🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 762
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 825
Няма да влезе Емануела, а Йоана.

# 826
Руският ерген в тубата ли го гледате?

По тв-то навремето. Имаше и един сайт преди, като плейтюб, но след войната нещо май го баннаха. Сега нямам идея къде може да се гледа.

# 827
Е, може ли да има едно реалити, в което я няма Емануела? И изобщо не съм забелязала остроумието и ловкостта й. Пафка цигари, върти очи и споделя спомени за бившите си, по-точно как Динев-младши зависел от баща си (пък той явно не я харесва нея точно и не му дава кеш всеки месец). Мартин и той, като сподели ежедневието си, ми той си се издържа от парите на мама и татко с този пенсионерски режим.

# 828
  • София
Друго си е да почне "Кралете на Кринджа". Да разгледаме концепцията и участниците, че направо....
Скрит текст:
- Започваме с интро на познат водещ, който е бил на посещение за черепна интервенция в Турция преди предаването. 10 минути пълнеж, за да сортира най-заспалите зрители от истинските фенове. Чувството за хумор от "Светът на Ванката" е запазено и в този сезон.

- Лоша новина за предаването - От Египетската асоциация на музеите ще съдят продукцията, че са им отворили всичките саркофази и са им откраднали резидентите, за да бъдат участнички в предаването...Дано успеят да се разберат. Примерно всяка отпаднала участничка да я балсамират и да я връщат обратно в пирамидата или нещо такова...

- Първият злощастен ергенин тази година бил отличен плувец, толкова добър, че е успял да преплува чак до...другия бряг.

- Отделят се едни специални 5 минути, в които той убеждава зрителите, че не бил гей. Еми убеди ги де. То всички хетеро мъже се нуждаят от такива интрота, че някой да не си помисли нещо...

- ВаРелия 3 се появява в негова защита. Радваме се, че си е хапнала, може би ще влиза в другото риалити, което почва след няколко дена, че от 1 седмица не е била в никое...

- Нашият герой се притеснявал, че можело да развие чувства към повече от една участничка. Зрителите нямат подобни притеснения, така че и той не би трябвало да има...

- Влиза и вторият злощастен човечец, а именно Осмъртин Делвиса. Надявал се другият ергенин да е неговата противоположност. Сей ноу мор...

- Бил най-богатият участник до момента в предаването. Тя летвата щото е много висока...Поне няма да е първото мамино синче, ако не друго...

- Хайлайтът на вечерта - Бат Жо от ОСГ се появява в кадър, правейки нЕкъв татус на Делвиса. Ей това сега е да те подкрепи качествен риалити герой, а не такъв, къде е известен, че е имало проникване с койт' го хване...

- Питат го от колко време е необвързан. Ма чакай малко, как тъй необвързан!? Т'ва откога е условие в риалитито...То даже обратното е желателно, с оглед на историята на предаването...

- Следва некриндж закусчица, в която героят е видимо изнервен, тъй като още е снощен, а са го събудили преди 6 вечерта...

- Жените в предаването били разочаровани от мъже с объркани идентичности...Поне половината от тях ще продължат да бъдат такива...

- Първата участничка от отбор "Делвиса" е тежък фаворит за награда "Пулицър", но влиза в предаването да търси любовта, а не да си рекламира книгата. Никоя уважаваща себе си жена не би го направила...Е, щом е за любовта, а не за реклама, 'земи та'а роза, бейбе.

- Първата участничка от отбор "Виксата" беше бая кантар да го ошамари за розата...Търсела себе си в предаването, демек грам не иска да става инфлуенсърка. Била и модел...Лошо...Може да е чувала, колко добър плувец е наш'то момче и докъде е доплувал...Усещали си много енергиите...Даже взаимно са си ги разменили, като гледаме...

- Лошо и за Делвиса...Втората участничка била много наясно с монашеския му бекграунд и той бива принуден да я вземе на почивчица на островче, за да не стане нЕкоя белА...

- Номер две от "Плувкините" идвала от 300 000км , за да участва. Явно конкретно от Луната е паднала, за да търси любовта в риалити за фолоуъри. Вероятно ще я намери...И двамата обичали да ядат месо...Сигурно креМвиршите са им любимата част от него...

- Мис по няквакви 3 неща от РусИ успява да омае Делвиса в некриндж среща. Разочарована е, че не го помни как е мятал салфетки по нея в столична чалготека.Просто по тия места лееееко си приличат персонала, не за друго... Няма нищо, те и на Шиги Лашка имат тоалетна хартия...Там ще му припомни...

- Второ риалити поред АаАаАаАалекса отпада, преди да е влязла в него...Като не върви, не върви...Посреща плуващ ергенин в гръб, за да огледа беседката, но греда...От други неща се впечатлява момчето...Запознава се нея набързо - "Приятно ми е, Евиктор се казвам" и я праща да тренира.

- Тука вече е друго нещо - дрифтърка/доминейтрикс за Виксата и той знае, чееее има мегдан с това момиче да се случат неща, които и него го вълнуваааат...Директно е влюбен и шиса бори за нея. Търсел жената да не е луда. Уцели предаването, братле...Тя обичала да води и доминира. Сей ноу мор, вече си в плувния отбор...

- Следващата участничка в отбор "Джанъм" си признава, че била изключително честна...Е, щом го казва, вероятно е така...Те хората никога не лъжат за тия неща, особено тия, къде го повтарят нон-стоп. Вкарва нашия човек в нЕкъв планетариум и той бързо разбира, че не е добре да отказва на астроложки, затова ѝ забива една роза и черта. Доста Смарто, браво.

- Още едно попълнение към звездния му отбор. Някаква Николинка знае много добре къде да настъпи - директно обявява, че обича да е държанка и да гледа мачове. Едвам го нави...

- Осмъртин бил излязал и днес с гумения нож...Ще е добре, като дойде време да реже обаче, да не вади пак гумения, щото те участничките вече си имат достатъчно такива...

- Някаква художничка започва да прави карикатура на Виксата... Не го кефи това, човекът обича да се снима, не да чака 1 час да го драскотят. Пътя и чантата за т'ва момиче...Много ВаРелия 3 вайбс, а нали са приятелки...

- Време е и за флейтистка от ИВ1. Веднага се прокрадва нотка на завист, че тя е успяла да влезе в предаването, в което е искал, а той не е. Затова решава да ѝ го върне, като не я пусне в предаването , в което тя иска, а той не...И без това двама флейтисти не биха били добра двойка...

- Пуснали са нЕква боркиня на Смарто. Гледа уплашено. Оряшкова вайбс. Форсира го да прави некриндж ревю, от което ножът му става не просто гумен, а направо желиран...Роза йок и черта, докато не го е докопала да му прекърши вратлето...

- Виксата е заинтригуван от маскирана мумия на име Кусура. Дава ѝ роза при условие, че я гледа как излиза сутрин от саркофага, преди да е нанесла балсамикото...Тя приема с лекота. Да видим, ще прескочи ли инфаркта...

- Има ъпдейт в правилата и на това риалити - по договор поне 20 криндж хай файвс задължително трябва да се дават, без значение кой на кого, просто да запълнят нормата.

- Явно от продукцията не са запознати с вкуса за жени на Осмъртин и му пращат нЕква художничка, къде е Елена 2.0. Бърза разходка из галерията и единият към музея, другият към кръчмата...

- Скорострелно попълнение към "Плувкините". Синтия Цицинещо си получава най-бързата роза в историята, тъй като Виксата напълни гащите, че замириса много бързо на шамари...

- Още една Ана-Мария (явно държат поне една такава да има вътре), която била млад меринджей. Травмите са налице или по-скоро изографисани по цялото тяло, а изглежда и като момиче със...здрава захапка. СтрОхотно се чувствала, така че всички са доволни...

- Уендсдей посреща Викторио в имението на семейство Адамс. Предлага му услужливо памперс, преди да започнат срещата им. Той приема с радост...Едва ли има някаква дилема, дали ще дава роза, ако иска да излезе от т'ва имение...

- Продукцията тролва Делвиса със следващата участничка. Разведена, с две деца - момиченца, мъжът ѝ я е напуснал заради друга жена...Той гледа кат натровен ( възможно е и да е бил вече, тъй като беше минало 4 следобяд и е ракийно време). Явно е чисто съвпадение, че тая жена е с 1към1 историята на неговата бивша съпруга...Бивало и да не я вземе...И той трябва да си има Елена там. За капак му пуска Яница - Въртележката на срещата им.

- Виксата си е поръчал бести за предаването. Прави грешката да ѝ го признае...Тя е очарована, но повече я вълнува, защо ѝ е толкова горещо? Може би ако не беше набузила Чудото и изпила 2 литра винО, преди да дойде екипът, сега нямаше да се поти в някакъв вълнен пуловер...Все пак му обяснява накратко, че няма да ходи да се излага заради него и го праща на студа.

- Мумия с кученце трепери с голо кръстче в снега, чакайки Делвиса. Била е хостеса, но той не я помни. Леко сконфузна ситуацийка, която може да бъде поправена само с розичка. Така да бъде. След като си си викнал танцьорка, викаш си и хостеса. Ако може и един барман за Виксата сега да вземе, ще е топ всичко...

- Ездачка се пада на плуващ ерген. Кара го да погали кобилката ѝ, но той не е впечатлен. Искала да го научи и да язди...Остай та'а рал'та, той отдавна се е научил. Оставя я да си продължи ездата на спокойствие и пали джапанките, докато не е отнесъл някой къч...

- Полузамаян ерген влиза в аюрведа студио, надявайки се, че ще е на безплатен масаж. За негово съжаление го посреща владетелка на друго измерение, която се опитва да го окьорви с нЕкви мазила. Гърчейки се в агония, той пита редактор , дали няма пистолеД под ръка да го застреля на място...Много близко решение за розата, но все пак ...НЕ.

- Сега пък някакво момиче била си поръчала Викторио в нЕква вила. Принципно не е свиквал жени да го поръчват, та му било малко странно. Искала и 3-4 деца ПОНЕ. Сега...Тука вече идва малко сложно. Повечето в неговото положение успяват да докарат до 1-2 за параван, ама 3-4 ще си е тегава раЛ'та...Той ѝ предлага още едно предложение, в което щял да ѝ предложи нещо, което не разбрахме...Той също...За нея да не говорим.

- Смарто го съсипАха неска. Сега ще трябва и да рисува с винО, вместо да го пие. Ай, сиктир вече! Той принципно не можел да рисува, но да се прави на карикатура с винО, му било голяма сила...Хваща момичето в лъжа, като тя му казва, че изглеждал много по-млад. Подарява ѝ очила с висок диоптър, но не и роза...

- Женски Еминем бива насъскан срещу наш'то Вики. Няма нищо де, нея ще я гледаме на 0.5х , а него на 2.5х и ще се балансират нещата...Дано не правят рап батъл само, че тя толкова компромати ще излее за тия 30 секунди, лошо ще му стане...Той ѝ казва, че изглеждала притеснена. От кое се подразбра? Да не би да е от това, че тя му каза, че била притеснена...? Едва ли...

- Охо, поредната кукувица за Осмъртин Делвиса. Тровиха го, стреляха го , очите му изгориха, а сега му натрисат и някаква "паднала от небето", къде е по-пияна и от него (което е завидно постижение)...Остай та'а раЛ'та. 'Дига си гълъбите, докато не го е пратила него на небето...

- Виксата най-накрая е в свои води - ще се обличат взаимно с колежка. Тамън я хареса, а тя се оказа омъжена...Т'ва откога точно е проблем тука?! За него обаче е - не може да дели мъж с друга жена, затова никаква роза за нея...

- Делвиса гостува на вечеря в сарай. Хостесата директно му обявява, че е олинклузив пакета - отлична готвачка, чистачка и ...да. Поеми веднага тая роза, хабиби. Гледало е момичето ред пил подкасти и знае какво да каже на лапнишаранчетата.

- Т'ва верно ли е? Още една Еминемка качва Виксата в Убер. Некриндж сценка над рап песничка в колата. К'во става тука бе? Той да не е журЕ в "Гласът на България"?! Явно все пак ще има рап батъл в предаването, ама между две рападжийки от неговия отбор...

- Любителка на женени чичаци атакува Делвиса. Поне е нацелила към кой ерген да се ориентира...Директно му показва ценоразписа с месечната издръжка и желания по тримесечие - розов замък, да я вкара в Пайнер, 5-6к кеш на месец и още някоя дреболия. Той вижда, че роза не присъства в тия желания, така че излита с 300 от локейшъна. На изпроводяк политат чехъл и клетви по негов адрес от благото момиче. Къде бе, булка? Той отдавна е свикнал на тия хави...Все пак човекът иска да намери любовта в предаването, а не фалита...Уж се пенсионира от ИВ, а те му люснаха тука 12те изпитания на Херкулес в тва предаване...

- Явно ергените сами са си водили кастингите, че продукцията да спести някой лев. Още една повиквателна от Викторио към някакво момиче. Тоя път балетистка си е избрал. Ако реши да ѝ стане колега, трансмисията ще е безпроблемна поне...Тя си мислела за...коте, като го видяла. И ние така, споко. Никак кринджава среща не бе това и Виксата не очаквал да му приеме фикуса. Ти представяш ли си 2/2 , къде си ги повикал, да ти откажат...

- Смарто поне знае и си вика танцьорчици, и сервитьорчици. Там няма "Не"...За финал са му оставили жена "4 сезона" и 400 кубика, и 400мг...Казва ѝ, че изглеждала фантастично на живо...Лекар на терен да му измери температурата и дрегер веднага да бъде призован! Никой не мислеше, че ще ѝ даде роза, заради враждата ѝ с небезизвестна чалгарка с купени фолоуъри, нооо той опроверга всички! Тя приема само при условие, че ѝ гарантира да не я гони веднага, за да понатрупа малко последователи. Той е съгласен на всичко, само и само да дразни бившата си фолклорна половинка.
Този обзор е просто брилянтен и толкова забавен! Благодаря! Давам всичките си рози на теб Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
След него просто няма какво да  допълня, освен че ще е добре ако може да се добави в началото на темата, също и ако има следващи такива. (надявам се да има)

# 829
Благодаря за темата.

Най-общите ми впечатления от вчера:

Виктор ми се струва доста неприятно момче. Отряза момичетата, с които успя да проведе най-смислени разговори, а лапна по тази с най-неприятно излъчване и поведение. Включително беше впечатлен от момиче, което го опипа. Или продукцията "подсказва" кои да покани, че ще правят сеир, или...не знам. Но ме изкефи, как му отказа адвокатката.

Марто на мен ми е по някакъв начин от ИВ симпатичен. Но няма как да не направи впечатление, че най-младичките и неопитните покани. То, не че останалите бяха много зрели, ноо... Дъщеря му с право го посъветва малко и акъл да гледа.
От анонсите се подразбира, че Марто ще си прави кодоши в Виктор.
Чудя се, дали е възможно мацките да се преориентират от ерген към ерген в течение на времето.

# 830
Наистина ли мислите, че Мартин има филъри? Според мен просто се е подул. С неговия начин на живот, не е изненадващо.

Филъри и ботокс, лицето му почти няма мимика. Ботокс-мен Simple Smile

# 831
Е, може ли да има едно реалити, в което я няма Емануела? И изобщо не съм забелязала остроумието и ловкостта й. Пафка цигари, върти очи и споделя спомени за бившите си, по-точно как Динев-младши зависел от баща си (пък той явно не я харесва нея точно и не му дава кеш всеки месец). Мартин и той, като сподели ежедневието си, ми той си се издържа от парите на мама и татко с този пенсионерски режим.

Този "пенсионерски режим", който той сподели си беше вица на епизода. Изобщо не води такъв живот. Имам приятелско семейство, което го познава и те ми разказаха за него. Постоянно е по заведенията, пие алкохол и сменя жени. Дори въпросната Йоана, която се спряга, като негово гадже, не е нищо сериозно, а и не е единствената. Опитва се да изгради някакъв измислен образ на човек, какъвто изобщо не е. Същото и с образа му на милионер. Не е чак толкова богат, колкото се опитва да се изкара. Да, може да е най-богатия ерген до момента, но това е така, защото другите си бяха обикновени момчета.

# 832
Много хубаво начало, спечелиха ме, че предния сезон беше тотал щета.

И двамата ергени са супер. Мартин го знам от ИВ, Виктор ми беше неясен и си мислех, че че е някой залюхан момък, но ми се струва доста добре засега, няма да е пън.

Интересен начин за подбор на участничките с тези срещи и ергените сами да си ги изберат. Засега никоя не ми направи впечатление, но тепърва ще се разгръщат като образи и ще гледаме сеири и драми.

# 833
  • някъде другаде
От двамата ергени по - симпатичен ми е Виктор. И аз нищо не знаех за Мартин. От момичетата имаше и такива без корекции , което ми хареса. Ще следя предаването.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 16:26 от *Тони*

# 834
Като първо впечатление от двамата ергена избирам Виктор. Мартин не зная за какво е вътре - както каза вчера - има си всичко. Може би да си рекламира заведенията. Но ми харесва че има чувство за самоирония и е обигран с жените, води леки неангажиращи разговори, лесно установява контакт.

# 835
Здравейте, благодаря за темата!

На мен Виктор много ми допада засега, поне от това, което видях. Ще видим занапред.

Не ми допадна това, че Ергените се срещат с жените още преди официалния старт на същинската част. Загуби ми се елемента на първата среща в къщата/имението, когато всички жени влизат. Това ми се вижда по-вълнуващо. Разбирам, че от продукцията са искали да спестят някой лев от излишни самолетни билети, но щеше доста голяма интрига да им бяха дали възможност да си селектират по 10 жени там на място, първата вечер.

Засега нямам фаворитка - всичките са ми безинтересни. Единствено донякъде ми е интересно да наблюдавам Даниела - да я видим в действие, предвид книгата й. Озадачена съм, че е там, като се има предвид какво проповядва, че мъжът е този, който трябва да полага усилия за жената, че за да излезе с мъж на среща мъжът трябвало доста да се постарае.

# 836
И аз не разбирам защо се е включил Мартин в това предаване … може би да си намери ново гадже за лятото ?!
Не вярвам да разчита така да повиши посещаемостта на заведението … което реално не е само негово Sad

# 837
Мартин е отегчен от живота. Това за скромно живеещият мъж беше майтап – много му се иска да е обикновен човек, но какво да прави като му се налага да ходи по заведения и жените го преследват.LaughingLaughingLaughing

# 838
За хонорара и защото иска да е известен, той си има поведение на шоумен.

# 839
И двамата ергени ми харесват засега. Виктор е сладък и приятен за общуване, а Мартин е много свеж и има чувство за хумор. За ергенките още нямам мнение, но най-силно впечатление ми направи момичето, което живее в САЩ. Като че ли няма много джукести силиконки.

Общи условия

Активация на акаунт