Тумор в мозъка или киста?

• 91 074
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.Преди няколко дена получих отговор от Бон,операцията ще струва около 15000евро,ако няма усложнения и престоят ни е около две-три седмици.Оказва се обаче че дори и за да откриеш сметка за лечение  са нужни една камара документи,наложи се да превеждаме официално кореспонденцията с д-р Клусман в бюро преводи,днес вече подадохме всички документи и сега чакаме да ни одобрят.За да ни насрочат дата за операция трябва да внесем в болничната администрация  10000евро,лекарят е на мнение че до един месец трябва да се извърши операцията,дано да успеем да съберем парите.Марти засега е добре,поне не повръща.

# 166
  • София/Осло
Мисля ,че може да се започне кампания и форумът да помогне....иве, искрено се надявам милото ни съкровище да се оправи..... Sad Peace
Дай някаква сметка  Hug

# 167
Ива, ако искаш се обърни към създателите на сайта save-darina.org за по-бързо събиране на сумата, а също може  и към медиите, особено Нова ТВ, едва ли ще откажат да направят репортаж  Hug

# 168
Момичета, може да пуснете и тема в Клюкарника и оттам да се започне  Hug Разбира се, когато родителите на Марти решат точно какво да правят и по-точно как да го направят  Hug

# 169
  • София
Иве давай сметка ,
ние сме насреща и сме много и сме силни и сме с теб и Марти   bouquet  Joy

# 170
Благодаря ви мили мои мами,надявам се утре най после  да я имам тая сметка. Heart Eyes

# 171
Благодаря ви мили мои мами,надявам се утре най после  да я имам тая сметка. Heart Eyes

Дано се открие по-бързо. PraynigЩе чакаме Hug

# 172
Най после сметката е открита.В експресбанк е.
swift TTBBBG22
сметка в лева BG 34TTBB94005523385608
сметка в евро BG 50TTBB94005523385611
Мартин Емилов Захариев
Мислите ли дали ще бъде удобно да отворя тема в клюкарника.

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 19:11 от Ива78

# 173
  • София, "Младост 3"
веднага го направи с разказ за вас и историята ви

# 174
  • София, "Младост 3"
или ако още стои моя призив там - бодни го сега като сметка а като ти остане време - напиши и нещо за вас

# 175
Че тема в Клюкарника трябва да се пусне трябва.

Въпроса е дали ти да я пуснеш или да я пусне друга мама и заглавието да е от рода "Наша мама има нужда от помощ"  newsm78

Мисля че трябват допълнителни неща към сметката, едното е кода на банката и другото е пълното име на банката + името на клона  Thinking

Ивке, ако кажеш готова съм да пусна тема за вас в Клюкарника, само трябва да видим какво да пише. Каквото да решиш миличка все ще те подкрепя  Hug

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 17:44 от ritka

# 176
Най после сметката е открита.В експресбанк е.
swift TTBBBG22
сметка в лева BGN 34TTBB94005523385608
сметка в евро BG 50TTBB94005523385611
Мартин Емилов Захариев
Мислите ли дали ще бъде удобно да отворя тема в клюкарника.

Разбира се, че трябва да отвориш тема там  Peace Пиши и на някой от save-darina.org  Hug Без да се притесняваш от нищо, те са хора с големи сърца  Heart Eyes

# 177
Иве ако искаш аз ще я пусна Hug
Преди година и половина хората там събраха пари за операцията на моята Вики,знам че и на вас ще помогнат Hug

# 178
Благодаря ви милички   bouquetМоя приятелка вече пусна тема в Клюкарника.Пратих имейл  и на save-darina.org.Ще чакам да ми отговорят.
Viki i mama моля те като ти остане свободно време,пиши какъв е реда в немските болници,как контактувахте с тях,въобще ежедневието в болницата.

# 179

Viki i mama моля те като ти остане свободно време,пиши какъв е реда в немските болници,как контактувахте с тях,въобще ежедневието в болницата.
Като цяло не се притеснявай за абсолютно нищо.
При нас беше първо с час за първичен преглед,след като на прегледа  решиха да оперират имаше една малко дълга процедура по приемането ни в болницата,още повече когато ще се налага обща упойка,хората проверяват всичко,попълва се въпросник и ред документи,но това не е страшно,обаче е хубаво заради документацията да има човек със вас, който знае немски,после вече може и на английски да си говорите,но само лекарите знаят,направи ми впечатление ,че сестрите не знаят английски.
При нас имах едно приятелче само в деня на приемане с немски,след което бях сама,аз им говорех на английски/като моя английски е на ниво лош Wink/, те на мен на немски и се разбирахме прекрасно Grinning,всеки ти се усмихва и се опитва да ти помогне.Стаите обикновенно са самостоятелни с легло за детето и легло за родителя -придружител,естествено и баня,има шкафчета пълни с неща ,които ще ти трябват/пижами,хавлий,мокри кърпи,мазила от всякакъв вид,термометри с едни специални приставки,ванички за .....знаете след упойка Wink,абе изобщо..........в друг свят си,но това не е най важното ,важното е да се оправи детето и всичко да мине с огромен успех Hug
Ако имаш въпроси,насреща съм,но изобщо не мисли,там не е като тук,поне можеш да разчиташ на всеки за помощ ,а това те кара да се чувстваш защитена , и ти и детето:peace:

Общи условия

Активация на акаунт