🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 159
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Не чух условията за даване на рози, но си мисля, че момичетата са много малко. В предишните сезони имаше 24-25 момичета за само 1 ерген, а сега 19 за двама. Какво ще ни излъчват 3 месеца, като те за седмица ще ги изгонят? Освен гоненето да е през няколко дни. Rolling Eyes

# 1 201
Коя е  дамата дето прилича на Жокера и Майкъл Джексън едновременно? Избрана от Мартин.

За Даниела или Мартина говориш?
Явно е Даниела.

# 1 202
  • Варна
До края ли така ще се обличат и гримират сами?

# 1 203
Виктор май не си пада по красавици. Joy Мартин е в рая.
Не мисля, че някое от момичетата при Виктор е грозно, вие имате някакви нереални представи за красота тук..
Разбира се, че не са грозни., но и не са кой знае какво.

# 1 204
Не чух условията за даване на рози, но си мисля, че момичетата са много малко. В предишните сезони имаше 24-25 момичета за само 1 ерген, а сега 19 за двама. Какво ще ни излъчват 3 месеца, като те за седмица ще ги изгонят? Освен гоненето да е през няколко дни. Rolling Eyes
Тъкмо си мислих да не е една седмица Ергенът хъхъх

# 1 205
Бранимира е много сладка според мен. Пресияна не ми харесва изобщо, може би защото я знам от тик ток.
Мартин е доста обигран, има голям опит с жените и си личи. Викторчо е срамежлив и много притеснен, дано се отпусне.
Другите моми още не мога да ги запомня, но ще ги изкоментирам по натам.

# 1 206
Харесват ми и двамата Ергени. Разчупени и говорещи. Направо ме болеше да гледам Виктар и Генчо.
Чу ли ми се нещо, че финалът няма да е в Шри Ланка? Да не го направят по американския модел със срещи със семействата?

# 1 207
Много млади мъже танцуват, като Виктор - не са гейове.
Мартин е стабиляга за компания. Прави шоу.

# 1 208
  • София
Още снимат, позната участничка е там.

Рупецова пусна тая класика на 50 лв, как няма да е изненадана, че някой я е чел. За втората 100 ще иска Laughing

# 1 209
Една има импланти като на Ивка, със синя рокля е.

# 1 210
Грозни чак не са, но няма някоя зашеметяваща красавица (колкото и субективно да е това). На мен например, много ми харесваше Айлин, не мисля, че в последните 2 сезона е имало толкова красива жена.
Това момиче Бранимира защо така се е гримирало, чак имам чувството, че едното и око е затворено.
Ами, то такива красавици като Айлин рядко се срещат, а пък колко ли има, които биха се навили да влизат в Ергенът, не знам...

# 1 211
Тази Даниела прилича на скелет, ужасно се е обезобразила...

# 1 212
Ами откъм шоу и диалог Мартин прави сезона. Несравним с досегашните скучняри.

# 1 213
Ужасява ме тъмното червило на дамите.
Мартин е прекалено обигран, вероятно ще ми дотегне.
Виктор... добре че не е сам с дамите.

# 1 214
Тази Даниела прилича на скелет, ужасно се е обезобразила...
ММ като я видя и подскочи от ужас “тая ще те изяде, бее” и избяга от стаята😅

Общи условия

Активация на акаунт