Априлче 2025г./тема 6/

• 30 002
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
В софармаси памперсите на Pampers premium care са на същата цена като в емаг, ако съчетавате и други неща от там е оферта

# 526
Кога ще купувате памперси😊

# 527
И аз заложих на pampers premium care. Взела съм два малки пакета за болницата и един голям за вкъщи. Реших да не купувам големи количества, за да пробвам как ще са на бебето.
Иначе за болницата съм си взела на canpol една кутийка (5бр са вътре) еднократни гащи и превръзки за тях (следродилни се водят) и отделно, ще си взема бременните бикини от HM и обикновенни нощни дамски превръзкк- бикините са леко изрязани нагоре и дори да родя с цезарово сечение няма да ми дразнят белега. Аз се родих с тези бикини още от 5ти месец си ги нося понеже не ми понасят ластици и каквото и да е по коремчето.

# 528
Кога ще купувате памперси😊

И аз не знам още🤣 Колебая се какви да взема, защото една приятелка, която роди декември каза, че на Памперс много пропускали, била доволна от Пуфис, мисля като за начало да взема малко памперси на 2-3 марки и да пробвам кой ще е най- подходящ и след това ще взимам в по-големи количества😁

# 529
  • Русе
Еднократните гащи на кампол  ме оставиха в тотален ступор. Уж М/Л, а аз успях да ги вдигна до малко над коляното. Добре,че реших да ги пробвам, преди да ги сложа в чантата. Сега поръчах накакви килоти от синсей, качеството,което очаквам е да ме изкарат поне месец. Ако изглеждат читави ще ви ги споделя.

Памперси купих 2 пакета 1ка от ДМ и 1пк 2ка. Да има за начало. Иначе любимите ми памперси са Памперс и Мамия. Мъжа ми ще купува Памперс като види на промоция. А мамия-та са супер изгодно и ми ги доставят до дома безплатно.
Нз какво да приготвя за изписването, май прекалено много наедрях. Като забременях си харесах една рокля, но сега като я гледам въобще няма как да стане с нея. И не говоря за корема само. Но както казват мъдрите хора - каквото,такова. 

Почти всичко вече сме си накупили. Другата седмица окомплектовам чантите да са готови.
Иначе тази седмица стартирах голямото пране и гладене, другата го довършвам. Надявам се да вляза в 35та седмица готова Wink.

Днес тъкмо влязох в 34та,което ме кара да се чувствам спокойна, защото моята докторка ми беше казала,че вляза ли в нея, вече всичко ще е наред и да забравям мислите за шийката и други притеснения.

Честита баба Марта, нека да сме всички много здрави!!!

# 530
Забравих да Ви честитя Баба Марта. Да сте живи и здрави момичета 🍀

Pipiilotaa Може ли линк към гащите от HM? От там поръчах сутиени за кърмене, тениска и потник, които също ставали за кърмене. Дано съм нацелила размерите. Има 20% намаление до края на деня.

Аз взех 1 кашон размер 1 и един размер 2 на Pampers. Мисля да пробвам и други марки, но ще взема малки пакети по-натам.

# 531
Да ви разкажа как счупих рекордите днес - изморих се, докато стоях на компа за час, за да избера някакви последни неща 😄

# 532
Мисля да взема 2 пакета 1ка от 72 бр на памперс и за козметика мисля да си взема на бочко

# 533
Ето това са. Не знам как да пратя линк, че съм с приложението. 😅 Сега видях, че не са налични, но ги има в други цветове. Аз съм си взела размер М и са ми идеални, малко по-свободни (по принцип съм С/М) та отговарят си на размерите. Материята им е много приятна.

# 534
Много ви благодаря за отзивите, момичета ❤️😊😘 Вие твърд повивалник ли ще купувате и колко сантиметра? Колебая се за един 50/70см 😊

# 535
Много ви благодаря за отзивите, момичета ❤😊😘 Вие твърд повивалник ли ще купувате и колко сантиметра? Колебая се за един 50/70см 😊

Аз взех такъв😊

# 536
Аз имам към кошарата ще го пробвам него ако не ми хареса ще си взема друг

# 537
Ние имахме твърд към кошарата и ми беше адски неудобден.
Сега си взех такъв. И с голямата дъщеря такъв ползвахме, докато не се разпадна.

# 538
Каква е разликата между твърд и мек, освен очевидната Simple Smile

# 539
Твърдият, ако не го закрепиш, много мърда. Обикновено трябва да се закрепи на нещо, както е показано на кошарата примерно.
Мекият можеш да го сложиш на диван, маса, каквото за всеки е най-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт