Сто и пета плетаческа тема

• 23 153
  • 834
  •   1
Отговори
# 60
Потърси на "ажурная кокетка спицами" и ще ти излязат най-различни плетени в кръг. Красиво стоят и не е трудно плетенето. Аз съм фен и все такива плета - отгоре надолу в кръг, без шевове.

# 61
  • Sofia
Момичета, знаете ли дали пластмасова или бамбукова кука ще мине в ръчен багаж в самолета?

# 62
Качулката би трябвало да е квадратна , да се зашие от горе и да се обканти .
Леле вчера гледах Дени Бюти с новите и прежди . Взела е змийски прежди в няколко цвята . Уникални са за чанти . Имаше и едни тип кожени .. Уникална красота , но едната гранка от 65 м е 20 лева .

Показвам и модните тенденции в цветовете за тази година

# 63
  • Бургас
Аз пък гледам видео за тенденциите  Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=TKoCW0Qc6Zs

# 64
Tari Tasartir, ако не се лъжа, мисля, че Мьос беше казала, че бамбуковите куки минават без проблем.

# 65
  • Sofia
Tari Tasartir, ако не се лъжа, мисля, че Мьос беше казала, че бамбуковите куки минават без проблем.

Благодаря! Предстои ми дълъг полет и мисля да се забавлявам с плетене Simple Smile
Би трябвало и пластмасова да минава, при положение, че дават стъклена пила. Бамбукови имам три, но са от 8 нагоре, а съм намислила да се пробвам с един летен пуловер, който ще е за по-малък номер.

# 66
Още две блузенца от квадрати. Нямам снимка върху хлапетата, ама те са много доволни. Както и аз, естествено. Продължавам с опитите за дрешки. Онова с обръщането на лице и опаци не ми се получи много добре и сега правя други опити. Ще публикувам, ако ми се получи.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 67
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Единият ръкав е готов. Joy та се сетих за приказката за мързеливата жена.
за много години семеен живот, тя най-накрая успяла да направи един ръкав за ризата на мъжа си.
Та го зашила, та го накарала да облече ризата и като стигне до края на улицата да вдигне ръка и да и помага.

Помахал той, а тя разплакана от щастие, продумала "ееех...  Ще ли съм жива да ти направя и втория ръкав...."
Joy

# 68
  • Балчик
Единият ръкав е готов. Joy та се сетих за приказката за мързеливата жена.
за много години семеен живот, тя най-накрая успяла да направи един ръкав за ризата на мъжа си.
Та го зашила, та го накарала да облече ризата и като стигне до края на улицата да вдигне ръка и да и помага.

Помахал той, а тя разплакана от щастие, продумала "ееех...  Ще ли съм жива да ти направя и втория ръкав...."
Joy
еха много хубав виц....аз съм живият пример, на моят мил съпруг трябваше да изплета жилетка до  юни 2024г. - навърши тогава 50 години.....на дясна предница съм още:satisfied:..... ръкав още нямам. Много бъзици отнасям...детето не смее да поиска нищо, че там може и да не доживея:smiles:

# 69
Нина каква ти е преждата на втората блузка много са хубави със здраве да се носят .

# 70
Ава роза, майка ми започна едни гащи за дъщерята когато се роди. Wink в зората на демокрацията.
Последния път, когато го видях бяха наполовина на предницата. Дано са ги изяли молците, че ако пак ги намеря голям срам ще берем всички.

# 71
Ама то има проклятие, ако оплетеш пуловер на гаджето, се разделяте Joy

# 72
  • Балчик
Ама то има проклятие, ако оплетеш пуловер на гаджето, се разделяте Joy
🤣🤣 Той не ми е гадже...като се сетя не е бил никога...видяхме се, той каза хайде и аз казах хайде и така 27 години ходи без жилетка. Обаче не знаех за това проклятие и това ме успокоява🤣🤣🤣🤣

# 73
Ааа, то проклятието е за пуловер, не за жилетка.
Миналата година оплетох на бащицата старешко елече - с копчета, с две джобчета...
Смяхме се много, но той си го намята понякога.
И още не сме се разделили, значи за жилетки и елечета проклятието не важи.

# 74
  • Балчик
Ааа, то проклятието е за пуловер, не за жилетка.
Миналата година оплетох на бащицата старешко елече - с копчета, с две джобчета...
Смяхме се много, но той си го намята понякога.
И още не сме се разделили, значи за жилетки и елечета проклятието не важи.
Е късметлия е човекът 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт