🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 523
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 035
ЕЛВИ-С ЕООД e нотариалната кантора на майка мy.Пише, че Мартин е управител на кантората

# 1 036
ЕЛВИ-С ЕООД e нотариалната кантора на майка мy.Пише, че Мартин е управител на кантората

Той за това ли е Мартин Елвиса?

# 1 037
Оо не знаех, че чалга кралят е син на министър. Евала! Всичките са навързани като свински черва, цялата ни държава е една чалга дискотека. Каква интелигентност и ниво от мъж, дето е бил гажде с Емануела??? Селяндурка и простакеса, която умира да се излага. Кой нормален мъж би харесал тази? Не ми го хвалете Мартин, същия е като нея.

За мен това си е неравностойна битка защото какъвто и да е Виктор той не може да конкурира на милионите на Мартин. Не знам нарочно ли са избрани толкова различни ергени, но прогнозирам, че "ергенките" ще се бият само за тоя с парата в джоба.
Много подла игра.

# 1 038
Може да се насочат към Мартин, обаче поне за да се правят на интересни или като са обидени ще са при Виктор.

# 1 039
Оо не знаех, че чалга кралят е син на министър. Евала! Всичките са навързани като свински черва, цялата ни държава е една чалга дискотека. Каква интелигентност и ниво от мъж, дето е бил гажде с Емануела??? Селяндурка и простакеса, която умира да се излага. Кой нормален мъж би харесал тази? Не ми го хвалете Мартин, същия е като нея.

За мен това си е неравностойна битка защото какъвто и да е Виктор той не може да конкурира на милионите на Мартин. Не знам нарочно ли са избрани толкова различни ергени, но прогнозирам, че "ергенките" ще се бият само за тоя с парата в джоба.
Много подла игра.

Мисля, че ще е така само в началото. Според мен той ще си покаже рогата още в първите епизоди и тогава всички, за които е важно да се задържат възможно най-дълго в предаването, ще хукнат към отбора на Виктор.

И какво се оказа сега, мама - нотариус, тате - служебен министър, а Марто - издънката на родата с келяви 15 % от някакво заведение, ама ходи тежко, все едно е едноличен собственик на цялата верига + няколко други. Направо си е от типа "уона би" или както там е модерно сега да се казва

# 1 040
Гергана участва  доста в семейния бизнес на Николови

# 1 041
  • България
Ергенките се бият за екранно време, а не за мъж. Ако с Виктор си кликват и се задържат повече на екран ще стоят при него, а не Мартин.

# 1 042
  • Варна
Някоя добра душа, ще ме светне ли защо ергените са двама?

Мартин е там да се забавлява и мисля, че няма да цепи басма на никоя, дори си мисля, че ще постави на място някоя и друга момА

# 1 043
  • София
Мартин милиони няма, иска му се да има и поддържа такъв имидж. Баща му не само е министър, беше много години шеф на КЗК, много сериозен човек, за майка му сте писали.
За Виктор писах и по-рано, от негови приятели знам, че не е бил и не е гей, много ми е смешно как авторитетно се правят изказвания за сексуалната ориентация на хората без никакви доказателства. Момчето е младо, възпитано, красиво, спортист, айде да го накаляме, че е гей, щото друго няма какво.

# 1 044
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мартин няма милиони. Изкарва прилични пари да, но големите пари ще дойдат от наследство. Родителите му са тези с големите банкови сметки.
За мен е човек,който пие много и не му пречи да сменя жените през седмица. Въобще не е мой топ - нито като живот,нито като външност.
Определено ще ги поставя на място,да.Не е от тези,които си мълчат,когато нещо не им харесва.

На мен ще ми е по-интересно какво ще се случи около Виктор,макар че имам неприятното чувство,че избраната е ясна и още преди снимките. Балерината.
Росица вече е активна в ИГ,дори чете коментарите под нейната снимка,така че моите съмнения се задълбочават още повече. Ако съм права и си викаме гадженцата за безплатна почивка,сезона вече е наполовина провал.

# 1 045
Някоя добра душа, ще ме светне ли защо ергените са двама?

Мартин е там да се забавлява и мисля, че няма да цепи басма на никоя, дори си мисля, че ще постави на място някоя и друга момА

За да са сигурни, че поне единият ще остане и няма да избяга.LaughingLaughingLaughing

# 1 046
  • До морето
Има ли някъде кадрите с това какво предстои, които пускаха вчера?

Стори ми се на едно място, че Елвисчо бая е изгорял под жаркото слънце на Шри Ланка. Съвсем е заприличал на Дед Мороз.

# 1 047
Хора, всеки си споделя възприятията, не съм видяла някой да се изказва за ориентацията баш "авторитетно". Стига сте се филмирали все едно ще се жените вие за Виктор.

# 1 048
  • Варна/Амстердам
Мартин явно има доста добри финансови възможности, ако носи истински (вероятно) Richard Mille, тъй като тези часовници наистина са на изключително висока цена. Моделите на Ришар Мил започват от около 50,000 евро, като цените за по-сложни и редки модели лесно могат да стигнат шестцифрени суми или дори да надхвърлят 1 милион евро в зависимост от материала, механизма и изработката.

# 1 049
  • София
Хора, всеки си споделя възприятията, не съм видяла някой да се изказва за ориентацията баш "авторитетно". Стига сте се филмирали все едно ще се жените вие за Виктор.
Напротив, няколко потребителки съвсем уверено се изказаха, че е гей, на мен лично ми е все тая какъв е, но се прекалява. И не, не се филмирам, споделям информация, която имам.

Общи условия

Активация на акаунт