончета, два-три рака, поне десет рибки, раковини, балончета над рибите, камъчета по дъното и може би два балона в небето.
Подводница, кит, акула....
Жълт остров с една палма на него...
Joy

# 421
Бих плела фигурките с по-малка кука, или с по-дебела прежда. Като е сбита плетката, формата изпъква по-добре.

# 422
Добри, машина си, браво Simple Smile аз не бих сложила никакви шарки, нито риби и раци. И без тях одеалцето е много ценно. Бих го направила по-раирано, но и така си е супер.

# 423
  • в сърцето на един мъж...
Добри, много е хубаво одеалцето! На мен ми харесва всичко, а и дори да са по-малко елементите, пак ще е оригинално!
Аз след като разплитах и оправях, сега стигнах до края на кълбетата и ще чакам да ми донесат такива от БГ Sad Та шала е замразен проект за сега. За сметка на това, ще пробвам нещо друго, харесва ми как се получава, за съжаление на тъмно цвета е друг, на светло е нежно люляково синьо

Скрит текст:

# 424
А аз бих наслагала много елементи, много ми харесва одеялото с много рибки и украси. Ако напишеш crochet sea creatures applique излизат страшно много в Ютюб и не само

# 425

Ще направя други звезди, може би едно Раче.
Въпросът е - да сложа ли един балон горе в дясно?

# 426
Скрит текст:

Ще направя други звезди, може би едно Раче.
Въпросът е - да сложа ли един балон горе в дясно?
Много сладурско става. Може и балон, но аз бих сложила усмихнато слънце. И рибките да не са в пасаж, а навсякъде в тъмносинята част.

# 427
Чудно е, и аранжировката много ми харесва, не бих променила нищо. Балонът с кош ли? И аз първо си помислих, че горе вдясно си е запазеното място на слънцето Blush но цвета на балона по-добре ще го вържеш с цялата картина.
И няколко чайки за баланс Hug

# 428
Според мен ще стане претрупано. Така е добре.

# 429
Добри, предлагам две облачета - с името на бебчо +  теглото и датата  на раждане.
Сложи някое и друго водорасло още и един делфин около лодките😉

# 430
Да ви питам нещо извън темата, дами, ако имате повече опит от мен. Вълнено дълго палто се набръчка в два участъка под коляното. Бях го дала на химическо, преди това не съм го забелязала да е така (на детето е). Стои като накъдрено.
Има ли как да се оправи?

# 431
Накъдрено като разтеглено или като намачкано?
За първото няма оправия, второто би следвало да се оправи с добро намокряне, оставяш на закачалка да поизсъхне на 80% и гладиш внимателно през кърпа.

# 432
Нямам идея, нямам опит с вълна. Довечера ще снимам.

# 433
Добри, предлагам две облачета - с името на бебчо +  теглото и датата  на раждане.
Сложи някое и друго водорасло още и един делфин около лодките😉

Laughing Ама аз като казах "зетя" имах предвид точно зетя - мъжът на дъщерята. младЕж на около 30.

Ще закрепя всичко на място, ще оплета балон с кош и ще видя как стои. Ако не ми хареса ще е без него.
Мислех го за баланс на картинката, но колкото повече гледам, толкова по-излишен ми се струва.

# 434
Aз разбрах, че е за голям човек, затова мисля, че ще се предобри с още.

Общи условия

Активация на акаунт