🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 711
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 190
Ама как така на Мартин ще му вкарват дами близки до неговата възраст. Той сигурно си е маркирал възрастовите граници. Ако не са по-младички и тунинговани, ще му се развали плейбойския имидж.

# 2 191
На мен Силвия ми се вижда изтормозена, измъчена, уморена. Живота я е поочукал.
Няма свежест у нея. Тя е още млада, но го няма младежкия живец. Слабичка е, но доста поотпусната. Да, знам, две деца е родила, пък и явно не е живяла добър живот с мъжа си, но факта си е факт, измъчена, състарена и с отпусната кожа. Не мисля, че е таргет на Мартин. За негово приятелче става, но не мисля, че ще я избере за жената до него.

# 2 192
Елвиса ми е като хитър ленив котарак, който или се облизва пред поредната "красавица" или гледа скептично и е готов да "цапне" с лапата, ако му досадят. Stuck Out Tongue Winking Eye Поканените познати на Виктор ми навяват усещане, че набързо е трябвало да снимат някакви допълнителни срещи с него, не е имало достатъчно кандидатки и са му казали "Казвай брат, ти сигурно познаваш много хубавки, казвай коя още да дойде да участва..."....Joy Знам, знам, че е зарад интригата, ама малко на недомислица ми изглежда....

# 2 193
Силвия изобщо не е интересна за Мартин, но все пак трябва да има и пълнеж, да има социални послания за жените, които продължават живота си. Ако изфичка всички дразнители, ще останат няколко момичета и какво ще гледаме?

# 2 194
  • БГ
Идеални са си, но той си харесва по-направенки.
Тъкмо може да си я "направи" по негов вкус Simple Smile

# 2 195
Ма как тази жена с Мартин?
Той търси млади, много млади и с големи къдрици.
Хвърлил око на Косара, старата хиена. Да видим Виктор кога ще му я пусне и какво ще му иска. Братоците търговия трябва да развъртят.

# 2 196
Не знам защо, обаче както ми беше интересно в началото, понеже са го направили по-разчупено, така бързо ми стана доста скучно като гледам епизодите…
Първо, че срещите бяха ужасни, то направо не си говорят, някакви общи приказки и нищо конкретно за единия или другия. Хайде последната среща на Виктор с Косара, където споменаха за родителите си, ама това беше, някак срещите са повърхностни и с никакъв заряд.
Второ, очевидно е, че Мартин не е там за любов, сякаш е на дискотека и си избира поредната за вечерта. Изгубила се е идеята да се търси любовта уж, с избора на такъв ерген, който е бил женен и вече има две деца, ами какво ще търси той на 40г от жените? Едва ли иска още деца или пък брак… Подходящ е само заради характера си, който го прави отличителен, но цялостно не е за предаването, а за сеир.
Виктор, от друга страна, е много млад и неопитен, поради това е много скучен откъм действия/думи, момичетата масово му се подиграват повече, отколкото му се възхищават, а Бранимира само допринесе за това (впрочем тя ми е ужасна и като външен вид и като поведение).
Досега най-много ми допадна първият сезон с Виктор, май няма кой да го мине или понеже е бил първи сезон и не сме знаели какво да очакваме, но някак при него имаше всички изброени по-горе липсващи тук неща - умееше да общува с жените, беше забавен, стараеше се да ги предразположи, за мен беше най-добрият ерген.

# 2 197
Абсолютно кухи и клиширани бяха разговорите и в първи сезон и нямам никакви спомени Виктор някога да е бил забавен.

# 2 198
На мен Силвия ми се вижда изтормозена, измъчена, уморена. Живота я е поочукал.
Няма свежест у нея. Тя е още млада, но го няма младежкия живец. Слабичка е, но доста поотпусната. Да, знам, две деца е родила, пък и явно не е живяла добър живот с мъжа си, но факта си е факт, измъчена, състарена и с отпусната кожа. Не мисля, че е таргет на Мартин. За негово приятелче става, но не мисля, че ще я избере за жената до него.
Много точно. Ще я позадържат още малко, но в момента, в който трябва да почне и по-сериозно рязане на бройката, тя също ще замине. Нищо, поне жената една ваканция ще изкара.

Не виждам проблем, че Мартин си пада по тунинговани. Ми, такъв му е вкусът и поне е директен в това отношение. Че има едни мъже, които обясняват как жената трябва да е скромна, тиха и невзрачна, че и такива си взимат за вкъщи, но навън и в социалните мрежи друг тип им хващат окото.

# 2 199
Аз малко по-простичко разсъждавам, понеже се отказа едно момиче от избраните на Виктор и не пристигна изобщо, вкараха друго, но изчакаха да стане "всичко е Берое" първо.
Може да са я избрали, понеже са преценили, че си допадат с Виктор, може да очакват контент, може и да са питали няколко, не знаем.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:14 от Одри ♡

# 2 200
Бившата му съпруга не ми изглежда да има корекции , така че не знам защо решихте, че само направени. Или пък вкуса му да се е променил с времето

# 2 201
Имам някакво впечатление, че новото момиче, русата омъжена, ще влиза в конфликти.

Николина според мен доста послъга, че мотивът й да не приеме розата е гадже от 1 седмица. Мисля, че се уплаши да не е отново и пак неоценена. Нещо в реакцията й  беше пресилено. Нейно си решение, може да не й е било комфортно там.

# 2 202
  • София
Тя всъщност не каза, че се е обвързала, а че е срещнала някого, така че теоретично може наистина да е решила да прецени кой ѝ допада повече и затова да е заминала. Иначе предполагам, че е заради неустойките. Simple Smile

# 2 203
Всъщност Виктор хареса тази Ива на срещата в София, но се отдръпна и ѝ отказа розата заради неосъществения документално развод и добрата комуникация между нея и мъжът ѝ. Тя всъщност много ми прилича на сестрите близначки Олсън.
Момичето с турското име мисля, че ще се пренасочи към Виктор.
Бранимира се успокои и ѝ тръгна приказката чак след като си затвърди, че е "единствената" поканена, демек е влязла с връзки. Не ми харесва.

# 2 204
Силвия е там и ще си постои, защото е като Марто - разведена с две деца. По тая линия я почувства близка и ще и осигури курорт, не друго. Симпатична е и има хубава усмивка, но да - вид има на изморена жена.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:48 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт