🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 786
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 885
Аз гласувах само за Бранимира от момичетата, струва ми се най-приятна.

# 886
  • София
Трябваше да проверя дали tfn2k ще пише тук, за да реша, че ще следя темата. Вероятно - за (съществена) разлика с други реалитита (от които гледам първия епизод), хеле пък точно с това, ще гледам и следващите поне 2 епизода. После ще видим.
(Няма да сънувам патици, крокодили и мумии, но пък преобладаващо нормално изглеждащите момичета/жени трябва поне да ми "осигурят" вечерно веселие пред екрана. Донякъде; понеже не е моя тип развлечение.)
При положение, че за всяко шоО си има зрители, интересно ми е дали заявената от новия екип повече "нормалност" в сюжета ще осигури печеливш отзвук в аудиторията. Стартът ми хареса, признавам. Понеже не съм очаквал кой знае какво, останах изненадан. (Но това с предварителните познанства - особено като се има предвид кой и какъв е Мартин и "неговия контингент" - не ми допада. Ще са различни отношения от онези шуробаджанашки в ОСГ, но не ми е ОК.)
Двамата ергени са различни и това предполага някакви колизии (след като те си избраха сами по 10-те кандидатки за пари, слава, лайкове, кариера и евентуална любов) в бъдещата драмедия. Няма да е сезон на инфлуенЦърките, явно. Нито "огледален екран" на Онлифенс.
Възприятията ми се покриват доста с коментара на @Caroline_Bingley (#641 в момента). Разликата ми е Мартин - гледах го доста в ИВ. Нито ми харесва, нито се възторгвам от такива типажи. Но си е идеален за продукцията. Някой, все пак, трябва да осигурява сеира. Сал един Виктор Втори няма да е достатъчен - както и виждам от "играта" на цанилия се за жених. Но, както казва @Амбър - Екстра си момчетата, само предстои да видим изцепките на момите.
Засега не мога да гласувам кой/коя ми харесва? Много е рано и по-скоро мога да дам личните си номинации за крокодил/мумия след епизод 1: Мартина, Косара (ако я видя някак натурална - може и да я махна от чарта), Даниела/Габриела.

# 887
Друго се замислих аз...
Като гледам, срещите на Ергените с момичетата бяха около Коледа. Снимките на предаването са започнали преди 2- 3 седмици май.
Има хора, които се познават (Мартин и Мартина) например, или са успели да се намерят в социалките и да завържат по- близък контакт, биха могли да уговорят стратегии, кой с кого/ срещу кого и как ще играе и т.н.

# 888
Има хора, които се познават (Мартин и Мартина) например, или са успели да се намерят в социалките и да завържат по- близък контакт, биха могли да уговорят стратегии, кой с кого/ срещу кого и как ще играе и т.н.
Не знам Мартин и Мартина дали се познават, но той определено е слушал много за нея. А иначе с това запознанство в София си е предпоставка за предварителни “уговорки”. Като нищо да са се намерили един друг в СМ и Мартин да ги е минал половината вече.

# 889
Не знам Мартин и Мартина дали се познават, но той определено е слушал много за нея. А иначе с това запознанство в София си е предпоставка за предварителни “уговорки”. Като нищо да са се намерили един друг в СМ и Мартин да ги е минал половината вече.

Мартин  е имал връзка с жена,която е била  "приятелка" на Мартина. В кавички е защото тези двете не са били в добри отношения. А  Мартина си е 100 % златотърсачка и 100% жрица на повикване. То и личи от 100 км Simple Smile .

# 890
  • София
Гласувах за:
1) Яна (тя ми е личния фаворит на прима виста), Адриана (тя ми е на второ място) и Николина, само защото е фенка на Милан и ходи по мачове. С нея веднага ще се спогодя. Ако я отхвърлят, дайте я насам, моля. Simple Smile
2) Габриела художничката. Викторе как можа да изхвърлиш най-чаровното момиче и с такъв потенциал. WTF човече?! Добре ли си??? Втория ми глас отиде при Виктория, защото направи това което почти всяка една разумна и уважаваща се жена ще направи - ще откаже този цирк. Не знам от притеснение ли е или от нещо друго, но все тая. Браво! Виктор тогава надявам се е разбрал колко е нелеп. Жена не се търси в ефира на тази халтура приятелю. Ама е ясно защо си влязъл.
Изхвърли златотърсачката Алекса, но не виждам нищо по-различно в него, само празни приказки (засега)
3) Мартин. Вижда ми се по-ясен със себе си и какво търси. Разговорите му с жените са по-интересни и нетрадиционни. Виктор ми напомня на тренираните предишни ергени.
За Виктор какво да още кажа. Имам съмнения, че е на другия бряг, но лошо няма. И това не бяхме виждали досега в Ергена, така че защо пък не? 😀

За епизода.
МЕХ!
Като за встъпителен епизод на нещо ново и различно очаквах много повече. Лъха на евтинджос отвсякъде.
Твърде много редакторска намеса. Цялостно женския каст е много слаб. Поне това са ми първите впечатления. Те могат и да се променят, но по дяволите това ли избрахте от толкова много кандидатки?!?!
Ники Николов предполагам пак ще се оправдава с малкото време и как пак бързали. В това е ненадминат цар.

Стана ми любопитно и от стотиците ''звезди'' които следвам засега май само Маги харесва това нещо.
Генчо стиска палци на Мартин, а Валерия на Виктор. Това е ясно. Лошо няма.

Надявам се поне да няма така характерните за Тушев пиянски изцепки и да гледаме нещо позитивно. Само това може да спаси сезона и дори да го направи наистина различен и запомнен. 🙂

# 891
Мартин  е имал връзка с жена,която е била  "приятелка" на Мартина. В кавички е защото тези двете не са били в добри отношения. А  Мартина си е 100 % златотърсачка и 100% жрица на повикване. То и личи от 100 км Simple Smile .
Да, знам. Точно затова Мартин може да не познава Мартина и да е бягал като дявол от тамян - Емануела е щяла му скъса нервичките иначе.

# 892
Чудех се скулите на тази Силвия на чии скули ми напомнят иииии изведнъж прозрях

Някой причинил ли си е това велико произведение- провокативната  й книга?

# 893
Книгата на тази са я чели само родата, но и това не е сигурно. Нито съм я чувала, нито виждала, а и да си губя времето с такава "литература" нямам намерение.

# 894
  • София
Някой помни ли имената на тази дето отказа на Виктор или инстаграма й? Имам предположение, че може от нея да е обръщението, за което споменаха снощи.

# 895
Профилът на тази къдравата Габриела е потресаващ-адски пошло, направо п*рно.
Със сигурност е бил информиран Виктор и предварително е взел решението.

# 896
Да, знам. Точно затова Мартин може да не познава Мартина и да е бягал като дявол от тамян - Емануела е щяла му скъса нервичките иначе.

Това Мартин да даде роза на тази простит..ка  наречена Мартина , то това ясно показва,че този мазник не търси любов,нито сериозна връзка.

# 897
  • София
Мартина не беше ли последната, с която имаше среща Мартин?
Той имаше една останала роза - ще, не ще - трябваше да я даде.

Той щеше да ѝ я даде, де. Каза, че тя е негов тип жена.

# 898
  • София
Аз пък смятам, че Елвиса е супер за ерген - с високо его, разтропан, с голям опит с жените. Няма смисъл да вкарват 20-годишни ергенчета, според мен, които не са съвсем сигурни дали харесват жени.

# 899
В социалните мрежи писаха, че въпросната къдрава Габриела има ОнлиФенс профил. Виктор е в моделските среди, отделно е и близък с Валерия, която също има много контакти - със сигурност е знаел, че се подвизава там. Със сигурност не беше това за комплиментите.

Общи условия

Активация на акаунт