Сто и пета плетаческа тема

• 22 133
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
Въобще не ни будалкай. Стана ясно кой държи куката и плете у вас. И те гледа строго, да не й пипаш плетката. Laughing

# 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз малко зарязах плетките, че ми е топло за одеалото на Горинич, а не се сещам какво друго да започна.
Компенсирам с тези.
Нали ви казах, че съм купила по един за всеки член на фамилията. Е, остана един - на щерката. Grinning но май съм му изгубила единия цвят.

# 572
Аз имам само един гоблен на църковна тематика - Христос чука та вратата. Рамката е от балсово дърво, осветен е и е икона.
След последния освежителен ремонт го свалих и няма да го слагам повече. Не ми е комфортно у дома да се чувствам като в черква.

# 573
  • Балчик
Яде малко шамарчета , че ми пипа плетката . Иначе ми е голяма слабост .

https://www.youtube.com/watch?v=eSL0t_NphVY&t=706s

На такъв тип блуза . След като изплета двете части трябва ли да ги минавам краищата с пълнеж или направо да съединявам ?
Плетката е много хубава!

# 574
Аз имам само един гоблен на църковна тематика - Христос чука та вратата. Рамката е от балсово дърво, осветен е и е икона.
След последния освежителен ремонт го свалих и няма да го слагам повече. Не ми е комфортно у дома да се чувствам като в черква.

Обикновено шия или плета нещо, заради удоволствието от шиенето/плетенето, не е задължително да ги закачвам някъде.
Simple Smile
Алиса, не бих правила нищо. Направо бих съединила с някой по-невидим бод.

# 575
  • Свети Влас
И аз се заплених по диамантените гоблени.

# 576
Дайте идея как куката да не излиза от силиконовата дръжка .

# 577
֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍, аз бих си купила нова.

# 578
Дайте идея как куката да не излиза от силиконовата дръжка .
Опитай да я залепиш с капчица.

# 579
֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍, аз бих си купила нова.

Е колко пъти ? Всичките се изваждат като плета . Ще опитам с капчица .

# 580
Купи си игли на Тюлип 👍

# 581
Силиконовата се извади, пластмасовата се счупи... Купих си най-обикновени, без екстри. Удобни са ми, леки и нищо не им се поврежда.
Алуминий ги водят, но май са цанг.
Пластмасовите скърцат при плетене и ме дразнят.

# 582
И пласмасова съм имала ами чупи се да . Тия без нищо ми обиват и ме заболяват пръстите . Силиконовите ми харесват ама се вадят . Цял несесер съм си купила със силиконови .

# 583
И пласмасова съм имала ами чупи се да . Тия без нищо ми обиват и ме заболяват пръстите . Силиконовите ми харесват ама се вадят . Цял несесер съм си купила със силиконови .

как плетеш, та ти убиват?

за тези писах аз. оказа се, че от някои номера има повече от две, а други изобщо ми липсват.
ще им направя несесерче, да ги подредя и да видя какви са липсите.

като тези успях да счупя няколко и ги захвърлих

а тези ми скърцат много дразнещо
не знам дали е от куките или от преждата, но и не мисля да проверявам.
ще ги използвам само ако няма никаква друга възможност

# 584
Момичета, заложете на качествени игли, разликата е огромна! Удоволствие е да се плете с тях. Имат прецизен връх, цвета на метала не изморява очите и имат удобен захват. Преждата се плъзга много леко и приятно, а плетката е по- спорна.

Общи условия

Активация на акаунт