Априлче 2025г./тема 6/

• 29 882
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
И аз днес взех Памперс Премиум кеър 50 бр от един магазин до нас за бебешки стоки и други санитарни - засега да имам да приготвя за болницата, междувременно таткото ще купува докато ни чака да се приберем Grinning.
За пъпчето гледах, че е достатъчно да се прегъне пелената.

Вие взехте ли стерилизатор? Какъв взехте - с или без опция за сушене?
Мислих да взема от олх обаче не ми се занимава да се уговарям с хора да се срещаме Grinning

Взех мека подложка за повивалник от Айко. Една приятелка ми даде нейния повивалник със скрин от трансформиращата кошара.

# 541
Sande4, ние днес си купихме стерилизатор със сушене, на Philips. Мъжа ми казва, че е безмислено без тази опция. Аз не съм убедена в това, но реших такъв да вземем. От Айко, и точно същата подложка за повивалник. Оказа се, че имам вече от сестра ми, но като не ми е подредено, и като съм в магазина не се сещам, дали имам или нямам. Предположих, че ще купим неща, които ще се дублират.
За памперси още не съм мислила.

# 542
Гери, на мен ми казаха точно обратното 😅 да си взема твърд, защото е стабилен и мога да го сложа върху всяка една мебел, а мекият потъва, ако е на легло. Това е причината да гледам само твърди повивалници, аз си харесах от Айко. 😊 Сега се чувствам малко объркана, хаха.

# 543
Аз взех на Philips Avent с функция за сушене, но не е нов. Има опция само за стерилизация, стерилизация плюс сушене и тн. Взех го за 100лв иначе е над 200 и нещо. Неприятното при тях, че се оцветява плочата и сега съм взела бял оцет да видя дали ще се оправи.

За гнездо се спрях на Cotton Hug, имат намаления този месец.  Мъжа обаче хем знае, че съм харесала, хем намерил оферта и взел някакво друго за 35лв.  Май ще го оставим при майка ми и баща ми и ще спи там при тях на него. Ядоса ме малко, ама днес свърши работа, та няма да го бия 😀

Момичета колко хавлии за къпане ще взимате.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:34 от Пълнолуние

# 544
Ами на легло, не бих сложила повивалник. Въпреки че на нашето легло, трябва да си над 100 кг, за да потънеш - много е твърдо. За мен масата кухненската си беше топ място, като височина и удобство. Нашият твърдият от кошарата, си беше закрепен на кошарата, не ми беше удобен  хич. Много тесен ми идваше. Масата си е маса.
Всеки предпочита различни неща, Кактус и са му удобни.
Наскоро позната ми казваше, че тяхната кошара също пропадала от тежестта на детето, но дъщеря ми винаги е била слаба и никиога не сме имали такива проблеми...
Пълнолуние 2 хавлии взехме и имаме още 2 резервни, които са по-скоро големи кърпи.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:29 от Gery666_

# 545
  • Русе
Този повивалник взех, със сина ми позлвах същия, но беше на заем от приятелка и го върнах. Купих го на черния петък:

https://www.ozone.bg/product/cangaroo-tvarda-podlozhka-za-poviva … 210-002-260-yogi/

Стерилизатор ми даде приятелка сега на Авент за микровълнова.

# 546
И моят мъж иска този със сушене, вика докато изсъхнат на нормален сушилник, щели да прашасат Grinning не знам как го измисли. Аз съм по-скоро за този без сушене, ама ако настоява да вземем този със сушене него ще вземем.

Sande4, ние днес си купихме стерилизатор със сушене, на Philips. Мъжа ми казва, че е безмислено без тази опция. Аз не съм убедена в това, но реших такъв да вземем. От Айко, и точно същата подложка за повивалник. Оказа се, че имам вече от сестра ми, но като не ми е подредено, и като съм в магазина не се сещам, дали имам или нямам. Предположих, че ще купим неща, които ще се дублират.
За памперси още не съм мислила.

# 547
Sandе4, програмата със сушене е около 40 мин. Ако не искаш да суши, просто ползвай програмата само за стерилизация. По спомен е около 10 мин. Аз държах да има програма за сушене, но ще взема  и отделен сушилник. Харесала съм един на Dr. Brown.

# 548
Да, разглеждах ги днес стерилизаторите и на този със сушене пише 30 минути сушене. Взехме от Джъмбо стойка за сушене.
От друга група видях, че Комсед имат 25% намаление от 1 до 3 март.

# 549
Благодаря ❤️ Аз да се оплача....
Мъжът ми беше една седмица с бронхит и температура макс близо до 38. Аз обаче сега вдигнах 39°....така ме втресе, повръщане. Пих два парацетамола и си сложих лепенки Куул Пач. Интересното е, че нищо друго ми няма, като изключим ужасната суха кашлица, която е уж от киселините. След малко пак ще я премеря и дано да е спаднала, иначе ще трябва да ходя в спешното. Ще пиша и на АГ след като премеря отново. Ясно е, че ще изпише антибиотик. Само ме е страх да не родя преждевременно...още не сме готови с всички покупки, кошарата и матракът лесно ще се сложат, но си има още многобройни неща. Скринът за дрехите ще дойде чак на 20ти март и до тогава нямам къде да сложа бебешките дрехи, освен в кутии от Пепко.

# 550
Стискам палци, Кактусче, всичко да е наред!

# 551
Кактусче Дано бързо оздравееш и бебето да стои мирно до финал. Не ги мисли тези неща, ако се случи най-важното е да сте живи и здрави всичките. Пък и в кутии да стоят нещата временно,  няма да се притесняваш ❤

Ние пък още сме с дупка в стената на детската. И още нямаме новини къде е аварията и не мисля, че скоро ще оправим стаята. Всичките и неща сега са наблъскани в спалнята и трябва да видя къде да ги преместим за да сглобим и сложим скрина и леглото и .. Но важното е всички да сме добре. Пък едно по едно ще се наредят нещата.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 23:05 от Пълнолуние

# 552
Колко памучни пелени и одеалца мислите да купувате?
Аз също се колебаех каква подложка да взема, но в крайна сметка вземехме мека също от Айко.

# 553
Бързо оздравяване, Кактусче. Няма да родиш преждевременно, квотата за преждевременно родени в групата вече се запълни 🤣 ❤️
Пиши как си днес. 🥰
Иначе, моето дете още няма изпрано и едно боди. Аз с моите велики планове за пране, дезинфекция и гладене на дрехите... Сега таткото ще ги подготвя. Каквото направи- такова. Само да сме живи и здрави.
Честита Баба Марта на патетичка на всички. ❤️

# 554
Благодаря за подкрепата, момичета ❣️ Цяла нощ поддържах между 38,5 и 39 градуса. Към 4:30ч ходих до спешното и останах разочарована. Бебето не го прегледаха, а почти 5 часа бях с 39° и пулс 141...Изписа ми само свещички парацетамол от 300мг и да слагам по 2 броя, също и сироп Лихенсед. Аз си пия и Биозин мама, но нищо не помага. Спадна макс на 37,7...Сега сложих още една свещичка. Правих комбиниран тест и излезе бледа черта на грип В. Ама то си беше ясно, че е грип при мен, защото нямам мускулче, което да не ме боли. Отделно смуча и Кависепт, ще пия чайчета, вит. Ц, а утре може да си взема Авирон, ще видя. Само се моля вече да падне тази температура 🤒 Главоболието е ужасно. Много се притеснявам температурата да не навреди на бебчо. Иначе първоначално ме пращаха в родилното, хаха, помислиха, че раждам. Ще пиша на АГ, ама надали ще отговори скоро.

Общи условия

Активация на акаунт