🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 808
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 735
Яна е много добричка!!!
Ергените са ясни. Виктор е скрит гей, а Мартин е женкар и неговата цел е популярност и реклама на заведенията му Simple Smile

# 736
И аз идвам в темата, момичета. С малко бебче, това ще ми е забавлението тези месеци Grin
Всъщност, колко дълго ще е предаването? Снощи го гледах отгоре отгоре, но нещо не ми грабна вниманието. Сякаш ми липсва старият формат, тук ми е едно нагласено (не че преди не беше Grin)

# 737
Няма бебе
Ферай е много красива, влязох да й разгледам инстаграма. Май има бебе, имаше снимки от миналата година в акценти.

# 738
Когато Мартин беше в Игри на волята го свързваха с Денислава( https://www.instagram.com/itsdenis.v?igsh=cnRsdGNhNXhiYXJn), защото спяха заедно в една стая, бяха близки и тн😄След излизането като гостува в Надкаст разказа, че Денислава не е негов тип(даже така се казва епизода му🤣), защото той си пада по по-женствени жени, разбирай да носят роклички, по-засукани😅тъй че мен не ме учуди изборът му, а и избора, който са направили редакторите с точно тази селекция. Наистина бившата му жена и Емануела са красиви жени😊

# 739
Много ми хареса начало, свежо и различно. Виктор ми харесва за 25, почти 26-годишен Grinning И за първи път нямаме руска школа в каста.

# 740
  • тук и там
Записвам се и аз.Момичетата,които бяха в каста на Виктор ми допаднаха повече,тези на Мартин-не,но явно са ги подбирали според вкуса на ергените.

# 741
  • Варна
Абсурд е Емануела да влезе в предаването. Тази, която нарежда Мартин е Йоана. Така мисля.

# 742
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Включвам се тази година в темата.
И двамата Ергени ги познавам от Игри на Волята и ми беше любопитно да ги видя в романтична светлина. Наясно съм,че голяма част от събитията,които предстоят,ще са режисирани и несериозни.Ще гледам като на шоу без нищо повече.

Изгледах първи епизод и много ми допадна как подходиха. Гледах на запис и следях паралелно темата тук.
На Виктор девойки са по-естествени и приятни.Няма кикимори с 10 пластични операции и филъри на 25 години,освен Косара.Безобразно преправена.
Как може роза за Косара и без роза за онова хубаво момиче с къдриците?? Толкова естествена сладурана. Потрес!

Според мен Виктор много харесва балерината(евентуално вече са гаджета или имат по-близки отношения от няколко месеца).Толкова да му личеше.
При него "битката" ще е между Росица и Балерината.
Яна с 4-те деца за мен е най-красива от всички,но кой говори за деца и брак на първа среща,дори да е казано между другото. Очаквам да е глупавичка.

За Мартин - Визуално не ми допада,като някаква катерица с тези бузи.Огромно его,което показа и в ИВ.Хитър е,адаптивен,първичен и откровен,което ми харесва в него. Има пъпка на лицето,което ми направо лошо впечатление,можеше да я позамажат с фдт за снимките.
Избора му - киборги,фалшиви, за мен откровено грозни.Не мога да повярвам,че този човек има толкова ниски критерии за жените до себе си.

# 743
  • София
Мартин ми е отвратен на пръв поглед и има вайб на гей
и аз това си помислих. Някои девойки го познаваха...къде е участвал?
Клаудия енБиуто...как си криви фейса като се смее...не се сещам на какво ми напомня:trollface:

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:12 от Starrydream

# 744
В Игри на волята и преди време беше при Емануела във ВИП брадър.

# 745
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мартин - участник в ИВ в сезон 4. Там беше безпардонен,арогантен,злобен,с голямо его.Умен,сече му пипето,адаптивен. С принципи и не дава втори шанс(с много редки изключения). Ядосан губи контрол над думите си.
От веригите Джанъм мисля,че държи 15% ,нещо такова. Не е някакъв невиждан и нечуван богаташ,но семейството му е с много връзки и пари,така че е уреден до старини. Обича партита,жени и много алкохол.

Много ми хареса,че спомена бившата си като знак на благодарност,че го е дарила с 2 деца.Изключително добро впечатление и при това от мъж.

Виктор - той също се яви в ИВ,но само на една кастинг битка,която загуби. Не се знае нищо повече за него. Спортен, плувец бивш, симпатяга.Няма да се изненадам ако е от двата бряга,но засега предпочита жени.

# 746
Непопулярно мнение, но си мисля, че киборгите на Мартин ще са по-готини от момичетата на Виктор, поне на характер, имам огромни предубеждения за възпитаниците на НАТФИЗ.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:18 от savii_

# 747
Той Виктор половината ги познава лично отпреди предаването. Не е много интересно така, да са с едни гърди напред.

Мартин е страшно хитър и няма да направи случаен ход. Нито споменаването на бившата МУ Гергана, нито изборът на Мартина са случайности.

# 748
Хубави, викате, били тоя сезон? 🤔

Коя е участничката от горната снима най-вляво? 🤔

# 749
Хубави кой да е казал..естествени казаха че има доста. Без джуки скули чело и тЕй натам...

Общи условия

Активация на акаунт