🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 710
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 795
  • София-Лагера
Някакви хиляди левове трябва да са платили на Емануела за да е тя.
Тя за 20000/30000 няма да стане от леглото.

# 796
Някакви хиляди левове трябва да са платили на Емануела за да е тя.
Тя за 20000/30000 няма да стане от леглото.

О, тя е голяма скандалджийка. Според мен, само за да направи скандала и данданията би отишла - дори и без хонорар или за някакъв символичен. Стига да я поканят де.

Започнаха с меметата във ФБ Joy

Скрит текст:

# 797
Здравейте, ако някой то има , може ли да пусне откъс от момента, в който Наум казва за кралицата и т.н.
За мен ще влезне тази Йоана, това за кралицата май ще бъде нещо скалъпено, за да си мислим всички за Емауела.

# 798
Ники Николов и екип внасят много свеж полъх. Личи си и от кастинга, и от променените правила и повечето свобода за всички. Дори Наум сякаш не изглежда толкова дървен и скучен както в 3те сезона с Радо Тушев. Супер, че и сами ще се гримират. Предишните сезони гримьорите бяха такива аматьори, че някои персонажи като Елена изглеждаха още по-зле.

Наум с перука ли е или и просто е в тренда на женствените мъже?
Наум не е с перука Grinning и мисля, че дори не е с присадена коса. Явно я е бръснал - може би за ролята в Без крила, ама пък толкова дълго да е сниман?
Определено се забелязват разликите между Николов и Тушев. Дори да предположим, че поради форсмажорните обстоятелства на съкратения сезон и при Тушев бяха правили такива турове и одобрения на момичетата, то със сигурност нямаше да ни разкрият, че Виктор сам си е скаутнал две от тях, като нищо и на Мартина нямаше да ѝ позволят да говори за Емануела.

# 799
Извинете, коя е Йоана? Гледах внимателно, ама не мога да ги запомня.

# 800
Не е участничка. Уж бивша на Мартин
Извинете, коя е Йоана? Гледах внимателно, ама не мога да ги запомня.

# 801
Съдейки по откъслечна информация за Емануела си мисля, че много баааавно загрява, че е зарязана. След като са били разделени с Мартин тя го е навила да участва в ИВ и забележете лично е опаковала багажа му, защото милият не обичал да го прави (след месеци раздяла). Много ѝ е важно да уточни, че той само е съдружник във веригата заведения – 15% могат да са много и малко.

# 802
Привет! Бързам да кажа и се връщам да ви чета. За мен Яна е единствената нормална от страна на Виктор и Силвия от страна на Мартин, може би донякъде и балерината.
Другото е тотал щета.

# 803
Балерината на мен не ми е хубава в лице, освен това беше яко напляскана с фон дьо тен вчера - буквално се виждаха пластовете по физиономията й.

# 804
Най-готиното беше как я "изненадват" на репетиция и тя казва Да, заминаваме за Шри Ланка. Ми какво странно има в това?!

# 805
За ергените какво да кажа..Викторчо ми е симпатичен сам по себе си..т.е. преди да почнат срещите. Стана ми миличък като каза, че е расъл без баща. За съжаление това му проличава в мига в който застане пред жена. Рязко загубва присъствие и се държи доста неадекватно. Как ще застанеш пред жена и ще и кажеш "ти защо си с толкова много грим?!". Тлъста черна точка. Как докато жената ти споделя интимни неща като това, че е в развод ще правиш отегчени физиономии, ще пъшкаш и охкаш..как ще отрязваш симпатично момиче щото не обичаш да ти правят комплименти...то стана цяло черно многоточие...
Мартин. При него си личи обиграност с жените. Повърхностин е и прави всичко да забавление. Не се влага много много и дори и да прави гафове те някак минават на шега..
За предаването - не ми хареса, че отсега си пролича предварителна нагласеност..като при Мартин и Мартина, като при Виктор и балерината...това почти ме отказа да гледам.

# 806
  • гр.София
За първи път ми беше приятно да слушам Наум в началото на епизода- беше разчупен и свеж,браво!
Повечето девойки са с ужасна кожа на лицето,чакам да ги видя без грим.
На мен визуално ми допадна русата тиктокърка, влезе от страна на Виктор.
Мартин изръсва по някой лаф и е забавен, засега.

# 807
  • Някъде там
Не знам дали някой и управлява профила, но ми се струва че Йоанна чете тук. Поне на мен така ми звучи това стори.

# 808
Леле кога успяхте да изпишете толкоз страници Satisfied
И аз с един пакет семки се закотвих на дивана в очакване на Ергените.
Виктор е голям симпатяга, най-хубавия до сега ерген.
Ще има майтапи и тук като гледам.
Направи ми впечатление, че в този сезон са заложили на малко по-натуралните момичета.
Ще се следи.

# 809
В  сравнение с предишния отвратителен сезон, този обещава да е интересен. Надявам се да има инриги, добри диалози, красиви сцени, вместо да гледаме ергенът как ги целува на първата минута запознанство една след друга.

Общи условия

Активация на акаунт