🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 649
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 855
Някой знае ли инстаграма на къдравото момиче, което Виктор отряза? Май се казваше Габирела.

# 856
Най-хубавият ерген досега е Виктор от този сезон. Личи му, че няма голям опит с жените. Разликата в годините с Мартин е 13, което не е малко.
Мартин пък е забавен, остроумен. Очаквам да си покаже хапливия нрав, за да стане шоуто.

# 857
  • Разпиляна във въображението
Лъжа ли се, или казаха, че една част от жените избират те, а другата част е от продукцията? Някак не ми се вярва изборът да се сведе до тези по десет на двамата + Йоана. Може и да греша.

# 858
Това на видеото със сигурност не е Емануела, тя в последно време си е бая якичка.

# 859
  • България
Друго си е да почне "Кралете на Кринджа". Да разгледаме концепцията и участниците, че направо....

- Хайлайтът на вечерта - Бат Жо от ОСГ се появява в кадър, правейки нЕкъв татус на Делвиса. Ей това сега е да те подкрепи качествен риалити герой, а не такъв, къде е известен, че е имало проникване с койт' го хване...

- Виксата е заинтригуван от маскирана мумия на име Кусура. Дава ѝ роза при условие, че я гледа как излиза сутрин от саркофага, преди да е нанесла балсамикото...Тя приема с лекота. Да видим, ще прескочи ли инфаркта...

- Явно от продукцията не са запознати с вкуса за жени на Осмъртин и му пращат нЕква художничка, къде е Елена 2.0. Бърза разходка из галерията и единият към музея, другият към кръчмата...

- Ездачка се пада на плуващ ерген. Кара го да погали кобилката ѝ, но той не е впечатлен. Искала да го научи и да язди...Остай та'а рал'та, той отдавна се е научил. Оставя я да си продължи ездата на спокойствие и пали джапанките, докато не е отнесъл някой къч...

- Полузамаян ерген влиза в аюрведа студио, надявайки се, че ще е на безплатен масаж. За негово съжаление го посреща владетелка на друго измерение, която се опитва да го окьорви с нЕкви мазила. Гърчейки се в агония, той пита редактор , дали няма пистолеД под ръка да го застреля на място...Много близко решение за розата, но все пак ...НЕ.

Скандално е, че мумията продължи, а другите - не.

# 860
Лъжа ли се, или казаха, че една част от жените избират те, а другата част е от продукцията? Някак не ми се вярва изборът да се сведе до тези по десет на двамата + Йоана. Може и да греша.
В медиите циркулираха слухове, че жените са 20, а от срещите избраха само 16. Една от първи сезон пък била казала, че са 22. Предстои да видим.

# 861
Кусура ще мине към Мартин, а Ферай към Виктор. Нали жената избирала Joy

# 862
Написано е в темата отпред - молба спойлерите да се слагат в скрит текст.
Така че пишете ги, но предупреждавайте и ги крийте. Simple Smile На мен ми е любопитно.
@Savii

# 863
  • Сф
За пръв път загледах това предаване. Виктор е ок, но тоя чичак псевдо ерген защо са вкарали..?? И като гледам хостесите с какъв надяващ се поглед го гледат и избухвам в смях. Познавали го задочно, защото работели в дискотеката, в която той ходил- хахаха ..
Как определите, че е умен? В някое друго предавене ли си е изявил интелекта?
Аз виждам арогантен и безпардонен тип мислещ се за плейбой- много смешно, никакъв финес към жените. Joy

# 864
Аз пък Жорката от ОСГ съм изтървала, сега разбирам, че татуиста бил той. Ама аз в онзи момент се раздвоявах с темата и хич не съм обърнала внимание Grinning

И какво значение има защо бил влизал Мартин?! Естествено, че никой ерген досега не е влязъл за любов, та да се очаква баш от него такова нещо. За мен е важно, че са подбрали интересен персонаж и въобще не ми дреме за неговите мотиви.

# 865
Е как никакъв финес от Мартин, като с най-лесното, две клиширани приказки за майката на децата му, и вече спечели няколко на своя страна. Щом е "играч", това е минимумът, който ще каже като е в настроение Wink Аз го харесвам потенциално, ако това, което пишат за него като играч от ИВ, е вярно. Чакам с нетърпение да е заядлив към момичетата.
Виктор, той си е дребнав по природа, мен ако питате, защото нали... брега Simple Smile Не виждам добрите качества, които му се приписват. Само актьорска игра виждам и желание да се уреди - или със слава, или с параван.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 13:09 от Linda*kiss

# 866
гледах профила на някои от участничките. пак си имаме Габи...

# 867
Според мен Мартин е влязъл защото е суетен и обича да е център на внимание. Личеше си какво задоволство изпитваше, че е разпознаваем от някои от девойките. Струва ми се, че има някакъв комплекс още от времето на Емануела, когато тя е била по-известната от двамата и в някаква степен също така се опитва да я дразни.

Като цяло добра селекция направиха и двамата, според собствения си вкус и критерии. За някои от момичетата бях изненадана, че отпаднаха или продължиха, но след като така са преценили... Определено къдравката Габриела ми бе най-красива и симпатична, но Виктор има право, че е доста смущаващо жена така да сипе комплименти.

На този етап ще се въздържа от коментари, макар някои момичета да ми станаха антипатични, а други да ми допаднаха. По-нормални са от обикновено, в общи линии са симпатични. Няма някоя изявена супер красавица, но няма и някоя твърде отблъскваща. Единствено празните погледи на някои ме потрисат Confounded

# 868
  • Сф
Аз пък Жорката от ОСГ съм изтървала, сега разбирам, че татуиста бил той. Ама аз в онзи момент се раздвоявах с темата и хич не съм обърнала внимание Grinning

И какво значение има защо бил влизал Мартин?! Естествено, че никой ерген досега не е влязъл за любов, та да се очаква баш от него такова нещо. За мен е важно, че са подбрали интересен персонаж и въобще не ми дреме за неговите мотиви.
Ами малко са му вповече годините ...две деца.. това,че води ергенски живот, разгулен по- точно не е нещо ново под слънцето. Със сигурност има готини и интересни типажи на млада възраст. Сигурно си е платил участието или познати са го набутали.
* остана и майката на децата си да оплюе..но чакайте да видим по- натам как ще блесне, че пишете че е заядлив и играч и тн.

# 869
На мен не ми пречи възрастта на Мартин, даже ми е по-интересно, отколкото момчета на по 20, които се чудят откъде са подхванат тия нахални каки.

Общи условия

Активация на акаунт