🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 538
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 765
Не било Йоана, а Емануела влизащата. Че и кралица я нарекоха, ще падна от смях.

Ох и аз се усетих, че ще е Емануела, но въпреки това някак не вярвам все пак, малко унижаващо ми изглежда за нея, дали би се подложила на това за хонорар?
Иначе тя е стара познайница на Ники Николов, беше в къртицата да не забравяме.

# 766
https://www.facebook.com/100056020964553/videos/997078342324384? … y=757473741888094

Нали това е Емануела, че е доста променена, а и не чух добре името и.

# 767
Изгледах първи епизод и страшно се забавлявах, особено с Мартин. Почти всички срещи бяха интересни, с малки изключения ми харесаха и момичетата. Много ми допадна, че първи епизод е различен от предишните сезони, личи си, че Ваня Щерева липсва. И слава богу.

# 768
Не било Йоана, а Емануела влизащата. Че и кралица я нарекоха, ще падна от смях.

Ох и аз се усетих, че ще е Емануела, но въпреки това някак не вярвам все пак, малко унижаващо ми изглежда за нея, дали би се подложила на това за хонорар?

И аз това питам в темата за Спойлери, дали ще влезе Емануела наистина. 😀

# 769
  • София
Според мен абсурд Емануела да влезе, че и да позволи Мартин да ѝ говори така.

# 770
Не мисля, че Ники Николов ще заложи на тази претоплена манджа от ББ. Той има съвсем различна визия последните години.

# 771
https://www.facebook.com/100056020964553/videos/997078342324384? … y=757473741888094

Нали това е Емануела, че е доста променена, а и не чух добре името и.

Частта, в която дават Емануела не е ли от визитката й в Денсинг старс? Иначе и аз искам да влезе точно тя - всички ще са пълен гипс. А Мартина, като нищо, ако я види, да яхне някоя лодка и сама да гребе, за да се измъкне. Вчера си личеше, че я е шубе от Емануела - явно доста неща е отнесла от нея.

# 772
  • SF
Мартин им е голяма находка. Не толкова с намерението да се обвърже и да срещне вечната любов в предаването, а с бързия си ум и арогантния начин, по който се държи.

# 773
Това на клипчето е монтаж, реално Емануела няма какво да прави там, ще го нахейти за 10 минути и това е, трябва да влезе жена, с която е бил до скоро, това има логика

# 774
Ама публикуваният клип с Емануела е дело на потребител, не е трейлър от предаването.

# 775
Благодаря за темата!
Изгледах епизода да видя кой ще участва, да имам образи в главата и се записвам да ви чета и да следя обзорите на tfn2k
Всичко подробно едва ли ще гледам, като гледам и колко е активна темата не знам дали и с нея ще смогвам, ама да видим.

Виктор и част от неговите мацки са ми по-приемливи. Косара не знам защо я избра, само да я тормози да ходи без грим ли, ще видим.
От част от клиентелата на Мартин зле ми става.

Гласувах за Славена, Ивет, Адриана и Бранимира.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 09:21 от Одри ♡

# 776
Познавам Адриана и бях в лек шок от влизането и. Винаги е била премерена, красива в моите очи, спортува, пее (има нейни клипове в Youtube) и е адски мила. Или поне беше такава в годините, в които сме имали допирни точки.
За Мартин ми е крайно безумно да се бори и изобщо да го хареса. 
Погледнах я в приятели и не виждам да е активна там. Странно ми е много.

# 777
  • София
Доколкото виждам видеото е качено от човек, който, ако не се лъжа пускаше някакви фалшиви спойлери, не съм 100% сигурна, но определено не е официално от Бтв а и ди личи, че е монтирано. Точно от Денсинг старс са кадрите. Отделно, не мисля, че ще представят Емануела като момиче, по-скоро жена ще кажат.

# 778
С Емануела бяхме по едно и също време е едно място (не знам редно ли е да казвам какво е мястото) в София преди около две седмици. Тогава вероятно вече се е снимало предаването, а тя си беше тук.

# 779
С Емануела бяхме по едно и също време е едно място (не знам редно ли е да казвам какво е мястото) в София преди около две седмици. Тогава вероятно вече се е снимало предаването, а тя си беше тук.

Все още ли е руса? Защото на клипа, в който обявяват, че влиза кралицата, дават да влиза момиче с тъмна коса.

Общи условия

Активация на акаунт