🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 526
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 870
Жената на Мартин изглежда прекрасно сравнена с изборите му в предаването. Дано избора му на тази Мартина е заради публичния сеир, защото ако това е реалния му вкус значи е много зле човекът.

# 871
Според мен изборът на Мартина е изцяло, за да дразни Емануела, то това му е хоби.

Иначе, нямам спомен някога да е казвал нещо лошо за майката на дъщерите си, едва ли и ще посмее, като се има предвид, че те въобще не са малки.

# 872
Някой знае ли инстаграма на къдравото момиче, което Виктор отряза? Май се казваше Габирела.

Заповядай 🍀
 @gabriezziii

# 873
Като кажете има 2 деца, че и разведен, не е ерген. Хайде сега тези, които са се опарили веднъж, че и отрочета имат да вземат да си теглят куршума. Щом не е женен в момента значи е ерген. А годините, той е в разцвета на силите си и в хубава възраст. Някое сукалче на 20г мъж ли е, дето още не знае... какво му се прави и изобщо какво да чини с живота си. Как пък няма да тича да се задомява.
Екстра си момчетата, само предстои да видим изцепките на момите. Че почти никоя не запомних.

# 874
За пръв път загледах това предаване. Виктор е ок, но тоя чичак псевдо ерген защо са вкарали..?? И като гледам хостесите с какъв надяващ се поглед го гледат и избухвам в смях. Познавали го задочно, защото работели в дискотеката, в която той ходил- хахаха ..
Как определите, че е умен? В някое друго предавене ли си е изявил интелекта?
Аз виждам арогантен и безпардонен тип мислещ се за плейбой- много смешно, никакъв финес към жените. Joy
И аз продължавам да се чудя над това твърдение. Но както казах, тоя сезон ще следя за прояви на ум или някакво прилично остроумие. Дотук сме още на 0 (нула, кръгла).

Прихнах снощи, като каза "плейбой". Между женкар и плейбой има разлика, моето момче. Не си толкова желан, или поне, не се е чуло да си излизал с 10/10 жена

(притрябвал и е подпухнал "мъжкар" от Манастирски ливади)

# 875
Че какво му е на възрастта на Мартин, да не е на 50? А и съм сигурна, че и 80 годишен дядо да сложат, златотърсачките ще въздишат по него, само пари и известност да има. Мартин въобще не го харесвам като мъж, не е мой тъп, но поне изглежда като мъж. Виктор е много хубав и секси, но си е момченце още.

# 876
Някой знае ли инстаграма на къдравото момиче, което Виктор отряза? Май се казваше Габирела.

Заповядай 🍀
 @gabriezziii
Още ли съжалявате, че Виктор я отряза? 😳
Скрит текст:

# 877
Въобще не мисля, че Емануела ще влиза. Дори само за скандала.

Ники Николов! Радвам се, че се завърна. Аз съм си му фенка още от времето на "Метрополис", когато беше мноооооооого далеч от продуценство, познанство с Тупарев и т.н.

# 878
Точно мъж на 39 е по-редно да е ерген от колкото на 25.

Мартин ми е забавен и ще го гледам с интерес.

# 879
# 880
На мен пък тази Габриела хич не ми хареса и не страдам, че Виктор я отряза. Едра беше, с голяма глава, груби черти, а и не харесвам жени с видими татуировки.

# 881
Някой може ли да каже заглавието на клипа на Цанов, в който участва тази Клаудия (Марина или както я представят там)?

# 882
И какво като е разведен с две деца? То има и моми, разведени с деца вътре, да си теглят ножа ли? Още от първи сезон се мърмореше по адрес на Марта. Това, разведените с деца, да се скрият, животът е приключил.

# 883
  • София
Някой може ли да каже заглавието на клипа на Цанов, в който участва тази Клаудия (Марина или както я представят там)?

# 884
Ако гледаме реално нито една от участничките няма сериозна професия. И Виктор също. Разни хобита имат само и до там. Дали изобщо търсят връзка или просто ламтят за известност????

Общи условия

Активация на акаунт