🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 171
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 185
Какво ли ще е това събитие в мола?

# 1 186
  • София
Tъкмо пускам и съм назад малко (тепърва започва коктейла) - ама тези девойки изглеждат съвсем различно от снощи. Росица наистина много прилича на Крисия, тази Синтия е малко като меденка в лицето. Личи им, че са се обличали и гримирали сами, в последния сезон, на мен поне, роклите много ми харесваха

# 1 187
Кажете ми, че не е гей Виктор. 🥹😩

# 1 188
Мисля, че се заформя най якият сезон на Ергенът!

Мартин много ботокс си е нахакал. Joy

# 1 189
Няма да чета, че съм на хелс китчън още, само идвам да кажа, че Ивелин, досадната оперна певица от Ергена, влиза в Хелс. Grinning

# 1 190
Мале Виктор как си даде розата като чу, че може да иде в Лод Анджелис 😀

# 1 191
Виктор май не си пада по красавици. Joy Мартин е в рая.

# 1 192
Днес предаването ще е до 22.15ч.,добре че не е тричасово.

# 1 193
Виктор май не си пада по красавици. Joy Мартин е в рая.
Не мисля, че някое от момичетата при Виктор е грозно, вие имате някакви нереални представи за красота тук..

# 1 194
Елвира ми е много красива. Прилича ми на Покахонтас.

Онази с книгата и носа на Майкъл Джексън е пълен потрес. Имам чувството, че този нос е така изпилен, че може всеки момент да падне. Мартин май я усети, че е вътре само заради книгата

Момата с кученцето и голия кръст е супер смешна. Три думи в речника има горката и й е трудно да се изразява, обаче веднага започна с претенциите, че била свикнала все на нея да й се обръща внимание. Ами ще си постои сама на диванчето, пък накрая ще си хване самолета.

Много ми харесва тандема Мартин - Виктор. Много ще се радвам, ако го задържат така до края. Мартин ми е малко странен - по-голям е от двамата, а тази вечер ми изглежда по-притеснен и объркан в сравнение с Виктор.

“Тази книга ми помогна много на мен.” Trollface
Каза random участничка в Ергенът 4 (май Косара)

А авторката колко учудено подскочи, като разбра, че някой е чел книгата й Joy
Бестселър ще да е

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 21:33 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 195
  • София
Грозни чак не са, но няма някоя зашеметяваща красавица (колкото и субективно да е това). На мен например, много ми харесваше Айлин, не мисля, че в последните 2 сезона е имало толкова красива жена.
Това момиче Бранимира защо така се е гримирало, чак имам чувството, че едното и око е затворено.

# 1 196
Коя е  дамата дето прилича на Жокера и Майкъл Джексън едновременно? Избрана от Мартин.

# 1 197
Коя е  дамата дето прилича на Жокера и Майкъл Джексън едновременно? Избрана от Мартин.

За Даниела или Мартина говориш?

# 1 198
  • София
Как се казва момата с прическа от епохата на Джейн Остин?

# 1 199
Меган Фокс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт