🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 157 635
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 840
Никой от тях не е случаен.
Половината дами, познават Мартин, под една или друга форма.
Виктор също не е случаен..
добре е, че са разчупили предаването, предполагам и за напред ще има изненади и изцепки.

# 841
Ето, че любимият ми guilty pleasure пак е тук. Интересни ще са ми новостите в предаването.

# 842
Btw, кога е снимано предаването? Малко се чудя дали тази Даниела не си е сложила силиконовите импланти именно заради участието й. А и сега като се замисля, дали не е се е записала да участва, само за да си рекламира книгите (втората още не е излязла, но беше казвала, че я пише).

Мартин иначе и на мен ми е забавен и ича готино чувство за хумор. Ще пада майтап с него. А това, че е безпардонен - ще има и драми. То си пролича и по откъса, в който обяснява на някоя, че е направил тест и я гони.

# 843
  • София
Снощният епизод ми хареса. На места се смях с глас.
Радвам се, че новият сезон е замислен по различен начин с двамата ергени. В предишните всичко беше започнало да се повтаря: една мома отива на среща – всички останали си играят на някакви игрички и се избиват/изпокарват помежду си – коктейл с дълги рокли, алкохол и скандали– натискане на ерген с моми по пейки – розораздаване – „Лека нощ, дами!“. И така – много пъти.
Този сезон обещава друг тип интрига.
Момите – никоя не е пълен потрес от пръв поглед. Засега ще си спестя добрите думи и критиките. Рано ми е за мнение за която и да е от тях.

# 844
За хонорара и защото иска да е известен, той си има поведение на шоумен.
Точно така, а и защото е супер арогантен, нагъл, остроумен, заядлив и са го поканили, молили са му се да дойде, за да им направи серите. А той що да не вземе тези големи пари и да си поиграе с тези, които са се хванали на това хоро. Мартин е злобен и нападателен, ако не те харесва и го показа ясно в ИВ. Винаги удря по слабите места и момите в чудо ще се видят, ако не му играят по свирката.
Виждате как обижда и нарича Емануела в изтеклите чатове. Вас така ли ви наричат гаджетата ви, дори да сте скарани?
Мартин е супер подходящ за ерген и този,който се е  сетил за него е доста умен и прозорлив.
Викунчо също ще му събра попарата. А по слуховете, които вървят това е шестица за него, защото Марто ще го вкара, ако го харесва в неговите среди, където момъкът отчаяно иска да се вмъкне.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:47 от Не се сърди, човече

# 845
Всъщност дадоха два откъса, в които Мартин гони безпардонно дами. Сигурно са ги включили в началния епизод за тези от нас, които си чакат сеирите с нетърпение.

# 846
Хора, не правите ли разлика между монтиран клип и истински трейлър? Joy от километри личи, че това с Емануела е фейк видео..

Права си! Избързах да се зарадвам, но излишно 🙄 признавам.

# 847
Забавни ми бяха моментите, когато казваха на Мартин, че се познават, а той не ги разпозна. Като ударени с мокър парцал. Хостесата с кучето и голия кръст беше една от тях. И я дозаби с въпроса "не ти ли е студено?". Изкефих се на макс Joy студено й е, ама иска да се прави на секси, само че се излага по-скоро, но кой да се усети...

# 848
  • На морето!
След ИВ разконспирираха Мартин, че изобщо не е толкова богат, колкото твърди. Вероятно е там заради хонорара и "кариерният бустер" след сеира. Виждам, че доста ще се постарае да увеличи скандалите и интригите.

# 849
И на мен ми беше интересен първия епизод. От промото за следващия пък стана ясно, че момичетата явно не знаят за двамата ергени, които също ще е интересно за гледане.
Не ви четох снощи, защото гледах на запис, но много се смях после като видях как гадаете коя точно е психически компрометираната  Satisfied
Дано тази година получим Ергенът, който заслужаваме - да е забавно, интересно и изненадващо.

tfn2k, страхотно е, че си в темата Simple Smile
Clouded, чудесно оформление, благодаря Blue Heart

# 850
Дали ще има промо за довечера?

# 851
Забавни ми бяха моментите, когато казваха на Мартин, че се познават, а той не ги разпозна. Като ударени с мокър парцал. Хостесата с кучето и голия кръст беше една от тях. И я дозаби с въпроса "не ти ли е студено?". Изкефих се на макс Joy студено й е, ама иска да се прави на секси, само че се излага по-скоро, но кой да се усети...

С тоя тоалет приличаше на ученичка в голямо междучасие преди 10 години. Grinning

# 852
Ох, такива неща правихме, като бяхме на 15-16. Като се излиза с момчетата, задължително с голия кръст, токчета, прическа. Ние мръзнем, те най-вероятно ни се чудят на акълите. 😁 Ама пълнолетна жена да ги прави тези неща… Цирк.

Поправка: Хахаха, със Сави сме писали по едно и също време.

# 853
  • Асеновград
Добре беше първият епизод.
Харесват ми ергените , Марто е много директен и ще има смях , като ги започне ергенките. От момичета ,нито една не ме впечатли , само имаше една къдравелка , която за съжаление ,  Виктор не покани за Шри Ланка...
Не смятам , че довечера ще влезне Емануела , някоя друга кралица ще да е , но ще видим.

# 854
  • Телиш/Плевен
Дали ще има промо за довечера?
Ето го - https://fb.watch/xFvKnI2jom/

Общи условия

Активация на акаунт