🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 526
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 810
Нищо чудно Емануела да цъфне уж да търси сметка на Мартин и така пак „да влезе в устите на хората“ – както се чува чалгарският бизнес запада.

Самият той си има две деца. Едва ли си търси половинка за семейство – всичко е за сеир. Защо му е интелигентна жена, която може да нарани, като има достатъчно златотърсачки, които сами си търсят белята?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:47 от LadyCharming

# 811
Аз пък много се изкефих, че Виктор пита оная защо е с толкова грим, даже се учудих, че я избра. Тя се наклепала като животно, ние тук се скъсваме от подигравки, пък що бил питал. Ми ще пита. Женената кака също да си приключва семейните истории и тогава да ходи на кастинг, много ясно, че ще върти очи. Развеждам се, ама не съм разведена, ама приятели сме, пишем си, чуваме се. Айде, няма нужда.

# 812
Мацката от ЕнБеУ, нали отказва роза в промото, ВЕктор ще има нужда от преливане на свежа кръв, ако момичетата му оттекат при Марто Laughing

# 813
Само за къдравата художничка съжалявам, много красиво и интересно момиче ми се видя. Сигурна съм, че Виктор не я избра, защото му заприлича на Валерия, а не защото му се предложи, както той обясни.

# 814
И за двамата ергени не бях чувала до сега. Игри на волята не гледам. Кой на кое е собственик пък съвсем не следя, никога не съм била в тази верига заведения. Снощи се чудех тези жени на срещите откъде знаят, кой е Мартин, те не го бяха обявили като новия ерген, а те знаят кой е и какъв е, но се оказа, че явно е разпознаваем и известен Grinning  Както каза една колежка "само ти не знаеш кой е Мартин и не би го разпознала". Grinning
Основно сервитьорки и хостеси си избра човека, до една евтино изглеждащи, направо не знам мъж с възможност как се отплесва по такъв тип високо оборотни жени... Много вулгарен и ниско интелигентен мъж ми изглежда, запусната външност, високо самочувствие. Дано греша и ме опровергае нататък в предаването.

Виктор изглежда свежо момче, имаше по-адекватно мислене. Хареса ми за сега.

На снимката на диванчето, която сте дали за пример, че не са хубави момичетата на мен пък ми харесва. Почти всички на нея са хубави. Май само дружката на Бачорски ми е грозна.

# 815
Къдравата в първия момент я помислих за Валерия. И наистина се държа тъпо - влиза човекът и ох, влюбвам се, ох, много си хубав... ми оля се. А и щом има ОФ, колко да е интересна...

# 816
За срещата на Виктор с жената, която е в развод - за мен постъпи правилно, като ѝ каза всички онези неща и не ѝ даде роза. Била съм и на мястото на двамата в тази ситуация и от личен опит съм изпитала, че не е приятно за нито една от страните. 🙂

# 817
Аз не разбрах само - ще има ли трансфери на булки от единя момък до другия чичак, и обратно? Тоест позволено ли ще е...или всяка ще си тича сал в нейния си коридор?

# 818
В единия руски ерген една дойде бременна, има още хляб да ядем Joy Имаше и една още омъжена, ергенът много я хареса, даже стигна до финала, когато ходиха заедно с нея до родния й град да подаде документите за развод... романтика! Joy че и тази омъжената снощи може и да на това да се е надявала Joy тя и не беше толкова хубава, имаше кофти вайб, че и с мъж.. ами и аз не бих я взела. Иначе много добре Виктор си я пита другата защо е толкова наклепана с грим. Ми тя на нищо не мяза, 24-5 годишна девойка с 3 пласта шпакловка и сума корекции, прилича на леля му на Виктор. А без грим я мернах после на клиповете, доооста е зле миличката...

# 819
Аз не казвам, че Виктор не е прав за тези неща, а че не е джентълменско да ги показва така директно. Сякаш е на сергията за продукти. Да се държи учтиво, пък нека си има претенциите и мотивите да ги реже. С грим, в развод и пр. , прави или не, трябва някакво уважение че стоиш пред жена. Това мъжът го прави най-вече заради себе си. Мъж на място може да му се повдига от някоя но ще се държи учтиво.

# 820
И каква е разликата между Ники Николов и Тушев? Направо са ми смехотворни такива твърдения от един епизод и покъртителе каст - нали няма колебание, че всички са вътре за лайкове, фолуъри и потенциални спонсори/рекламодатели?

Тези предавания са за едно нещо - сеир. Колкото повече, толкова повече рейтинг и оттам пари. Затова и тези епизоди са по 3 часа, от които час и половина са реклами.

# 821
Аз падах от смях, когато някой от двамата казваше: “няма да ти дам роза”. Най-вече Виктор..все едно с мокрия парцал, пляс през ръцете 🤣

# 822
https://www.facebook.com/100056020964553/videos/997078342324384? … y=757473741888094

Нали това е Емануела, че е доста променена, а и не чух добре името и.

Ураааа, сега стана якоооо!!!! 🥳
Направихте ми деня с тази вест!
Сега ще стане фурора на века!!! 😂
Нямам търпение да видя остроумието, ловкостта и отмъстителността на Емануела в действие. В същото време умрялата физиономия на Мартин, който си мисли, че е проконтролирал всичко с предварителните срещи с "бухтичките" в София 😂 Представяте ли си изражението му! Комплексиран женкар, типичен мъж козирог. 😎
П. С. Извинявам се за последното, при положение, че опита на четящите не включва моите впечатления и наблюдения от мъж с тази зодия.

# 823
Според мен трябваше да има възможност да се види с всички девойки и едва тогава ергенът да реши на коя да дава и на коя не роза. Сега ако на финала са му оставили най-красивите и интересни, те ще останат без роза заради това, че в началото са подредили връзкарките. Нещо не е ок този регламент. Руският ерген в тубата ли го гледате?

# 824
Хора, не правите ли разлика между монтиран клип и истински трейлър? Joy от километри личи, че това с Емануела е фейк видео..

Общи условия

Активация на акаунт