🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 829
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 720
Не знам, ама аз като видях бившата на Елвиса, все повече започвам да си мисля, че мъжете не знаят какво искат… такава красива жена е имал, а дошъл тука с някакви маймуни да се задява. На мен очите ми останаха по бившата му - то тяло, то очи, то лице, всичко без филтри и ботокс…

# 721
Хубави, викате, били тоя сезон? 🤔

# 722
Само Яна харесвам от целия кюп - може би единствената без корекции.

# 723
Запис и от мен със закъснение 😀

Коментираната от предната тема Йоана на Мартин не се показа засега. Ще гледам и натам. Интересно ще е, ако вкарат Емануела, ама се съмнявам да падне дотам да ходи да се занимава с неговите глупости. Има си достатъчно пари и слава жената 😀
Някои избори бяха меко казано странни, но видимо и двамата се забавляваха.
Засега най ми грабнаха окото балерината на Виктор и Адриана на Мартин.
Изглежда ми, че ергените не са толкова ошлайфани както предните, което е в техен плюс.

# 724
  • Варна/Амстердам
Този сезон просто има повече момичета без много (или никакви) корекции, но и в нито една не ми останаха очите. От миналите сезони чисто визуално харесвам Айлин и Валерия (сезон 2).

Тази Рупецова има лице, поръчано от балканската фабрика за лица. Виждали сме хиляди такива момичета, никаква индивидуалност.
Мартина също.
А онази с тъмния тен (Косара?) се е докарала като от изображение на котка от Древен Египет, например богинята Бастет.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 01:10 от voxxymoxxy

# 725
И аз се записвам, благодарско за темата, смях се със сълзи на толкова много коментари, ама бързо ми свърши бройката на бутона за харесванията! Хареса ми началото, свежарско и леко, жалко че ангелът и бъдещата джанъм певица - държанка не влязоха, за сметка на някои засукани корекции, ама щом е казано, че е реалити за любов, така да е, ще гледаме сериозни и дълбоки конверсации....Сериозно обаче- поздравления за заснемането и идеята за раздвижени срещи вместо криндж подаръци! Сякаш ги няма на натруфените Щереви розови истории...дано да е така! Да видим утре първия коктейл и Наздраве за новия сезон! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726
Здравейте, оказа се, че с едно от момичетата имаме общи познати.

Ивет
https://www.instagram.com/yvt.evnn/
Стрелец

# 727
Запис и от мен със закъснение 😀

Коментираната от предната тема Йоана на Мартин не се показа засега. Ще гледам и натам. Интересно ще е, ако вкарат Емануела, ама се съмнявам да падне дотам да ходи да се занимава с неговите глупости. Има си достатъчно пари и слава жената 😀
Някои избори бяха меко казано странни, но видимо и двамата се забавляваха.
Засега най ми грабнаха окото балерината на Виктор и Адриана на Мартин.
Изглежда ми, че ергените не са толкова ошлайфани както предните, което е в техен плюс.

Да и съдейки по това, което дадоха за какво ще се случи по-напред в сезона, ще се появи, но той явно бързо я маха, защото тя всъщност не е спирала да бъде активна в инстаграма си

# 728
Забелязах, че иначе красивото момиче Косара, си е съсипало лицето, безвъзвратно. В момента ми прилича на ДЖОСЛИН УАЙЛДЩАЙН.

Клаудия беше на видео връзка "при" Цанов и му обясняваше каква трагедия било да си камгърл. Как и какви мръсотии са я "карали" клиентите й да прави. Като най-ме погнуси, саморъчното поставяне на катетър. 🫣
Анета от Димитровград, искрено ме развесели с изненадата си, че Мартин не й даде роза. А тя му влезе с бутонките малко 😄 певица в заведението му ще става, розов дворец искала да й купи. Паднахме от смях 😄

# 729
Горката Клаудия! *пускам сълза*
Какви работи я карали да върши?!
Вероятно ако работеше като сервитьорка или чистачка някъде нямаше да й се налага да върши такива... "дейности".

# 730
  • София
Не ми се гледа пак интервюто на Цанов, но онази не се ли казваше Марина?

# 731
Горката Клаудия! *пускам сълза*
Какви работи я карали да върши?!
Вероятно ако работеше като сервитьорка или чистачка някъде нямаше да й се налага да върши такива... "дейности".
Съгласна съм. Изобщо не изпитвам съжаление към това практикуващи.
Не ми се гледа пак интервюто на Цанов, но онази не се ли казваше Марина?
Знае ли се как се е "кръстила" там....

Допълвам.
Не зная мога ли да сложа снимки. Ще сложа, ако е проблем, ще ги изтрия.

Цитат: "....от къде идва психологическата и травма от видяното, чутото и преживяното."

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 07:50 от КремонаЛиза

# 732
Изгледах и аз първия епизод. Браво на продуцентите, личи си свежия полъх от тяхна страна.
За ергините- Виктор е приятно момче и доста зрял за годините и професията си. Единствено не разбрах , защо не даде роза на момичето с ревнивия мъж, пък даде роза на нагримираното чучало, което така или иначе не хареса.
Мартин е тотал щета- комплексар, женкар, повърхностен, и най-лошото ревнивец. Като жена с опит, мога да кажа само едно, такива мъже да не са ти в къщата. Милениъл мъжете са загубено поколение.

Момичетата са пълна скука- еднотипни , тунинговани (не разбирам как в темата се трърди, че са естествени, като 80% имат джуки и 50% изкуствени зъби). Има тук таме някоя по-нормална, но дотам.
Никакво голямо разнообразие на външен вид, интересна професия или възраст. Миналите сезони имаше доста по-интересни девойки. Тези 80% са произведени от една фабрика.

# 733
Забелязах, че общото между всичките жени на Мартин са светло сините очи.
Първата жена, Емануела, Дени от Игрите, сега и тази Мартина.

За скандала между Емануела и Мартина гледайте в Ютуб епизода на Кафе от 13.07.2017г.
Доволничко се обиждат, Емануела казва, че Мартина е почасова и я обвинява, че искала като нейния живот, а Мартина отговаря: " Защо ми е да искам да имам като нейният живот, 2-3 брака и 2 деца от различни мъже."
Хаха. Grinning

# 734
Интересен типаж ми е Мартин, декемврийски или януарски козирог е?
Виктор е по-комуникативен отколкото очаквах, но не ми е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт