🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 501
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 020
Виктор и аз от сега го съжалявам - на фона на тия златотърсачки и аз не знам дали ще му излезе въобще късмета.
За това назад писах, че трябваше да вкарат и малко по-нормални жени.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 17:23 от Arielle

# 1 021
Виктор една хубава не избра. То не че му предложиха, де.

А на тази Клаудия, на която от 100км ѝ личи, че не е в час, с какъв акъл даде роза не знам.

# 1 022
  • Варна
Скрит текст:
Аз също не смятам Мартин за интелигентен. Прагматичен - да, но не и интелигентен. Вкусът му за жени и интересите му са показателни. Иначе майка му работи на висока позиция в ПИБ. Жената е поддържана за възрастта си и е доста сериозна. За баща му е писано отдавна.

Може ли инфо за баща му - може и на ЛС, за да не се оспамва темата. Не съм го гледала в други формати и съм пропуснала, ако е писано нещо за него.
Цитат
Петко Николов, е министър на икономиката и индустрията в служебния кабинет на Димитър Главчев.
https://www.novinite.bg/articles/262261/Sin-na-ministar-vliza-v- … isa-e-uchastnik-2

# 1 023
Ми той тате министър по-добре от синчето изглежда! Дайте сега и мама.
Намерих я
Скрит текст:
Представям си и двамата колко щастливи са били от възможността Емануела да им стане снаха 🤣

# 1 024
Ух, тате ми напомни вуйче Ваньо.Хубав беше Марто по времето на Емануела.

# 1 025
Сега ги загледах Мартин и Емануела - ТОП двойка са били. Много хубави и двамата.

# 1 026
Оо не знаех, че чалга кралят е син на министър. Евала! Всичките са навързани като свински черва, цялата ни държава е една чалга дискотека. Каква интелигентност и ниво от мъж, дето е бил гажде с Емануела??? Селяндурка и простакеса, която умира да се излага. Кой нормален мъж би харесал тази? Не ми го хвалете Мартин, същия е като нея.

# 1 027
  • Бургас
На Мартин майка му не е ли нотариус Мариета Николова, навремето той май й беше помощник

# 1 028
Оо не знаех, че чалга кралят е син на министър. Евала! Всичките са навързани като свински черва, цялата ни държава е една чалга дискотека. Каква интелигентност и ниво от мъж, дето е бил гажде с Емануела??? Селяндурка и простакеса, която умира да се излага. Кой нормален мъж би харесал тази? Не ми го хвалете Мартин, същия е като нея.
Нали? Идеален е за Ергенът!

# 1 029
  • Варна
На Мартин майка му не е ли нотариус Мариета Николова, навремето той май й беше помощник
Да, пише го  и в статията.

# 1 030
  • София

Мартин...

Иска човекът да стане известен, за да не се налага като отива някъде да се представя с думите "Здравейте, аз съм Мартин Николов и съм по- известен като бившия на Емануела!" (Каквато беше визитката му в ИВ) 🙄🙄🙄

Сега как ще се представя? "Здравейте, аз съм Мартин Николов, съЕрген 4".

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 17:46 от Prizma

# 1 031
Той за себе си най-малко има какво да каже 😆 може да се представя като бившият на Емануела, синът на министъра или синът на нотариуската. Така веднага ще се сетят хората. А Мартин... Кой беше Мартин? 😁

# 1 032
Прилича на едно от момичетата, които играепа в "София ден и нощ". Поне аз на нея я оприличавам.

Косара, не знам защо ми е така позната? Да е участвала някъде другаде до сега?
Да, на Джулия, а в реала Теди Цветкова. Та Теди, поне е красива. 😎

# 1 033
+ онзи с дискотеките. Абе общо взето да казва, че има пари, това е достатъчно

# 1 034
От двамата Мартин повече ми прилича на гей пък на мен Joy
Мартин със сигурност не е гей , вижте , че жените са му най-голямата слабост , въпреки че да - мазен е , докато им говореше беше ужас
Точно мазен е думата за него Grinning
Мазнин? 🤭

Общи условия

Активация на акаунт