🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 514
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 005
Хвърлих един поглед на видето с Емануела и Мартина. Дето се казва "спрете да правите тъпите хора известни" Joy и двете са ужасни, някакво дъно такова.

# 1 006
Добре де, ама нали предаването уж е за търсене на любовта, ако вакарат Емануела, а тя не го понася, какво ще оправдае идването й.
Освен това според мен вкарват тази Йоана със сигурност, та не ви ли се струва прекалено дори и за Ники Николов да му вкарат две бивши?
Айде бе, Сашко дете ли чака?

# 1 007
Защото така е по сценарий. Понеже на мазния хитрец изобщо не му отива да се прави на влюбен, тази роля ще се играе от Виктор. Затова на него му разрешиха да си избере по-нормални момичета. Мартин обра тунингованите клонинги, за да има и сеир.

# 1 008
  • София
Обсъдихте ли факта, че според Виктор няма приятелство между жена и мъж и опитът му го доказва, докато е приятел с Виктория от сезон 3? 😁

Иначе Йоана на Мартин си е качила ново фотосесия, очаква наплив към профила си сигурно. Затова го и отключи.

Любимият ми сеир е това предаване, ей. Даже мъжа ми седна да го гледа, вчера че харесва Мартин от ИВ и знае, че ще има забава.

# 1 009
То пък откога това мъж да очаква дете означава, че е сериозен? Joy Двете неща не са взаимно изключващи се.

# 1 010
  • Някъде там
Колко е сериозен Сашко ще се разбере след време. Да не вземе и от родителството да се уплаши и един ден майката на детето му да гледа клипче, как се сбогува с нея..
Не че й го пожелавам, но веднъж се е случвало и то го гледа "цяла българия".
Никой от влезлите вътре и мъже и жени, не ми се струва някакъв чак толкова сериозен. По скоро са се оставили на течението и ако стане стане, така или иначе и до сега не е ставало.
Но, поне този сезон ще е по разчупено за нас зрителите.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 17:18 от daviz

# 1 011
Ох, сега гледам на Мартин снимки в ИГ и се сещам как миналата година се бъзикахме, че само Благо трябва да вкарат - ами той този е почти същият. Коцкар до безбожие, същите бели зъби и хубавец.
Другата година като нищо ще си дръпнат и Благо там.
Тази Даниела Рупецова освен нескопосаният нос сега и зъбите и са направенинеподходящо големи. Освен Ивка Бейбе и тази трябва да разкрие клиниката, която я е "разкрасила".

# 1 012
  • До морето
Изгледах епизода и бързам да се запиша.

Тийм Виктор съм. Симпатяга е и показа характер. Хареса ми как НЕ даде рози на момичетата без да ги обиди и да използва клишета.
Не ми пречи, че няма опит, то мъжете като имат опит и стават....Мартин.

Елвисът от Тему ми е точно мъжката Емануела. Гръмнало, та ги събрало е работата. Същият скандалджия и интригант е като нея. Има поведение на махленска клюкарка и тепърва ще се изявява.
И как не му омръзна да говори за това негово несметно богатство. Нали още миналата година стана ясно, че няма "верига заведения", а има едва 15% от един ресторант (и то варненския, дето е сигурно най-омрелия Джанъм в републиката).
Абсолютно уонаби е, има си и комплекс насаден от успешните му родители, които не са очаровани от кръчмарското му поприще и размятането на поп-фолк долни гащи в пространството. Иска човекът да стане известен, за да не се налага като отива някъде да се представя с думите "Здравейте, аз съм Мартин Николов и съм по- известен като бившия на Емануела!" (Каквато беше визитката му в ИВ) 🙄🙄🙄

# 1 013
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само за къдравата художничка съжалявам, много красиво и интересно момиче ми се видя. Сигурна съм, че Виктор не я избра, защото му заприлича на Валерия, а не защото му се предложи, както той обясни.

Къдревата имала профил в Онлифенс (голяма изненада!),може би му е казала или той я познава от там,не знам..
Дали това е причината или нещо друго.
Връщам се да ви чета.

Апропо,Мартин е хитър и борави добре с думите,но това не го прави интелигентен,както някой го определи днес. Съмнявам се,че е стъпвал в художествена галерия,да е прочел повече от 5 книги в живота си и сигурно ходи на театър веднъж на 3 години и само ако някоя преправена го замъкне за там.Не за друго,ами да се снима в ИГ,че е много "културна"

# 1 014
Кобилкина от Чепеларе ми е нещо средно между принцеса Калина и МД в носа Sad

# 1 015
  • Варна
Искам да ви изчета, ще ви изчета!

Обичам я тази тема, голяма забава е

# 1 016
Аз също не смятам Мартин за интелигентен. Прагматичен - да, но не и интелигентен. Вкусът му за жени и интересите му са показателни. Иначе майка му работи като нотариус и изповядва доста сделки на клиенти на ПИБ. Жената е поддържана за възрастта си и е доста сериозна. За баща му е писано отдавна.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 17:42 от welcometoheaven

# 1 017
Кой Мартин да се влюби?😂
Как да става за семейство този арогантен пуяк? Става за салфетките в Джанъм и купона после в тоалетните. Хостеси не помни, никого не помни, освен Емануела, с която умира да се заяжда и бъзика?
Нагъл п.чага, в неговия отбор съм.
Виктор харесва мъже според мен. Ще намери. Марто ще му намери.

# 1 018
Аз също не смятам Мартин за интелигентен. Прагматичен - да, но не и интелигентен. Вкусът му за жени и интересите му са показателни. Иначе майка му работи на висока позиция в ПИБ. Жената е поддържана за възрастта си и е доста сериозна. За баща му е писано отдавна.

Може ли инфо за баща му - може и на ЛС, за да не се оспамва темата. Не съм го гледала в други формати и съм пропуснала, ако е писано нещо за него.

# 1 019
Tова за детето нова новина ли е? Пропуснала съм, с коя?
Гласувах в анкетата за Яна, защото не запомних особено другите. Въпреки, че и тя ми дойде в повече с описанието каква съпруга и майка трябва да  е една жена. Тази актрисата и аз я запомних с вулгарното пускане на ръка.
Относно възрастта на Мартин и твърденията , че не трябва да е ерген е прекалено. След като не е женен е ерген, ако ще и на 60 да е.

Точно така. Ето сега и Гущеров, като се разведе, направо да започнат да го уговарят за следващия сезон Joy

Сега сериозно - лично за мен най-подходящата възраст за ерген в предаването е 30+. Преди това още не знаят къде се намират, пък седнали моми за любов и семейство да търсят (не, че наистина това търсят де, ама, нали.........). Чист пример са Мамин Сашко от миналия сезон и Виктор от сегашния. Младоци, дето още не знаят къде се намират. Сашко даже прецака целия финал, защото мама дойде да му дръпне ушите и да му се накара да не си играе с какичките. Сега ще го видим Викторчо какъв дечко ще се окаже. Иначе е хубаво момче, ама ......
Та в това отношение Мартин е много по-подходящ за участник, отколкото Сашко. И подозирам, доста сашкови достах моми ще избягат при него.

Какво е "камгърл" и "онлифенс", че не съм в час с новите термини Simple Smile

Сашко много го заклеймявате за несериозен, но той е този, който в момента чака дете - по-малко от година след края на предаването, докато другите двама само си търсят слава. Виктор 1 само чака да се появи някъде, много много му личи, че обожава вниманието, а Евгени какво изобщо да го коментираме, още е в пубертета.

Justice for Sashko.

Двама различни човека потвърдиха в между сезонната тема, че Алек ще има дете с партньорката си, и че мама Ксения била много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт