🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 723
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 630
Не е влизала Йоана, дори и да влезе в някакъв момент, то според кадрите, които анонсираха за следващи епизоди, Мартин няма да е никак доволен и ще я "изпидурка".
Не ми харесва, че няма блестящи блондинки. Всъщност няма нито една, наистина гореща.
За вкуса на Виктор за жени знам, той такива си харесва, по basic girls. Мартин също не ме изненадва, той самия има доволно ботокс, зъбки и маникюрче. С Мартина и Даниела са си таман.
Ферай е момичето от промото, което отказва розата, най-вероятно ще се насочи към Виктор тя.

# 631
  • София
Видях коментар във фейса, че Емануела е запалила колата на Мартина, не знам колко е вярно. Не знам и каква защита очаква от Мартин.

# 632
  • София
Обещаващо начало - разчупено, различно, свежо. И ергените много ми харесват, естествени и непринудени са, не се притесняват да говорят и да бъдат себе си. За Мартин не съм учудена, там го очаквах, но Виктор е приятна изненада.
Само подборът на момичетата е доста.... хммм... семпъл, все едно набързо са събрали някакви от кол и вЪже. Ако се бяха постарали повече, сигурно щеше да се получи още по-добре. Учуди ме, честно казано, предвид това, че Ники Николов много се вживява в проектите си и определено се старае. Даже и тук се видя, че взема дейно участие, придружавайки ергените до срещите им и издирвайки пожеланите от Виктор момичета.  
Докато ги гледах, си дадох сметка колко хубави момичета имаше в предните сезони.

А Виктор очевидно има доста странен вкус за жени, като гледам кои точно го впечатлиха.

# 633
Ами явно няма много желаещи момичета да участват…

# 634
Приятно съм изненадана от подбора на момичетата. НЯМАТ ОГРОМНИ ДЖУКИ!
Е, излагации ще има, не губете надежда.

Емануела не пропуска възможност да каже нещо гадно за Мартин. Няма интервю, в което да не му се заяде. Ще рече човек, че още е влюбена в него, а то просто си излива злобата върху поредния бивш. С Динев също така е злословила.

Тази, дето е лежала в психиатрия, сигурно е най-нормалната там, защото си пие хапчетата. Другите тепърва трябва да посетят специалист. И да, няма нужда да знаем коя е.

# 635
Сравнявайки девойките с тези от миналия сезон се радвам, че не се набляга на хиалурон, джуки, мигли и силиконови атрибути. Момичетата са ми една идея по-естествени, може би защото не ги виждам за пръв път с тези абсурдни бални тоалети както в минал сезон, а са в нормална обстановка. И въобще този сезон за мен е обещаващ, със сигурност и заради по-различния регламент.

# 636
Ферай е много красива, влязох да й разгледам инстаграма. Май има бебе, имаше снимки от миналата година в акценти.

# 637
  • София
Цоп и аз тук.
Виктор е доста симпатичен
Мартин -абсолютно не мой тип
От ергенките ми липсва някоя напълно луда, но има време да се изявят

# 638
Понеже не бях в темата между двата сезона и това инфо ми е убягнало... От споменавания доколкото схванах, този сезон не го прави Тушев, така ли е?

# 639
На мен тази Ферай въобще не ми харесва на външен вид, а и образът на турска покорна домакиня не ми допада. Мусаки, баници, торти на първа среща мне

# 640
За първи път пиша тук.
Или поне не си спомням да съм писала преди.
И за мой срам (щото нали е много недостойно да гледаш това предаване) много ми харесаха ергените 😀😀😀
Виктор е много земен, непринуден, усмихнат, много е сладък. Разсъждава добре за 26 годишен. Изкефи ме, че отсвири пернишката  инфлунесърка(макар тя да беше с доста интересна красота спрямо другите, но пък селско поведение).
Не ми хареса, че най-много го впечатли Росица. За мен беше доста неприятна, семпла, не видях да е и интелигентна.
Макар, че то за две минута как да прецениш.
Виктор изглежда си държи на принципите, беше искрен, добре преценяваше.
Мартин ми е много интересен мъж.
Харесах го още от Брадъра. Има хубава усмивка и е доста симпатичен.
Тук съм с уговорката, че не знам нищо за миналото му, бизнесите му, бившите му и изобщо за неговата история.
Изненадва ме, че има корекции според вас, аз така и не можах да се науча да разпознавам такива, когато не са много видими.
Като цяло съм доста приятно изненадана.
Вкараха интриги. Добре са го измислили.
Момичетата не са киборги. Нямаше много с джуки. Някои от тях изглеждат сравнително интелигентни. Имаше няколко грозни за мен жени,които не знам как ги избраха.
Разбира се и по-красиви.
Допадна ми много тази русичката с виенското колело. Яна мисля, че беше..
Истински красавици няма обаче.
За първи път май предаването ще ми задържи интереса до малко след третата серия. Обикновено гледам само визитките и се отчайвам от живота.
Бях обявил бойкот на това предаване.
Но признавам, че доста добре започнаха. 😊

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 22:59 от Caroline_Bingley

# 641
Понеже не бях в темата между двата сезона и това инфо ми е убягнало... От споменавания доколкото схванах, този сезон не го прави Тушев, така ли е?
Ники Николов го прави по писанията тук, но си личи по различния почерк. 🙂

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:04 от a.vasileva

# 642
Мартин малко е като Евгени Минчев, ама по-млад. И за какво си е набол бузите така- главата му е станала голяма в сравнение с тялото. Като седи си помислих колко е напълнял, а той като стана си е слаб, само главата му е голяма. Това вече стана някаква мания да се надуват. Мартина не знам дали прилича на Брук шийлдс, но с тази светлина дето я осветяваше под определен ъгъл лицето и приличаше на маска за Хелоуин.

# 643
Преди години Мартина твърдеше, че Емануела я преследва заради връзката ѝ с Динев.
Ами ако е вярно това, че му е помагала да вземе детето, макар да не знам в какво се изразява тая помощ, не ме учудва Емануела затова да я заплашва.

# 644
Харесва ми концепцията този сезон със срещите преди самото шоу. Нови сценаристи ли си имат?

Общи условия

Активация на акаунт