🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 951
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 2 025
Виктор е много притеснен, дано се отпусне

Да, явно няма и много опит. А е много красив мъж.
Няма опит и е притеснен да.
 Това все пак е младеж на 25 години. Точно такъв и трябва да бъде - това е нормално и напълно естествено 🙂 Представям си се аз на 25 г. В реалити - ....🤪

# 2 026
Явно след джуките са дошли на мода скулите. Косара, Мартина и Бранимира изглеждат като по-младата Донатела Версаче. Много искам да ги боцна по бузите и да чуя “ссссссстт”. Joy Не ме кефят. Изобщо няма една да ми харесва, но разбирам какво намират мъжете в някои от тях. Повечето е добре и да не говорят.
Плот туиста с ризата ми хареса.

# 2 027
Ахааа, ето, всичко е общо вече. Ще е интересно!

# 2 028
Чак пък най-красивата...Има доста грубо и голямо лице, въпреки че наистина е интересна на външен вид.

За мен най-красиви са Ивет и Адриана.

# 2 029
Виктор с Пресияна обаче се чувства по-добре и по-спокоен. Може би защото и тя е притеснена и защото не го привлича чак толкова сексуално, за да го спича, но с нея го виждам по-стабилен и уверен. Подхождат си.
Подобен темперамент имат, чувствителни и деликатни хора изглеждат, за това е така най-вероятно. Нямам представа даже как тази Пресиана е инфлуенсър, та нея я е срам да погледне в камерите или където и да е всъщност

# 2 030
Харемът вече е общ! Да започне циркът!

# 2 031
  • here and now
Това е много тъпо!

# 2 032
Защо ще вкарват жена, която Виктор не е избрал. Супер тъпо да го поставят в такова положение.

# 2 033
Оф, тая женената голям зор! Другите се облещиха като видяха каква гореща блондинка идва Joy

# 2 034
  • Street of Dreams
Мартин веднага я чекна.

# 2 035
Тая Ива да не си е платила да влезе. Как пък точно нея решиха да вкарат.

# 2 036
Пълно безумие Joy Аз не пия от 11 сутринта Joy

# 2 037
Хммм, сега се замислям, че тук пишеше, че Люси от сезон 1 казала, че момичетата ще са 22. Да не вкарват отрязаните една по една?

# 2 038
На Мартинчо му светнаха очичките.. тоя лисунгер Innocent

# 2 039
Анна-Мария се опитва да се прави на дзън-дзън номер 2, но много много не ѝ се получава Joy

Общи условия

Активация на акаунт