🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 743
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да, руса е.

# 781
V_e_S_i, никога не съм посещавала и уважавала тези теми. Ако е възможно в тази да пиша, ще пиша, но не искам да нарушавам условията й.
Написала съм в първи пост подхода за спойлерите с червени букви най-долу.

# 782
Да, ама това представяне „Кралицата”, сякаш не може да е за някоя, която не е известна на публиката… затова се замислям да не е Емануела. То косата не пречи и перука да е, знам ли.

# 783
А причу ли ми се на един от кадрите от Шри Ланка вече, Мартин каза на Виктор, ще те помоля на срещи да ходиш така по фланелка или нещо от сорта?

# 784
Чакам с нетърпение да видя къде ще се прояви споменатия интелект на Елвиса. Снощи нямаше условия може би или са изрязали интелектуалните моменти. Доста прост, преял, застаряващ и посъсипан от нощен живот, който уж е от заможно семейство, а се изнизва от най-евтините блокове на Флората в Манастирски ливади.
И на такъв жените му угаждат, майко мила...

# 785
Чудех се дали тази година да си причинявам тази боза ергенът, но началото е обещаващо. Мисля обаче, че после ще изпростеее като другите сезони.

# 786
Някой запомни ли трите имена на Клаудия ? Името й ми се стори странно интересно.

# 787
А причу ли ми се на един от кадрите от Шри Ланка вече, Мартин каза на Виктор, ще те помоля на срещи да ходиш така по фланелка или нещо от сорта?
Да, така му каза. Но според мен си беше закачка - един вид, че е със страхотно тяло и за да не му е конкуренция, да ходи с тениска, а не гол Simple Smile Аз поне така го разбрах това изказване.

# 788
  • SF
Е, какво ще правиш. Винаги става интересно като се вкарат сюжетните линии. Очаквайте повече от стандартните разправии, но ще има и от тях.

# 789
Запис и от мен в новата тема с благодарности към Клоуди! Simple Smile
Изгледах снощния епизод, Виктор ми е много сладък и приятен като личност, Марто е симпатяга и е забавен.
От дамите засега нямам фаворитка чисто визуално, но със сигурност подборът е доста по-добър от предните сезони.

# 790
Ники Николов и екип внасят много свеж полъх. Личи си и от кастинга, и от променените правила и повечето свобода за всички. Дори Наум сякаш не изглежда толкова дървен и скучен както в 3те сезона с Радо Тушев. Супер, че и сами ще се гримират. Предишните сезони гримьорите бяха такива аматьори, че някои персонажи като Елена изглеждаха още по-зле.

Наум с перука ли е или и просто е в тренда на женствените мъже?

# 791
  • София
По принцип и аз не харесвам толкова наклепани с грим, но някак не ми допадна и условия да се поставят от самото начало. Така се е харесала, така ще ходи. Или пък как да се облича някой. Не защитавам Косара, даже предпочитах да не влиза тя, а другото момиче с къдравата коса примерно, но условия от мъж... и то преди да имат каквато и да е връзка...

# 792
Запис и от мен в новата тема с благодарности към Клоуди! Simple Smile
Изгледах снощния епизод, Виктор ми е много сладък и приятен като личност, Марто е симпатяга и е забавен.
От дамите засега нямам фаворитка чисто визуално, но със сигурност подборът е доста по-добър от предните сезони.

И на мен Виктор ми е симпатичен, ама срещу парите на Мартин няма никакъв шанс.
Всичките "ергенки" ще го наобиколят него дори да са с ясното съзнание, че е 40 годишен и с две големи деца.

# 793
Мартин и интелигентен в едно изречение ли прочетох? О, небеса..

На него му призля като видя картини, при всичко различно от хостеса, вино и разговори за чалга заведения въртеше очи и пуфтеше. С тоя не си представям да седна едно кафе да изпия, да не говорим за повече. Просто няма какво да си кажем...какво го вълнува него? Абсолютно нищо

Паднах като каза на най-ужасната участничка Евър как е много красива и точно негов тип. Тая дето го беше поканила на среща на тъмно и вика да я "пази". Сей ноу мор..дет се вика...

# 794
Да, така му каза. Но според мен си беше закачка - един вид, че е със страхотно тяло и за да не му е конкуренция, да ходи с тениска, а не гол Simple Smile Аз поне така го разбрах това изказване.

Това си е  заигравка от Игри на волята – в Надкаст се майтапеше, че ходел само с тениски, защото нямал плочките на другите.

Общи условия

Активация на акаунт