🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 723
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 620
На мен Ферай също не ми се струва красива, от краткия разговор с нея мисля, че не е и много умна. Но са показали все още много малко от момичетата, така че може преценката ми да не е обективна.

# 1 621
Освен книгата, на сайта й се предлага и лична консултация, каквото и да означава това 😁

# 1 622
Абе, бая си е закъсняла Мартина за мъжете и средите, в които иска да се котира.

Тя отдавна е явно в средите, щом и с Динев младши се е сваляла преди 7-8 години. Не е успяла да се закачи за дълго при някой известен. Явно гони славата, каквато и да е.

# 1 623
Моята оценка относно външни характеристики.
Антипатични - Диана и Росица
Добре изглеждащи - Елвира, Анна-Мария, Косара, Ивет, Яна, Пресиана, Бранимира.
А Клаудия като я видя сякаш Емануела виждам насреща си. Писна ми от споменаването й в темата. Но и аз го направих сега и спирам.

# 1 624
Консултация ли му викат вече Grinning

# 1 625
Някой беше качил натална карта на Мартин, а сега не я намирам. Може ли да ми я прати ☺

# 1 626
Ако си е "баш консултация", по наболели въпроси, 100 лв. не са ли много малко? 😝

Росица и на мен ми е антипатична, дори не знам с какво. Другите антипатични - Клаудия и Ивет. Клаудия ми е вулгарна и нахална, а Ивет с тази поза на "вамп" ми е странна и подозирам, че не блести особено, да видим.

# 1 627
Мартина и Мартин определено бяха с по-интересната среща. Личи си, че девойката има опит по отношение на флиртуването. Пастичката с една вилица, поднесена по сладникав начин, лиготенето, че я било страх от дълбокото и той трябва да я спасява, после изненадващото бутане във водата. За жена, гонеща последния влак, номерцата на лолитка нещо не минават. Да не говорим, че определено е сбъркала перона.

Самият Мартин от наблюденията ми в ИВ, е много злопаметен и отмъстителен. Нищо чудно да си води статистика за издънките на всяка от участничките. Бутането във водата никак не му се понрави. За пастичката също я разконспирира.
На мен ми харесва леката насмешка на Мартин над подобни номерца.
Мартина на 33 не знам защо е решила, че гони последния влак, но пък на вид прилича на 43.
Мартин съвсем не мисля, че ще затваря магазина, просто си дрънка, да им влезе в тона.

# 1 628
За Ферай и аз съм учудена, че минава за красавица. За Айлин донякъде мога да разбера какви са мотивите, но Ферай ми изглежда направо грозновата...

# 1 629
Аз някак не мога да харесам никоя. Евентуално Пресиана, но и в нея има нещо в захапката. В другите сезони все 2-3 красавици е имало. Този път кръгла нула.

# 1 630
Това заглавие "Момиче за милиони" е плагиатство!

Мартина абитуриентка...

# 1 631
Олеле! Какъв кич.

# 1 632
Най-класически хубава, може би е Елвира.
От там, по-екзотични са Косара, Синтия, Ферай. Откровено не хубави, за мен са майката Силвия и актрисата Любомира, с торбички под очите. Останалите общо взето, ако не са красавици за всеки вкус, поне са секси.
Хостесата Габриела пък има някак си, евтин, боклучав вид и не е от дрехи или стил.

Ох, Мартина, миличката... с кюнците на баба си, на бал!

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 14:45 от Tess d`Urberville

# 1 633
Паричките в пазвата не видяхте ли? 😂 Като рибанските булки. (не знам защо така се наричат "рибански", а не рибновски, като името е Рибново 🤔)

# 1 634
Парите, видяхте ли парите на деколтето Scream

Общи условия

Активация на акаунт