🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 685
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 750
  • SF
Прави ми впечатление, че диалектът е изчистен (почти). Софиянката Мартина не е точно софиянка. Има остатъчен мек говор от там, от където е дошла. Момичето от Варна също малко на "чи" говореше. Но като цяло, браво на момичетата!

Виктор май си пада истински по балеринката.

# 751
Не било Йоана, а Емануела влизащата. Че и кралица я нарекоха, ще падна от смях.

# 752
Непопулярно мнение, но си мисля, че киборгите на Мартин ще са по-готини от момичетата на Виктор, поне на характер, имам огромни предубеждения за възпитаниците на НАТФИЗ.

Тоест, че ще бъде превзета или нещо по-лошо?

# 753
  • SF
В тази тема може ли да се пускат спойлери?
Аз знам коя е. Докладвате ли спойлерите?

# 754
Хубави, викате, били тоя сезон? 🤔

Коя е участничката от горната снима най-вляво? 🤔
Силвия,Адриана,Росица ,Яна .Отдолу от ляво на дясно-Анна Мария ,Николина ,Даниела

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:42 от Еlpida

# 755
Непопулярно мнение, но си мисля, че киборгите на Мартин ще са по-готини от момичетата на Виктор, поне на характер, имам огромни предубеждения за възпитаниците на НАТФИЗ.

Не само тя, има още 2 актриси, не знам те завършили ли са НАТФИЗ, после ще проверя, но да - никога не съм харесвала маниера на завършилите там, сигурно е единственото място, което слагам под общ знаменател. И това с уговорката, че имам много добри приятелки от там, просто си е секта. Grinning

# 756
  • SF
Този сезон момичетата са по-нормални. Кукувичките ги разкараха още на етап първи срещи.

# 757
Цоп и аз тук. И аз съм много приятно изненадана от този сезон. Ергените са симпатични. Виктор е много приятно момче. Мартин ми изглежда, като мъж за забавления. Хубав, интелигентен, тежи си на мястото, но определено има вид на мъж, който не е за една жена. Не му знам историята и бизнеса - знам само, че е бивш на Емануела. И, като я споменах - в промото видях, че щели да вкарат някоя негова бивша, та се чудих, заради интригата, дали няма да е Емануела? Ако е тя, със сигурност рейтинга ще скочи до небесата. Знам, че е много проклета, злобна, подла и гадна, като човек (пази Боже да ти е враг), но като цяло я харесвам.

Относно момичетата - много приятно съм изненадана, че дори момичетата с корекции не изглеждат пошло и вулгарно, като Габриела и Тутанкамьон от предните сезони. Хареса ми туркинята, русата инфлуесънрка (дъщеря ми каза, че била доста известна) и още едно момиче, на което не запомних името - беше с много хубава, дълга, кестенява коса. Не ми харесаха онази с кучето и късата блузка на студа, и Мартина. Онази русичката от въртележката, честно казано изобщо не знам какво прави в това предаване - изглежда ми, като жена, на която не й е там мястото. Туркинята за мен е по-подходяща за Виктор, който ми се вижда скромно и земно момче. Мисля, че биха си паснали идеално.

Връщам се да ви изчета.
п.п. Радвам се, че додахо възможност на ергените сами да си изберат момичетата, които да участват в предаването, според собствения им вкус и възприятия за жените. В предишните сезони каста беше потресаващ и половината момичета изобщо не им допадаха.

# 758
В тази тема може ли да се пускат спойлери?
Аз знам коя е. Докладвате ли спойлерите?
Ако имаш предвид мен, това не е спойлер, обявено е на страницата на предаването във Фб. Но ти си докладвай ако те влече.

# 759

Не само тя, има още 2 актриси, не знам те завършили ли са НАТФИЗ, после ще проверя, но да - никога не съм харесвала маниера на завършилите там, сигурно е единственото място, което слагам под общ знаменател. И това с уговорката, че имам много добри приятелки от там, просто си е секта. Grinning

Бранимира обаче не е точно актриса, изглежда учи "Театър на движението". Другата, която се представи като актриса, каза че е от НБУ.

Абе, ламтят си за известност, независимо къде са завършили. В миналата тема се обсъждаше, че Виктор също е казвал, че иска известност, независимо на какво се прави в момента.

# 760
  • SF
Не, не, аз се притеснявам аз да не издавам нещо, ако е забранено. Фейсбук не следя, така че не знам дали няма да се счете за спойлер.
Не ставаше въпрос за тебе, но не ми е симпатичен тона ти. И ти докладвай, ако и тебе те влече!

# 761
Въобще не мисля, че Ферай е скромно и земно момиче. Сто процентова златотърсачка, само че с ориенталски маниер - мусаки и баници. Доста пипната в лицето.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 19:44 от Tess d`Urberville

# 762
  • София
Според мен ще е Йоана, доколкото виждам в началото на януари има пауза в активността, така че е възможно.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:43 от Не се сърди, човече

# 763
Не знам защо Мартина се обяви във визитката от София. Виждала съм я във варненски салони за красота. Посещаваше редовно една гримьорка Даниела и фризьорски салон Фриндж. Висока 150см някъде, доста слаба и с огромни сиси и джуки. Слагаха й екстеншъните, доста фалшива на живо, типична държанка. Беше скъпо облечена, определено си търси ресурсен.

# 764
  • SF
Изглежда доста по-едра от 150. Или главата й е твърде голяма за 150. Не харесвам толкова ниски жени с такива дълги коси.
Мартина не е от София, но пък Мартин си пада точно по такива.

Общи условия

Активация на акаунт